Отбора на глупаците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

slai
Контакти:

Re: Отбора на глупаците

Мнениеот slai » 30 апр 2010 22:43

Angoff написа:Отпаднахме и живота продължава !

Аз като фен на Барселона от 1991 г. не ме е яд от отпадането на полуфинала , яд ме е на това че се толерира немислимата игра на Интер с 10 човека в защита нито един точен удар в очертаниата на играта владеене на топката по-малко от 30% и направени 59 паса когато съперника ти е направил 459 !

Яд ме е , че изкарват офанзивният стил на игра присъщ на един уважаващ себе си клуб с повече от 100-годишна история като ... отживелица едва ли не и как сега било 2010 и романтиката в футбола е отживелица . Ако бъдещето на футбола е футболът който предложи Моуриньо на Камп Ноу пред 90 000 привърженици на ФУТБОЛА , то аз от сега ще се пренасоча към друг спорт ... Снукър може би където има изящество , смелост , доблест , красота , финес !

Яд ме е когато един отбор печели всички купи за които е играл с лекота и с атакуващ футбол , се намират повече хейтъри и злобари от конкуретни отбори отколкото доблестни мъже , които да кажат ДА Барселона е най-добрия отбор за тази година !

Яд ме е когато липсата на тактика (защото да върнеш 10 човека отзад които само рушат , ритат и чистят топката на дължината на игрището не е тактика) се превръща в идеология и възхваляване на един арогантен ученик . Моуриньо бил велик бил гений ... нищо подобно !!!

Моуриньо след мача каза - Никога няма да бъда треньор на Барселона ... неблагодарник и самозванец си ти португалски син на к...а . Да никога няма да бъдеш треньор на Барселона и не заради това че ти не искаш ами заради това че в отбор като Барселона не ставаш и за помощник треньор на набор 2003 млади каталунчета които от малки са пращани в атака за да носят радост на феновете с головете си защото футболът е създаден да радва феновете а не да ги убива от скука , като теб и твоите проклети отбори !

Хейтърите и да се радват , че Барселона отпадна ... дори и да не спечелят тази година отново Шампионата на Испания , след 2 години пак ще завземем света както го направихме при Рийкард а след това и при Гуардиола !

Ето как постъпва уважаващия себе си доблестен клуб след като загуби - ето. Има ли смисъл изобщо да коментираме артистичните прояви на повечето ви играчи и другите неспортменски и подли приоми, медийни атаки и т.н. от страна на Барса

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 апр 2010 22:59

:) :) :) :) :) СЕГА,ОТНОВО,защо замесваш РЕАЛ М. в отпадането на отбора ви.Повечето приятели,които са фенове на РЕАЛ са на мнение,че предпочитат испански отбор на Бернабеу от колкото германски,английски,италиански(нищо лично към феновете на тези отбори).Може ли и аз да те попитам нещо?Когато РЕАЛ бяха отстранени от Лион за смехотворен път на осминафинал ние да обвинихме Барса?Или пък феновете на Манчестър,на Лион,на Интер?Започвате да ставате банални.Лека вечер от мен ;) ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 30 апр 2010 23:07

Angoff написа:Отпаднахме и живота продължава !

Аз като фен на Барселона от 1991 г. не ме е яд от отпадането на полуфинала , яд ме е на това че се толерира немислимата игра на Интер с 10 човека в защита нито един точен удар в очертаниата на играта владеене на топката по-малко от 30% и направени 59 паса когато съперника ти е направил 459 !

Яд ме е , че изкарват офанзивният стил на игра присъщ на един уважаващ себе си клуб с повече от 100-годишна история като ... отживелица едва ли не и как сега било 2010 и романтиката в футбола е отживелица . Ако бъдещето на футбола е футболът който предложи Моуриньо на Камп Ноу пред 90 000 привърженици на ФУТБОЛА , то аз от сега ще се пренасоча към друг спорт ... Снукър може би където има изящество , смелост , доблест , красота , финес !

Яд ме е когато един отбор печели всички купи за които е играл с лекота и с атакуващ футбол , се намират повече хейтъри и злобари от конкуретни отбори отколкото доблестни мъже , които да кажат ДА Барселона е най-добрия отбор за тази година !

Яд ме е когато липсата на тактика (защото да върнеш 10 човека отзад които само рушат , ритат и чистят топката на дължината на игрището не е тактика) се превръща в идеология и възхваляване на един арогантен ученик . Моуриньо бил велик бил гений ... нищо подобно !!!

Моуриньо след мача каза - Никога няма да бъда треньор на Барселона ... неблагодарник и самозванец си ти португалски син на к...а . Да никога няма да бъдеш треньор на Барселона и не заради това че ти не искаш ами заради това че в отбор като Барселона не ставаш и за помощник треньор на набор 2003 млади каталунчета които от малки са пращани в атака за да носят радост на феновете с головете си защото футболът е създаден да радва феновете а не да ги убива от скука , като теб и твоите проклети отбори !

Хейтърите и да се радват , че Барселона отпадна ... дори и да не спечелят тази година отново Шампионата на Испания , след 2 години пак ще завземем света както го направихме при Рийкард а след това и при Гуардиола !

