Имам само три въпроса:
Защо Педро не беше титуляр?
Защо Адриано не игра вместо Жереми М?
Защо пусна Бартра, а не Вермален?
Барселона - Севиля /Суперкупа Европа/ AET 5-4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Севиля 11.08.2015 /21:45/ Суперкупа Европа
Според мен, нямаше никакво намерение да пуска Педро, защото явно трансферът му е въпрос на часове. За Адриано ясно, беше контузен, започна по-късно подготовката си, а и Матийо, принципно го играе титуляр. За Бартра и Вермаален не съм сигурен дали белгиецът щеше да се справи по-добре. Но няма значение, сега е време да се порадваме след спектакъла, който ни подариха и двата отбора.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Голям мач, жалко за Севиля.
- ICAKOV_FCB
Оставам със смесени чувства
Ако този мач НЕ Е черно тото (защото ми мирише на такова), то тогава Енрике трябва да вземе спешни мерки, защото отбора след 4-1 игра ТРАГИЧНО! Направо нямам думи... Каква е тая защита? Къде остана защитата от Април и Май? Матийо не става за ляв бек въобще! Изобщо пълен хаос. Как може отбор който в лигата го биеш където го хванеш, да му водиш 4-1 и да те изравни?
Все пак добре, че се измъкнахме и благодаря на Педро! Най-вероятно това ще е последният му гол, в последният му мач, с последната титла за Барса!
Честито на всички за рекорда, и за рекордите на Алвеш, Меси и Иниеста, но аз оставам със смесени чувства! Да не говорим за съдията... на Пике му разбиха носа, даже няма картон! Чист гол на Суарес отменен... Куп нарушения сбърка... И той като защитата на Барса след 60 мин. А и при 1-вия гол на Севиля имаше засада на техния играч, после Масчерано го спъна... Ама няма кой да види!
1- И аз това се питам: Защо Педро не беше титуляр?
2- Адриано е контузен
3- Се тая, и двамата не са на ниво (поне за сега)
rainman_p написа:Имам само три въпроса:
Защо Педро не беше титуляр?
Защо Адриано не игра вместо Жереми М?
Защо пусна Бартра, а не Вермален?
1- И аз това се питам: Защо Педро не беше титуляр?
2- Адриано е контузен
3- Се тая, и двамата не са на ниво (поне за сега)
Последна промяна от ICAKOV_FCB на 12 авг 2015 13:18, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
tibidabo написа:paceto написа:Такава глупост точно от Барселона не съм очаквал да се направи.
От резултат 4:1 и да си решил до известна степен целият мач и да стигнеш до 4:4 си е направо излагация.
Такова нещо онази Барса от преди няколко години никога не би допуснала и добре, че беше Меси иначе щяха да ви бият сега ...
Излагация, излагация..., колко да е излагация???
Ами излагация си е да допуснеш толкова голове при вече решен мач и да ходиш чак до продължения. Това не е нормално, а и не помня кога за последно Барселона е получава 4 гола в един мач, а какво да говорим за финал като този, където трябва да си съсредоточен до последната минута.
- ICAKOV_FCB
paceto написа:tibidabo написа:paceto написа:Такава глупост точно от Барселона не съм очаквал да се направи.
От резултат 4:1 и да си решил до известна степен целият мач и да стигнеш до 4:4 си е направо излагация.
Такова нещо онази Барса от преди няколко години никога не би допуснала и добре, че беше Меси иначе щяха да ви бият сега ...
Ами излагация си е да допуснеш толкова голове при вече решен мач и да ходиш чак до продължения. Това не е нормално, а и не помня кога за последно Барселона е получава 4 гола в един мач, а какво да говорим за финал като този, където трябва да си съсредоточен до последната минута.
Излагация не излагация... важното е че взехме трофея и се изравнихме на върха с Милан! Дори скандалния съдия не можа да ни спре, но не се оправдавам само с него. Наистина отбора не бе на ниво, даже много зле, но има и такива мачове и трябва да ги вадим със зъби и нокти! Честито на всички фенове на Барса и гледаме към Билбао!
