ШЛ: Барселона - Атлетико М - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Атлетико М - 1:1 FT

Мнениеот Middlesbrough » 02 апр 2014 08:24

Еми шансовете ни намаляха драстично
На Калдерон ще е още по - трудно
Играчите дадоха всичко от себе си аз съм доволен !
Пинто кво е виновен , че е резерва на Валдес и , че той е контузен ?
Меси явно нещо се беше депресирал от защитата на Атлети :С
Иниеста беше фамозен само тази му сималция не ми хареса , не е в негов стил , но така му е дошло явно :Д
Неймар също яко ме дразни с тия преигравания и хвърляния :X

Офтопик:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 02 апр 2014 09:29

Middlesbrough написа:Еми шансовете ни намаляха драстично
Иниеста беше фамозен само тази му сималция не ми хареса , не е в негов стил , но така му е дошло явно :Д

От това, което гледах от мача (повече второто полувреме) съм съгласен с теб. Определено Иниеста в момента ви е топ играча. Симулацията ме издразни, но явно в Испания е заразно.
Меси специално вчера игра ганкиното. В защита също сте дупка, но държите много топката и не личи. Бартра е на ниво Елче, Пинто на ниво Овиедо. Според мен шансовете са 50-50. Бяха малко във ваша полза, но на Калдерон няма да ви е лесно. Липсата на Коща е много голям бонус.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 апр 2014 09:33

ZinedineZidane написа:
Middlesbrough написа:Еми шансовете ни намаляха драстично

От това, което гледах от мача (повече второто полувреме) съм съгласен с теб. Определено Иниеста в момента ви е топ играча. Симулацията ме издразни, но явно в Испания е заразно.
Меси специално вчера игра ганкиното. В защита също сте дупка, но държите много топката и не личи. Бартра е на ниво Елче, Пинто на ниво Овиедо. Според мен шансовете са 50-50. Бяха малко във ваша полза, но на Калдерон няма да ви е лесно. Липсата на Коща е много голям бонус.

Мда ако не играе на реванша Коща ще е голям плюс ...
Ам за Пинто съм съгласен няма такъв клоун ясно е това ...
Обаче за Бартра не съм съгласен , като влезна нямаше голяма разлика дали играе той или Пике , справи се добре , колкото и малко да атакуваха Атлети , а когато атакуваха мале мале :С
На мен ми хареса Бартра 8-)
Разочарован съм от Шави , Сеск и Алвеш :С Меси както казахме нищо не игра освен паса който даде на Иниеста първото полувреме ...

Офтопик:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 апр 2014 10:22

Ако Най-Мразения не играе на реванша шансовете ви скачат с едно 5-10% :roll:

Раул Гарсия се връща и в краен случай ще играят той и Вия, който се надявам на Калдерон да е обул голаджийките че вчера 2 кофти пропуска, особено първия :|
Иниеста при симулацията можеше да хване пътя, ама карай.... :roll:

За тези които казват че сме играли грубо - фаловете са 15:20....лошото е че сега целия отбор виси с картони и при евентуално продължаване ще си еве мамата на полуфинала :evil:

Неймар адски много ме дразни тоя...аре да не казвам...добре ритнат те паднеш, ама не е нужно да е като застрелян и да се прехвърлиш 6 пъти.... :evil: :evil:
При картона на Коке, има фал, рита го, но като видиш тялото на Неймар след контакта му с Коке и просто.....нема такъв

За гола ме хвана много яд на Миранда че не скочи на шпагат, след като беше ясно че ще бие, а няма да мами и да подава :evil:

Трудно домакинство на Виляреал...без Габи и Коща + умората от вчера и мисълта за сряда....ще е много, много тегаво :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Re: ШЛ: Барселона - Атлетико М |01.04.2014| 21:45

Мнениеот ChelseaFUN » 02 апр 2014 11:07

ChelseaFUN написа:Мисля, че мача ще е Х.

Пак познах :mrgreen:
Точния и на Ман (Ю) - Байерн (М) също го познах, дано днес позная и на ПСЖ - Челси :mrgreen:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 02 апр 2014 12:13

Лош резултат, но с оглед на това, че Атлети повеждат може би не чак толкова. Страхотен гол на Диего. Дали Валдес би я извадил :?: Еми може, ама не съм сигурен, за мен не е вратарски гол. На репортажа гледам, че Атлети са имали 2 положения на Вия 1то и гола 2то... значи Бартра е играл добре :roll: Мен не ме притеснява толкова за реванша, че няма да играе Пике колкото за финала за КнК.

На реванша ще трябва да се излезе по-офанзивно и да се търси на първо време 1 гол. Ако беше отбор от друга държава фаворитизма на домакина би бил доста по-голям, но с оглед на това, че 2та отбора се познават добре и Барселона е играла доста на Калдерон шансовете за мен си остават почти поравно.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 апр 2014 12:16

enguerino написа:Лош резултат, но с оглед на това, че Атлети повеждат може би не чак толкова. Страхотен гол на Диего. Дали Валдес би я извадил :?: Еми може, ама не съм сигурен, за мен не е вратарски гол. На репортажа гледам, че Атлети са имали 2 положения на Вия 1то и гола 2то... значи Бартра е играл добре :roll: Мен не ме притеснява толкова за реванша, че няма да играе Пике колкото за финала за КнК.

На реванша ще трябва да се излезе по-офанзивно и да се търси на първо време 1 гол. Ако беше отбор от друга държава фаворитизма на домакина би бил доста по-голям, но с оглед на това, че 2та отбора се познават добре и Барселона е играла доста на Калдерон шансовете за мен си остават почти поравно.

Шансовете се накланят в една или друга полза в зависимост от това дали Коща ще играе....от това се определя "фаворитът" за реванша за мен :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 02 апр 2014 12:19

Така е, но пък той не е вкарвал на Барселона :roll:

Според мен дори да играе няма да е възтановен на 100% и ако му стане нещо Симеоне си рискува целия сезон
FIFA 100

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 апр 2014 12:20

enguerino написа:Така е, но пък той не е вкарвал на Барселона :roll:

Според мен дори да играе няма да е възтановен на 100% и ако му стане нещо Симеоне си рискува целия сезон

той и на Реал не вкара ама ги изтормози и направи положения за другите ;)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 02 апр 2014 12:24

JackPackage написа:
enguerino написа:Така е, но пък той не е вкарвал на Барселона :roll:

той и на Реал не вкара ама ги изтормози и направи положения за другите ;)

Коща няма да вкара, Вия гледам още обича повече Барселна отколкото вас и не иска да вкара, Диего едва ли ще вкара пак такъв гол...кой тогава или ще е 0:0 :mrgreen:
FIFA 100

Върни се в “Барселона”