Liga BBVA: Барселона - Валенсия - 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Georgiev92
Контакти:

Re: Liga BBVA: Барселона - Валенсия :: 17.04.2016 :: 21:30ч

Мнениеот Georgiev92 » 17 апр 2016 23:35

AntrAcsA написа:
gikahadji написа:Пък псевдо фенчетата нека си реват. Явно са прекалено облъчени от българската действителност, на два-три слаби мача треньора да си ходи, тоя и оня не става и т.н. Ако Неймар и Меси бяха вкарали при 0-0 друго щяхте да пеете. Добър мач за нашите, без Неймар. И той все пак бая груби ритници изяде без да му свирят фаул, а за Валенсия и без контакт ги свиреха.

В случая са 6 слаби мача , които костваха 11 точни и отпадане от ШЛ. но... това са само подробности
Видя се ,че Треньора в НАЙ важните моменти , когато всичко зависи от него, просто няма идеи и решения и капацитета да повлияе на нещата .

!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 апр 2016 23:35

Middlesbrough написа:Всичко в атака опитахме се да обърнем , нормално да има такива пространства и положения и за Валенсия , според мен съдбата прост е решила да се изгарви с Барса този сезон , а срещу нея както знаем не може да се направи нищо !

Въобще не се оправдавай със съдбата - пример за нещастна съдба е Ювентус-Байерн,не и това.Феноменалната серия без загуба ви вдигна в небесата,а Енрике не успя да ви свали.Да не говорим,че нямате план Б и че нямате и резервна скамейка.

Пък и дори да загубите титлата,има и такива сезони.Догодина ако си вземете поука ще сте като отвързани и ще сте пак абсолютния фаворит за всичко.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 апр 2016 23:36

Барса си е Барса, дори да не спечели нищо тоя сезон (което не мисля, че ще стане).
Разбирам хората, които от месеци са чакали подобна възможност за хейт, но феновете на Барса, плюещи си отбора...ае пичове, до преди няколко дни бяхте в играта за два поредни требъла...Малко по-сериозно. Ако не може да подкрепяте сега отбора си....кво остава, ако нещата се обърнат и 2-3 години "духате супата"?
Спомням си как тука имаше "хора", които кълняха Тито Виланова да умре, щото резултатите били слаби...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 17 апр 2016 23:38

Middlesbrough написа:Съдба пичове , срещу нея не можем да се борим ! Нашите опитаха , но много брак в завършващата фаза на играта :с , Неймар потресаващ , явно не може да играе под напрежение на този етап !
Ей за такива като тоя смешко Георгиев92 , тряя си имаме мод на подфорума и да ми трием лайната !

Хем говориш за " съдба " хем за брак , лоша игра т.н. .. няма как противника сам да се бие .. дори и с помощта на съдбата
Изображение

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 17 апр 2016 23:42

Стилът чики-рики кой го измисли? Много къса памет имат някои.

Потребителски аватар
SSIW

Мнениеот SSIW » 17 апр 2016 23:45

Моя прочит на ситуацията е, че отбора свърши „горивото” в изтощителната борба на всички фронтове, има ключови играчи, при които не е в силите им да дадат, това което се изисква на физическо ниво от тях в такъв маратон – факт. Не беше невъзможно обаче, да се предвиди риска от подобно развитие на обстоятелствата ... още повече , че в серията слаби игри, които направихме, имаше пре-достатъчно такива тревожни сигнали, за осмисляне и анализ. Нещата бяха оставени да се развиват на само-тек, без опит да се преподредят приоритетите , да се разпределят недостигащите сили, да се потърсят различни, съответстващи на създалата се ситуация тактически подходи и схеми за ключовите мачове ... не можем да играем нон-стоп с тактика от типа : „ всички напред да цъкат, отзад, който му се бяга – да се връща” ... всъщност, както се вижда можем , но резултатите са твърде неудовлетворителни.
Няма такива хора, които да не допускат грешки, важното е да се правят изводи и да се предприемат действия.В нашия случай това означава, че за следващия сезон тр да почне да се мисли от сега : стратегия (какво преследваме), кадрови промени, търсене на оптимизация и вариативност на тактическите схеми.
Много ми се ще да вярвам, че има здрав разум и воля в хората, които трябва да направляват бъдещето на отбора, работа и промени са задължителни, от само себе си проблемите няма да се решат. Дано си вземем поуките.
САМО БАРСА!!

