batbore написа:Ако Роналдо е 80 колко е Сеск? Според мен 45. Туре е много добър но е резерва цената му е между 20 и 30 милиона паунда и няма отбор който да даде повече. Чигрински е пълен провал за парите които дадохте и няма отърване от него. Боян е след Меси, Ибра, Педро и сега Вия освен това имате подобен - Джовани, който в Англия вече никой няма да го иска. Верно Боян има потенциал но никой няма да го купи за да бъде номер 1, а и момчето сигурно ще иска да се махне. Естествено тези работи не стават така защото има фактор заплати, а също така рекламни договори, плюс лични желания. Според мен Сеск няма да подаде трансферна молба без гарантирани 150 хиляди паунда седмично, титулярно место, и процент от артикулите с негово име. Просто пари така за единия кеф не се оставят на масата.
Нито един играч няма ГАРАНТИРАНО ТИТУЛЯРНО МЯСТО! И нито един треньор не би гарантирал такова! Спомни си какво правеше Роналдиньо в най-добрите си години при нас, но накрая, когато беше жалко подобие на онзи велик играч си загуби титулярното място!
За Туре донякъде си прав! Той по-често е резерва на Бускетс, но не защото Бускетс има повече качества - напротив, а защото навремето Гуардиола и баща му на Бускетс бяха съотборници в Барса и доколкото знам все още са много добри приятели! Точно по този въпрос... Пеп се води по емоциите си, а не по разсъдака си и това му е един от големите минуси!
Чигрински е пълен провал - ФАКТ! Не случайно казах, че отбора би го подарил на този, който го иска... поне заплата да не му плащат!
Боян отива във Валенсия за 1 година под наем! Това е част от сделката за Вия.

Реално Боян чак в края на сезона показа част от потенциала си, но и едва тогава получи повече шансове за изява, за сметка на Ибра! И в тези мачове Боян вкара 6 много важни гола!

Тоя Джовани... никога няма да играе повече за нас, него не го мисли!
А колкото до Педро... той все още е млад и ще му се налага да сяда по-често на скамейката.

Но както видяхме сега в края на сезона Пеп залагаша на Педро и Боян, а Ибра търкаше скамейката!
Нека не забравяме, че се носи нов слух, който твърди, че Ибра ще отиде в Арсенал като разменна монета за Сеск, а Туре ще остане при нас! При един такъв вариант и предвид, че Анри ни напуска сега лятото... ще има достатъчно място за младите ни нападатели и всеки един от тях ще получи достатъчно шансове за изява.