Angoff написа:Отпаднахме и живота продължава !
Аз като фен на Барселона от 1991 г. не ме е яд от отпадането на полуфинала , яд ме е на това че се толерира немислимата игра на Интер с 10 човека в защита нито един точен удар в очертаниата на играта владеене на топката по-малко от 30% и направени 59 паса когато съперника ти е направил 459 !
Яд ме е , че изкарват офанзивният стил на игра присъщ на един уважаващ себе си клуб с повече от 100-годишна история като ... отживелица едва ли не и как сега било 2010 и романтиката в футбола е отживелица . Ако бъдещето на футбола е футболът който предложи Моуриньо на Камп Ноу пред 90 000 привърженици на ФУТБОЛА , то аз от сега ще се пренасоча към друг спорт ... Снукър може би където има изящество , смелост , доблест , красота , финес !
Яд ме е когато един отбор печели всички купи за които е играл с лекота и с атакуващ футбол , се намират повече хейтъри и злобари от конкуретни отбори отколкото доблестни мъже , които да кажат ДА Барселона е най-добрия отбор за тази година !
Яд ме е когато липсата на тактика (защото да върнеш 10 човека отзад които само рушат , ритат и чистят топката на дължината на игрището не е тактика) се превръща в идеология и възхваляване на един арогантен ученик . Моуриньо бил велик бил гений ... нищо подобно !!!
Моуриньо след мача каза - Никога няма да бъда треньор на Барселона ... неблагодарник и самозванец си ти португалски син на к...а . Да никога няма да бъдеш треньор на Барселона и не заради това че ти не искаш ами заради това че в отбор като Барселона не ставаш и за помощник треньор на набор 2003 млади каталунчета които от малки са пращани в атака за да носят радост на феновете с головете си защото футболът е създаден да радва феновете а не да ги убива от скука , като теб и твоите проклети отбори !
Хейтърите и да се радват , че Барселона отпадна ... дори и да не спечелят тази година отново Шампионата на Испания , след 2 години пак ще завземем света както го направихме при Рийкард а след това и при Гуардиола !
Ето как постъпва уважаващия себе си доблестен клуб след като загуби - ето. Има ли смисъл изобщо да коментираме артистичните прояви на повечето ви играчи и другите неспортменски и подли приоми, медийни атаки и т.н. от страна на Барса