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 17 апр 2016 23:49

AntrAcsA написа:
gikahadji написа:Пък псевдо фенчетата нека си реват. Явно са прекалено облъчени от българската действителност, на два-три слаби мача треньора да си ходи, тоя и оня не става и т.н. Ако Неймар и Меси бяха вкарали при 0-0 друго щяхте да пеете. Добър мач за нашите, без Неймар. И той все пак бая груби ритници изяде без да му свирят фаул, а за Валенсия и без контакт ги свиреха.

В случая са 6 слаби мача , които костваха 11 точни и отпадане от ШЛ. но... това са само подробности
Видя се ,че Треньора в НАЙ важните моменти , когато всичко зависи от него, просто няма идеи и решения и капацитета да повлияе на нещата .

Не мисля, че има някой, който ще каже, че Луис Енрике е ГОЛЯМ треньор, но човек си има качества и за разлика от други треньори постигна успехи , с които много малко треньори могат да се похвалят. Млад треньор е, прави грешки, футболистите също правят грешки. Просто този сезон трньорският екип е пообъркал изчисленията на формата.
п.п. Добре, че тая седмица има междинен кръг, че от другата седмица почват да играят само по един мач на седмица. Ще ми липсват мачовете в средата на седмицата :(
Последна промяна от gikahadji на 17 апр 2016 23:53, променено общо 1 път.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 апр 2016 23:51

0007 написа:
Middlesbrough написа:Всичко в атака опитахме се да обърнем , нормално да има такива пространства и положения и за Валенсия , според мен съдбата прост е решила да се изгарви с Барса този сезон , а срещу нея както знаем не може да се направи нищо !

Въобще не се оправдавай със съдбата - пример за нещастна съдба е Ювентус-Байерн,не и това.Феноменалната серия без загуба ви вдигна в небесата,а Енрике не успя да ви свали.Да не говорим,че нямате план Б и че нямате и резервна скамейка.

Пък и дори да загубите титлата,има и такива сезони.Догодина ако си вземете поука ще сте като отвързани и ще сте пак абсолютния фаворит за всичко.

Говора за днешния мач , пропуските не бяха нормални ...
А и след като миналия сезон спечелихме всичко , този изведнъж рухнахме , със същите играч , това ако не е съдба здраве му кажи
Челси спечелиха ШЛ благодарения на съдбата и късмета , не може да ме убедиш в обратното :oops:

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 апр 2016 23:53

SSIW написа:Моя прочит на ситуацията е, че отбора свърши „горивото” в изтощителната борба на всички фронтове, има ключови играчи, при които не е в силите им да дадат, това което се изисква на физическо ниво от тях в такъв маратон – факт. Не беше невъзможно обаче, да се предвиди риска от подобно развитие на обстоятелствата ... още повече , че в серията слаби игри, които направихме, имаше пре-достатъчно такива тревожни сигнали, за осмисляне и анализ. Нещата бяха оставени да се развиват на само-тек, без опит да се преподредят приоритетите , да се разпределят недостигащите сили, да се потърсят различни, съответстващи на създалата се ситуация тактически подходи и схеми за ключовите мачове ... не можем да играем нон-стоп с тактика от типа : „ всички напред да цъкат, отзад, който му се бяга – да се връща” ... всъщност, както се вижда можем , но резултатите са твърде неудовлетворителни.
Няма такива хора, които да не допускат грешки, важното е да се правят изводи и да се предприемат действия.В нашия случай това означава, че за следващия сезон тр да почне да се мисли от сега : стратегия (какво преследваме), кадрови промени, търсене на оптимизация и вариативност на тактическите схеми.
Много ми се ще да вярвам, че има здрав разум и воля в хората, които трябва да направляват бъдещето на отбора, работа и промени са задължителни, от само себе си проблемите няма да се решат. Дано си вземем поуките.
САМО БАРСА!!

Точно така, само да добава , че както физически така и психически рухнахме от нищото ... но shit happens , не е нормално , този отбор ни е носил толкова радост , сега някви олигофренчата тука да ги плюят ! Ем не става жалка история
Продължаваме напред !

Офтопик:

Потребителски аватар
Georgiev92
Контакти:

Мнениеот Georgiev92 » 17 апр 2016 23:56

Продължаваме напред,но без този треньор от следващия сезон.Да идва Куман,щом има желание + основни промени лятото.

Върни се в “Барселона”