Атлетик Билбао - Барселона СКИ |14.08.2015||4-0 FT|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Барселона СКИ |14.08.2015||23:00|

Мнениеот gikahadji » 15 авг 2015 01:17

Със този състав и с такава нагласа за мача толкова, даже се отървахме, можеше и по-зле да е. Като им гледах играта и при 1-0 и при 2-0 и при 3-0 и след 4-0 - никаква промяна никакъв живец - Тер Щеген-Адриано-Вермален-Бартра и разбъркано като резултатът почти винаги е изритване на топката точно в играч на Атлетик. Алвеш толкова слаб мач не знам дали е играл за Барса. Адуриз трябва яко да го черпи за хеттрика. Адриано никакъв го няма, Меси от време на време се понапрегна да потича, ама само за кратко. Дори Суарез май беше оставил агресията в съблекалнята. Моля се това да беше последния мач на Педро в Барселона. Двойката ЦЗ ако някой ми каже, че имат вина за някой гол... Ако някои от нашите заслужават добри оценки това са те, най-малкото защото сигурно имат най-много пасове в мача :)
п.с. Иначе заслужена победа на Атлетик, през целия мач играха на много високо ниво, вкараха си положенията и са почти сигурни носители на трофея.
Последна промяна от gikahadji на 15 авг 2015 01:21, променено общо 1 път.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2015 01:19

Барса стана за смях, отнесе як пердах

Заслужено, даже и рима има. :lol:
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 авг 2015 01:24

Дано не си помислиш, че аз съм писал статията и съм я пуснал :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 15 авг 2015 01:25

paceto написа:
ICAKOV_FCB написа:
paceto написа:Световното клубно ще го вземете, освен ако до декември месец не станат някакви проблеми с контузени ключови играчи. Ние точно след Световното започнахме да окапваме от към играчи, а заместниците им не оправдаха доверието и всички знаете след Нова Година какво се случи с Реал.

tibidabo Коментарите ти говорят друго. В момента не си в добро настроени и е съвсем разбираемо, ама недей да търсиш в коментарите на феновете на Реал някаква провокация каквато няма. Просто си личи, че защитата ви е няма никаква и това се видя още на предният мач, а че като игра и нагласа нямат нищо общо е така, но пак е неприсъщо отбор като Барселона да получава толкова много голове. Не за друго на предният ви мач казах, че това нямаше да бъде позволено да се случи на отбора от преди 3-4 години, ама сега нещата са различни.

По принцип и да не я вземем тая купа ми е все тая. Всичко идва от това да направим 6 от 6. Ако миналия сезон бяхме изпуснали Ла лига да речем и бяхме взели ШЛ и купата, тогава тоя мач нямаше да го гледам даже. Отбора си личи, че е още в подготовка, но не мога да разбера, как всички искат 6 от 6, а в мач за титла пускаш Алвеш - Бартра - Вермален - Адриано и пред тях халфове - Масчерано, Рафиня и Сержи Роберто... Или ще се бориш за 6 от 6 или пускай в мачовете за супер купите юношите и да минават... Меси не направи нищо днес? Ами Меси ли трябва да печели всички мачове на Барса докато Иниеста, Ракитич, Пике и Браво си почиват, а Неймар е болен от заушка? Иначе да, отбора въобще не може да се закачи и на малкия пръст на Барса от 2009 до 2011!

Нали знаеш, че който вземе ШЛ бива проклет до известна степен в новият сезон, така че остава да видим какво ще се случи в рамките на една година. Меси прави разликата в отбора ви, но като ги няма някои от верните му друшки ако мога да се изразя така и той не прави нищо. Пуснал е днес такъв състав с надеждата да поотпочинат някои играчи и той (Енрике) не е очаквал такъв развой на срещата, но да видим на реванша какво ще измисли. Гледайки състава от мача със Севиля само 2 са "новите" в този мач, а всички останали или играха като титуляри или влязоха като резерви в предният мач.

Аз лично не вярвам, че ще успеем на реванша. Но даже и да не успеем тази година ще остане много успешна за отбора. Ако вземем СКП пак годината ще е супер успешна. Въпроса е, че отбора започна да играе трагично в защита както през 2014-та. Миналата година когато Лучо дойде, отбора започна да играе добре чак през януари... Така че, тези мачове нямат нищо общо със сезона. Пак казвам, цялата работа идва от това прословуто 6 от 6. Сезона вече е съвсем друга работа. Там докато навлязат ще дойде Февруари... Иначе по времето на Пеп, отбора играеше силно през цялата година... Взимаха всичко по пътя си и това беше благодарение на тики-така. Днес Барса изгуби контрол над топката и си плати!
Последна промяна от ICAKOV_FCB на 15 авг 2015 01:28, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 авг 2015 01:27

Не съм съгласен за това с Пеп.
Имаше винаги един спад в играта ви след Нова година някъде след януари месец до към февруари и повечето ви издънки идваха именно в този период.

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 15 авг 2015 01:31

gikahadji написа:Със този състав и с такава нагласа за мача толкова, даже се отървахме, можеше и по-зле да е. Като им гледах играта и при 1-0 и при 2-0 и при 3-0 и след 4-0 - никаква промяна никакъв живец - Тер Щеген-Адриано-Вермален-Бартра и разбъркано като резултатът почти винаги е изритване на топката точно в играч на Атлетик. Алвеш толкова слаб мач не знам дали е играл за Барса. Адуриз трябва яко да го черпи за хеттрика. Адриано никакъв го няма, Меси от време на време се понапрегна да потича, ама само за кратко. Дори Суарез май беше оставил агресията в съблекалнята. Моля се това да беше последния мач на Педро в Барселона. Двойката ЦЗ ако някой ми каже, че имат вина за някой гол... Ако някои от нашите заслужават добри оценки това са те, най-малкото защото сигурно имат най-много пасове в мача :)
п.с. Иначе заслужена победа на Атлетик, през целия мач играха на много високо ниво, вкараха си положенията и са почти сигурни носители на трофея.

Педро трябва да му благодарим само за гола срещу Севиля, че за да я вземем тая купа първо трябва да вземем ШЛ ;) Иначе си прав, то целия състав игра зле, Меси и Суарес да не са длъжни да чистят л....а на другите... Сега ги искам на реванша всичките на скамейката!
ПП А пък Рафиня колко ми лази по нервите. Не може да подаде една топка...
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 15 авг 2015 01:33

paceto написа:Не съм съгласен за това с Пеп.
Имаше винаги един спад в играта ви след Нова година някъде след януари месец до към февруари и повечето ви издънки идваха именно в този период.

Да, винаги има спад, ама всички купи ги печелеха. Издънките идваха в лигата (които не бяха чак толкова фатални, като махнем 2012) и в ШЛ. Което пак не е малко, но я си спомни какво стана със Сантош 2011? :mrgreen: Тогава отбора някак мачкаше всичко, без значение кой е насреща и за каква купа става на въпрос. Това исках да кажа. Иначе и тогава имаше издънки, няма как!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 15 авг 2015 01:39

Ок, приемам всичко, което казваш. Абсолютно си прав. Ти си прав. ...Надявам се да приемеш моите извинения.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 авг 2015 10:45

Само като видях защитата ви и :o :o
Не е невъзможно да вкарате 5 гола, но може би ще допуснете и става трудно.

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 15 авг 2015 11:14

Какъв беше тоя партизански състав бе. :o Пике,Иниеста,Ракитич и Масчерано резерви :? Само като видях състава и викам тоя Енрике какво смята да прави. :) Кога е реванша ?

Върни се в “Барселона”