ПП Върнахме си за 2006 подобаващо!
ФОРСА БАРСА!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
И на мен нещо много ми замириса на тото тоя мач - пълна пародия на моменти. Защитата на Севилия оставяше нападателите на Барса да си минават като на парад и никой не ги покриваше
че то в нашата А група ще се справят по добре отзад, пък това е отбор стигнал до финал
То и за защитата на Барса може да се каже, че не беше в час .... абе каквото и да коментирам е излишно според мен този мач си е постановка !
БОТЕВ Пловдив
Какво черно тото, какви 5 лева?
Барса последните години стартира трудно в началото на сезона и това е съвсем разбираемо.
Ла Лига е дълго първенство, отборът игра финал на ШЛ, доста футболисти бяха ангажирани в Копа Америка, като прибавим и спонсорските летни турнета по знайни и незнайни дестинации се вижда, че тези футболисти реално нямат никакво време за почивка и е нормално да тръгват трудно в началото на сезона.
Шави вече не е част от отбора и снощи най-големите трудности започнаха след принудителната смяна на Иниеста.
Просто ролята на Шави и Иниеста в контрола на темпото на всеки мач е огромна, а Бускетс снощи бе призрак.
Истинското лице на Барса ще видим към Ноември.
Честито на всички фенове на Барса!
Барса последните години стартира трудно в началото на сезона и това е съвсем разбираемо.
Ла Лига е дълго първенство, отборът игра финал на ШЛ, доста футболисти бяха ангажирани в Копа Америка, като прибавим и спонсорските летни турнета по знайни и незнайни дестинации се вижда, че тези футболисти реално нямат никакво време за почивка и е нормално да тръгват трудно в началото на сезона.
Шави вече не е част от отбора и снощи най-големите трудности започнаха след принудителната смяна на Иниеста.
Просто ролята на Шави и Иниеста в контрола на темпото на всеки мач е огромна, а Бускетс снощи бе призрак.
Истинското лице на Барса ще видим към Ноември.
Честито на всички фенове на Барса!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
paceto написа:tibidabo написа:paceto написа:Такава глупост точно от Барселона не съм очаквал да се направи.
На всички е ясно, че при 4:1 и предстоящи два финала в следващите 6 дни, предвид контузиите на Неймар, Алба и Иниеста, невъзможността да картотекираме новите, е съвсем нормално да намалиш темпото и да се опиташ да топаш топката. А след като нещата станаха 4:3, Бартра, Матийо и Сержи наляха гипса допълнително. Аз мога да го нарека липса на концентрация, но излагация ми звучи малко пресилено, още повече, че играхме срещу не кой да е, а срещу носителя на ЛЕ в последните два сезона. Нещо подобно се получи и в мача ни в Севиля през пролетта - поведохме с 2:0 и си повярвахме малко повече. Тогава Гамейро изравни в самия край на мача(спомни си и вашия мач на Рамон Санчес Писхуан в началото на май 2-3. Не беше много по различен, а залогът беше оставане в битката за Примера). Случват се тези неща, а севилци са си класа.
Но пък ако в твоите очи сме се изложили - добре, всеки има право на мнение. Не че има някакво значение, след 3 дни всички ще помнят, че сме вдигнали купата 5 пъти, а не че сме водили с 4:1.
[offtopic]А изводи от играта в защита трябва да си прави треньора.[/offtopic]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Страхотен мач. Напомни ми на легендарния двубой Ливърпул- Алавес от преди 14 години.
При все, че бях неутрален страшно ме хвана яд на Коке и Рами за невероятните пропуски накрая, особено Коке бе длъжен да вкара. И само една вметка- при първите 2 гола от фал, винаги съм се чудил защо вратарят застава в единия ъгъл? При такава ситуация всяко едно прилично изпълнение ще доведе до гол. Стой си на средата на голлинията и всичко ще е наред. 
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley