Валенсия - Барселона FT 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Валенсия - Барселона 01.09.2013г /22:00ч/ Ла Лига 3 кръг

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2013 00:06

tibidabo написа:
megan fox написа:
tibidabo написа: Фабрето днес е един от най-добрите засега.

Защо ли ми е трудно да се съглася с това? Фабрегас отново е супер безполезен!

Направи две асистенции за едно полувреме и отне поне 3 топки. Не си криви душата, второто го нямаше никакъв, но през първите 45 мин. си беше на ниво.
Честита победа, за малко да позная, ако Лопес не беше спасил всичко. Според мен без Шави играем много по-динамично и вертикално.

Е за какво му се плаща на тоя ръб, ако поне от време на време не прави по някоя друга асистенция... Бил отнел 3 топки, уау, а колко осра?! Колко атаки провали с неадекватните си реакции? А колко пъти създаде предпоставки за опасни контри с неумелата си игра, когато предоставяше топката на играчи на прилепите?! Двете асистенции по никакъв начин не компенсират това, че за пореден път бе най-бездарният на терена
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2013 00:08

efocskan написа:Няма такъв безхаберник като Педро все едно играем с 10 човека

Сигурен ли си? Ако изобщо успееш да го намериш къде се е покрил на терена играча ни с номер 4 на гърба, загледай се малко какви ги върши, за да разбереш какво се нарича безхаберник. Педро поне се опитва да помага на отбора и по-важното НЕ ПРЕЧИ на отбора!

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 02 сеп 2013 00:12

megan fox написа:
tibidabo написа:
megan fox написа:
tibidabo написа: Фабрето днес е един от най-добрите засега.

Защо ли ми е трудно да се съглася с това? Фабрегас отново е супер безполезен!

Направи две асистенции за едно полувреме и отне поне 3 топки. Не си криви душата, второто го нямаше никакъв, но през първите 45 мин. си беше на ниво.
Честита победа, за малко да позная, ако Лопес не беше спасил всичко. Според мен без Шави играем много по-динамично и вертикално.

Е за какво му се плаща на тоя ръб, ако поне от време на време не прави по някоя друга асистенция... Бил отнел 3 топки, уау, а колко осра?! Колко атаки провали с неадекватните си реакции? А колко пъти създаде предпоставки за опасни контри с неумелата си игра, когато предоставяше топката на играчи на прилепите?! Двете асистенции по никакъв начин не компенсират това, че за пореден път бе най-бездарният на терена

Мегъне,ти си толкова аут , че не ми се говори.Сеск е най-стабилният халф на Барса досега през сезона.Колкото и да не ти е симпатичен,той е мега стабилен.А ти разбираш от футбол,колкото Ратко Достанич.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 02 сеп 2013 00:13

megan fox написа:

Сигурен ли си? Ако изобщо успееш да го намериш къде се е покрил на терена играча ни с номер 4 на гърба, загледай се малко какви ги върши, за да разбереш какво се нарича безхаберник. Педро поне се опитва да помага на отбора и по-важното НЕ ПРЕЧИ на отбора!
Явно сме гледали различни мачове този път. Аз продължавам да твърдя, че Сеск беше един от най-добрите на терена. Утре ще си изтегля мача и ще го гледам отново да видя, колко топки е объркал. Знаеш,че не ми е любимец и миналия сезон здраво го солих.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2013 00:23

tibidabo написа:
megan fox написа:

Явно сме гледали различни мачове този път. Аз продължавам да твърдя, че Сеск беше един от най-добрите на терена. Утре ще си изтегля мача и ще го гледам отново да видя, колко топки е объркал. Знаеш,че не ми е любимец и миналия сезон здраво го солих.

И виж не само колко обърка в атака, виж и колко грешки допусна, които можеха да доведат до опасни контри пред нашата врата! Когато трябва да се помага на защитата ни те тогава Сеск е най-зле и просто изпада в няква паника и не знае какво да прави с топката, ако попадне в него, дори не му идва на акъла просто да я изрита някъде далеч от нашата врата...

Твърди каквото си искаш, това не променя факта, че Сеск е абсолютна дупка и че само пречи на отбора! Впрочем съвпадение или не, но машината Барселона почна да скърца и тук-там да боксува точно след привличането на тоя цървулан!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2013 00:25

bultras4e написа:Сеск е най-стабилният халф на Барса досега през сезона.Колкото и да не ти е симпатичен,той е мега стабилен.

:lol: :lol: :lol: Ама разбира се! :lol: :lol: :lol: Хеле в мачовете с Атлети беше толкова стабилен, че като един същински Атлас можеше да понесе тежестта на Земята на раменете си! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 02 сеп 2013 00:34

megan fox написа:
tibidabo написа:
megan fox написа:

И виж не само колко обърка в атака, виж и колко грешки допусна, които можеха да доведат до опасни контри пред нашата врата! Когато трябва да се помага на защитата ни те тогава Сеск е най-зле и просто изпада в няква паника и не знае какво да прави с топката, ако попадне в него, дори не му идва на акъла просто да я изрита някъде далеч от нашата врата...

Твърди каквото си искаш, това не променя факта, че Сеск е абсолютна дупка и че само пречи на отбора! Впрочем съвпадение или не, но машината Барселона почна да скърца и тук-там да боксува точно след привличането на тоя цървулан!

Явно няма смисъл да се спори с теб...дори и фактите да говорят. Лека нощ на всички.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2013 00:42

Ами изгледай записа и пак ми говори за факти! 2 асистенции не могат да компенсират всичките му грешки, които вредят много повече на отбора! Аз поне винаги следя играта му под лупа и всяка една грешка ми се набива супер много в очите.

А ако добавим и грешките му от мачовете с Атлети нещата стават трагични или и срещу дюшеците ще кажеш, че е играл добре... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 сеп 2013 09:12

Фюууу
Трябва да търсим заместник на Шави ... един Гюндоган ми се струва много добре : )
Сеск не може да замести Шави , много е муден и прави много грешки , да прави асистенци , не може да му се отрече , че се мъчи , но ме дразни как се движи като охлюв , от 10 топки отиграва 5 ...
А Шави се вижда , че вече не е тоя играч , подава само настрани и назад , а в защитата не прави нищо .
Педро беше отчайващ :С , трябваше да приемем 40 млн от ПСЖ за него , продаваме и Секса за 40 на манчо,
взимаме Ройс и Гюндоган и заспиваме :Д ама тия наще Росели и Субисарети незнаят къде се намират , те защитник не ни зеха та камоли ...
Обожавам да гледам Иниеста , влюбен съм в него :Д :oops: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 02 сеп 2013 10:00

А за мен Фабрегас е много по полезен Педро и може би в момента е един от най добрите ни играчи а за Педро той цял мач не бутва топката и естествено няма как да прави грешки този е на нивото на нашата А група и се надявам по скоро да го разкарат защото не може такива силно казано футболисти да играят в отбор като Барса това може би ще му е последния сезон в отбора което е добре но лошото е че тепърва сезона почва и не знам как ще го изтраем толкова много мачове
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Върни се в “Барселона”