Барселона - Атлетико Мадрид Суперкупа Испания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Атлетико Мадрид Суперкупа Испания
И кой викаш трябва да е треньора?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Middlesbrough
- Контакти:
Трябва да му дадем време , не става така работите както си ги мислиш ти : )
Всеки допуска грешки ...
Всеки допуска грешки ...

Офтопик:
Според мен играта не беше на най-високо ниво, но такива мачове не се печелят с чисто футболни проблясъци, а с малко или много... хитрост. Прехласнати по този факт, Атлети прекрачиха границата и това им донесе НЕуспех. Бог вижда всичко. 
Честита титла.
Честита титла.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
fcb_bg написа:И кой викаш трябва да е треньора?
Кройф (няма как да стане, докато Росел е начело на отбора, двамата са в конфликт и великият холандец откровено мрази президента ни (вече и аз го мразя)), Биелса (лудия няма да търпи лиготиите на част от играчите ни и да ги оставя да играят ганкиното, когато им се доспи на терена), Юрген Клоп също е чудесен вариант, Пелегрини - уви пое Сити и едва ли скоро ще е свободен. С изключение на Клоп останалите специалисти имат богат опит в Примера и всеки един от тях практикува офанзивен стил на игра, който ще ни пасва отлично, плюс всеки един от тях държи на дисциплината и не допуска лиготии в състава, отделно и 4-мата обичат да работят и да налагат кадри от школата! Все неща, които са заложени във философията ни. Та варианти пред Росел имаше доволно много, но не, той видите ли избра да заложи на някакъв нечуван от никого аржентинец, който бе треньор на Ню Елд Бойс, даже не и на топ отборите в Аржентина...

Barcelona - Mes que un club
megan fox написа:fcb_bg написа:И кой викаш трябва да е треньора?
Кройф (няма как да стане, докато Росел е начело на отбора, двамата са в конфликт и великият холандец откровено мрази президента ни (вече и аз го мразя)), Биелса (лудия няма да търпи лиготиите на част от играчите ни и да ги оставя да играят ганкиното, когато им се доспи на терена), Юрген Клоп също е чудесен вариант, Пелегрини - уви пое Сити и едва ли скоро ще е свободен. С изключение на Клоп останалите специалисти имат богат опит в Примера и всеки един от тях практикува офанзивен стил на игра, който ще ни пасва отлично, плюс всеки един от тях държи на дисциплината и не допуска лиготии в състава, отделно и 4-мата обичат да работят и да налагат кадри от школата! Все неща, които са заложени във философията ни. Та варианти пред Росел имаше доволно много, но не, той видите ли избра да заложи на някакъв нечуван от никого аржентинец, който бе треньор на Ню Елд Бойс, даже не и на топ отборите в Аржентина...
Гарантираш ли че тези ще пожънат успехи и да вадя милионите за неустойките им?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Middlesbrough написа:Трябва да му дадем време , не става така работите както си ги мислиш ти : )
Всеки допуска грешки ...
Бро, прав си, че всеки допуска грешки, но ще си позволява да ти напомня една българска поговорка:
Умният човек се учи от чуждите грешки, а тъпият от своите!
Е съжалявам, но до момента Тата повтаря абсолютно същите грешки на Тито! Същите глупави титулярни състави, същото неумение кога да се правят смените и ротациите, същата пасивност покрай страничната линия и никакви указания, същата липса на идеи как да се разбива сгъстена отбрана... Е какъв е извода?! Извода е, че Тата е по-тъп и от Тито, след като повтаря мотамо грешките на предшественика си! Ок, да се виждаше, че се опитва да промени нещо в отбора да му дадем време, но той не променя абсолютно нищо, напротив задълбочава проблемите ни, карайки по същите релси като бившият ни треньор... Това теб не те ли притеснява поне малко? По-добре от рано да се отървем от тоя, преди да е станало късно и да запишем срамен и нулев сезон!
Сещаш се, миналият сезон още след вторият кръг (с мачовете за Суперкупата пак бяха минали точно 4 мача от началото на сезона) призовах Тито да си даде оставката, тогава всички ми се чудехте и ми повтаряхте същите неща - не съм бил прав, да се дадяло време, да имало подкрепа, да не бъде така черноглед и че Тито щял да се справи и какво стана? Накрая всички дойдохте на моя акъл с 6 месеца закъснения и видяхте това, което бях видял още в началото на сезона! Е сега ситуацията се повтаря напълно, отново са минали само 4 официални мача от началото на сезона и ти казвам, че накрая ще бъде или същото или още по-зле, спрямо миналата година, т.е. тоя сезон най-вероятно и титлата няма да спечелим, ако остане Тата! Няколко мача са ми напълно достатъчни, за да преценя дали даден треньор става за Барселона или не и ти казвам най-сериозно, че Тата не е за нас и пак ще го духаме от някой по-тежък съперник и после пак ще ни се подиграват със 7up-и и тн...

fcb_bg написа:megan fox написа:fcb_bg написа:И кой викаш трябва да е треньора?
Гарантираш ли че тези ще пожънат успехи и да вадя милионите за неустойките им?
За Кройф, Клоп и Пелегрини гарантирам! За Биелса имам някои резерви, все пак най-големият отбор, който е водел е този на Атлетик Билбао (но пък всички знаем какво е постигнал начело на баските и как размазваше отбори като МЮ с тях) и не се знае дали ще успее да се справи с напрежението и натиска, каквито има в клуб като нашият.