1.Кой по точно отрече, че Барселона не е Най-добрия отбор на 2009, посочи ми 1, имате слаб трениор, който ако го няма Йохан Кройф не може състава да си подреди, който разчита на избухванията на Меси да му спечели мача, не с някакви тактически указания, на какво ги научи Гуардиола
2.Моуриньо каза, че няма да стане трениор на Барселона щото феновете го мразят заради това, че би любимия ти отбор, които дори се опитаха да преобърнат колата му докато той беше в нея, дори каза, че Фиго вече може да се разхожда свободно из Барселона, защото той е най-мразената личност там.
3.Този който не е велик направи отбора ти да изглежда като някви куци коне, които разиграват в махалата, които незнаят каде се рита топката и си подадът 2 точни паса и следва криво или безадресно центриране
4.Защитната игра не е ли тактика? Ти ако беше трениор и спечелиш с 2 гола разлика мач срещу най-добрия отбор в момента как би излезнал да играеш, какви указания ще дадеш на играчите си?
Последна промяна от bojkyy на 30 апр 2010 23:19, променено общо 4 пъти.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 30 апр 2010 23:16

JohnnieWalker написа:
Lord_Dexter написа:Пий една студена вода, че си се разпенил нещо - гледай си твоя отбор, а не Реал (или кои да е друг) ;) айде успех :)

А ти се научи да четеш... не оплювам никой отбор ! Целия коментар е насочен към отбора Барселона и всички haters ;)

Всъщност тези "haters", които оплюваш си точно ти, за какво ти беше да намесваш феновете на Реал Мадрид или Манчестер Юнайтед, по какъв по точно начин повлияха те, на загубата на Барселона, или пък феновете на Интер, кой себеуважаващ се фен, ще е тъжен, че отбора му е победител, и няма да иска да изрази радоста си пред феновете на губещия отбор. Както каза някой по горе. Да видя Реал да пускат пръскачки за каде каде по срамна загуба от ваща, Юнайтед да пускат пръскачки при положение, че водиха 3:0 и въпреки това отпаднаха, а някой от играчите на 10 пъти по славните отбори от Барселона да почва да бие трениорите, май не! Сички тези "haters" са играчите, феновете на Барселона, и най вече ти, може да се наречете велик отбор когато се научите да губите, нещо което великите Реал Мадрид и Манчестер Юнайтед доказаха, защото не може винаги да си на върха, но е лощо когато паднеш от високо, и няколко часа преди това да заплашваш, че даден отбор ще намрази футбола, а след тва да го мразиш ти :)

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 30 апр 2010 23:20

Конкретно в този мач играта на Интер бе изключително по-зрелищна,по-интересна и по-емоционална. А за феновете на дефанзивния футбол ще бъде и класика.

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 30 апр 2010 23:24

Значи всички които говорят срещу Барса са пристрастени и са пълни хейтъри , а ти какъв си в случая? Нима сега не се изплю върху един отбор на име МАН ЮТД и на най-големия конкурент на Меси именно Роналдо? Барса са и винаги ще бъдат голям отбор , но ако съдията не бе свирил за вас в мачът ви срещу Челси вие нямаше да играете на финал и незнам как щяхте да се надувате цяла година след това как няма кой да ви спре.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 апр 2010 23:25

bojkyy написа:
JohnnieWalker написа:
Lord_Dexter написа:Пий една студена вода, че си се разпенил нещо - гледай си твоя отбор, а не Реал (или кои да е друг) ;) айде успех :)

А ти се научи да четеш... не оплювам никой отбор ! Целия коментар е насочен към отбора Барселона и всички haters ;)

Всъщност тези "haters", които оплюваш си точно ти, за какво ти беше да намесваш феновете на Реал Мадрид или Манчестер Юнайтед, по какъв по точно начин повлияха те, на загубата на Барселона, или пък феновете на Интер, кой себеуважаващ се фен, ще е тъжен, че отбора му е победител, и няма да иска да изрази радоста си пред феновете на губещия отбор. Както каза някой по горе. Да видя Реал да пускат пръскачки за каде каде по срамна загуба от ваща, Юнайтед да пускат пръскачки при положение, че водиха 3:0 и въпреки това отпаднаха, а някой от играчите на 10 пъти по славните отбори от Барселона да почва да бие трениорите, май не! Сички тези "haters" са играчите, феновете на Барселона, и най вече ти, може да се наречете велик отбор когато се научите да губите, нещо което великите Реал Мадрид и Манчестер Юнайтед доказаха, защото не може винаги да си на върха, но е лощо когато паднеш от високо, и няколко часа преди това да заплашваш, че даден отбор ще намрази футбола, а след тва да го мразиш ти :)

Всеки разбира каквото му е кеф... Аз повече теми едва ли ще пускам... Неадекватните отговори са повече отколкото ми се искаше...

Моля някой да затвори темата

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 30 апр 2010 23:27

Тва, че не са отговорите които искаш да чуеш, не ги прави неадекватни ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 апр 2010 23:30

Факт е че началото на мита за Барселона не сложи Лео Меси, нито Гуардиола - а човек на име Том Хенинг Йоребро, който даде възможност на Барса да спечелят 3 или 4 купи (от 6те им през миналия сезон) .... :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 30 апр 2010 23:33

Всеки разбира каквото му е кеф... Аз повече теми едва ли ще пускам... Неадекватните отговори са повече отколкото ми се искаше...

Моля някой да затвори темата

Добре де пич какво искаш от отговорите?Не мога да кажа,че Барселона трябваше да продължи,че Съдията ви попречи и още други глупости и сега ще ти кажа защо:
1-Изиграни са два мача в първият мач просто ви смазаха!Сложи си ръка на сърцето и кажи,че това не е истина
2-Съдиството е колкото късмет толкова и некадърност(няма да ти давам примери за миналата година с Челси защото не съм такъв фен на футбола)
3-Резултатът е 3:2 Интер е на финал и "точка" колкото и да ви се иска да върнете времето назад не може да го промените това
Последна промяна от RENAULT на 30 апр 2010 23:34, променено общо 1 път.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Барселона”