Съгласен съм с Мегъна, че Тата едва ли ще успее, но не защото е некадърен (аз от 4 мача не мога да вадя кардинални заключения), а защото няма подкрепата от Росел и хорат около него. Няма картбланш за по-сериозни промени. Коткат се звездите на отбора и постоянно им се вричат във вярност. Кажете ми за какво трябваше да се преподписва договора на Серхио Бускетс до 2018г. Каква мотиващия могат да имат всички звезди на отбора, ако имат пожизнени договори. И още ред такива неща. Защитници се купуват вече 3-та година. Просто на 8 от 10 поста няма конкуренция, а за отбор като Барселона това е пагубно. Да може да има някакъв проблясък, но след като всички играчи са спечелили по 12-15 купи в последните 5 години и са винаги в стартовата единайсеторка, не виждам какво може да ги мотивира. Не че ги нямат уменията, а желанието го няма. Масчерано, ще изиграе 50 мача сигурно този сезон, а е пълна трагедия отзад. Пике е на 26, а е станал доста тромав като Паоло Малдини в момента, перката на задника на Дани Алвеш явно не работи, а Меси почти не прави крачка без топка. Определено към настоящия момент единствените футболисти, които показват желание за доказване са Неймар, Адриано, Алексис (макар, че повечето неща не му се получават) и Жорди Алба. Промяната според мен може да стане единствено от треньор, който е наясно и има пълната подкрепа на президента (морална и финансова), както беше при Пеп и Лапорта през 2008. Явно трябва да си изживееем катарзиса за да се осъзнае от управата и може би Мартино ще изгори покрай това, но това е футбола. През май 2008 бяхме трети в Примера и без никаква титла, а през май 2009 вече бяхме с требъл и без звезди като Роналдиньо, Деко и т.н.. Нищо чак толкова трагично не виждам в това, ако проблемите се виждат, решават, а не се замитат под килима.
Хубав ден от мен
Хубав ден от мен
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
- Middlesbrough
- Контакти:
tibidabo написа:Съгласен съм с Мегъна, че Тата едва ли ще успее, но не защото е некадърен (аз от 4 мача не мога да вадя кардинални заключения), а защото няма подкрепата от Росел и хорат около него. Няма картбланш за по-сериозни промени. Коткат се звездите на отбора и постоянно им се вричат във вярност. Кажете ми за какво трябваше да се преподписва договора на Серхио Бускетс до 2018г. Каква мотиващия могат да имат всички звезди на отбора, ако имат пожизнени договори. И още ред такива неща. Защитници се купуват вече 3-та година. Просто на 8 от 10 поста няма конкуренция, а за отбор като Барселона това е пагубно. Да може да има някакъв проблясък, но след като всички играчи са спечелили по 12-15 купи в последните 5 години и са винаги в стартовата единайсеторка, не виждам какво може да ги мотивира. Не че ги нямат уменията, а желанието го няма. Масчерано, ще изиграе 50 мача сигурно този сезон, а е пълна трагедия отзад. Пике е на 26, а е станал доста тромав като Паоло Малдини в момента, перката на задника на Дани Алвеш явно не работи, а Меси почти не прави крачка без топка. Определено към настоящия момент единствените футболисти, които показват желание за доказване са Неймар, Адриано, Алексис (макар, че повечето неща не му се получават) и Жорди Алба. Промяната според мен може да стане единствено от треньор, който е наясно и има пълната подкрепа на президента (морална и финансова), както беше при Пеп и Лапорта през 2008. Явно трябва да си изживееем катарзиса за да се осъзнае от управата и може би Мартино ще изгори покрай това, но това е футбола. През май 2008 бяхме трети в Примера и без никаква титла, а през май 2009 вече бяхме с требъл и без звезди като Роналдиньо, Деко и т.н.. Нищо чак толкова трагично не виждам в това, ако проблемите се виждат, решават, а не се замитат под килима.
Хубав ден от мен
+1
Да допълна , че Росел не става , но ще трябва да го търпим още бая време май :С ...
нямаш право да не земеш класен централен защитник , просто нямаш ...

Офтопик:
Middlesbrough написа:Да допълна , че Росел не става , но ще трябва да го търпим още бая време май :С ...
нямаш право да не земеш класен централен защитник , просто нямаш ...
Росел встъпи в длъжност на 1-и Юли 2010-а година. Мандата му е 4 години, или по друг начин казано в края на следващата пролет ще имаме нови избори за президент.
А колкото до калпавата ни трансферна политика, това ни е слабото звено и то се пръкна точно по време на мандата на Росел. Не, че по времето на Лапорта нямаше няколко грешни трансфера, но поне се купуваха играчи на нужните ни постове и се купуваха защитници... Росел в момента се държи като Флорентино Перес преди години, който тръбеше на ляво и на дясно, че няма да купи защитник в РМ, защото защитниците не продавали фланелки...