ШЛ: Манчестър Сити - Барселона :: 24.02.2015 :: 1-2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: ШЛ: Манчестър Сити - Барселона :: 24.02.2015 :: 21:45ч.

Мнениеот sapio0o » 25 фев 2015 17:47

sunscres92 написа:
sapio0o написа:
sunscres92 написа:Дузпата е 100%, въпреки че съдията направо я чакаше с нетърпение да я свири. Този Червен картон беше напълно излишен и неоснователен, тъкмо Сити надиграваха тотално другият отбор, и мачът си вървеше към Х, а защо не и нещо повече и всичко свърши с този картон. Все пак, с Туре на терена, шансовете на Сити не са толкова лоши, ако разбира се, пак няма дузпа или червен картон, защо не и 2-те - които не знам защо са постоянно в мачовете между английски и испански отбори и винаги в полза на испанските. Явно, футболът в ШЛ е твърде мек.

Човек, стига ги оправдава бе. :mrgreen: Барса и с 10 души щяха да си бият. Радвай се, че след 0:2 спряха да играят, иначе отиваше на 4,5. :)

П.С: Английските отбори толкова си могат просто. Писнало ми е да слушам за това колко са силни отборите от ВЛ, как това е най-силното първенство. Като почна да слушам тези от Диема.. Юнайтед-Ливърпул било най-голямото дерби в света. :shock: Единствено момчетата от Челси правят нещо, независимо дали с много късмет и автобуси пред вратата. Юнайтед преди 3 години бяха унижени от Билбао. За какво говорим просто. :roll: Арсенал играят красив футбол, но и те биват разкрити в ШЛ и най-много да стигнат до 1/4 финал тази година. Ако не са опълченците на Моуриньо да избиват срама.. :lol:

Това за 10=те човека и 4/5:0 са глупости и ти го знаеш.

Това за лигата е въпрос на вкус, не само Диема твърдят, че ВЛ е най-силното, докато това за Юнайтед - Ливърпул - ще е пристрастно от моя страна да давам мнение, но това са отборите с най-много фенове(комбинирано). Вероятно за теб е Ел Класико, както и за много други. Това за англисйките отбори в Европа е факт, но само последните 2-3 години, като преди това те бяха доминанти, а Реал знаем че не бяха на Топ ниво в турнира.

Гарантирам ти на 100%, че единствено в България и Англия феновете на Юнайтед и Ливърпул са повече от тези на Реал и Барса. Провери нявсякъде и ще се убедиш. Не напротив, не са глупости. Барса след като поведоха с 0:2, имаха поне още 3 чисти положения и само липсата на концентрация предотвратиха головете. След това вече нямаше смисъл да натискат за още и ти го знаеш. Иначе беше нормално в един момент от мача, Сити да опитат да минат центъра и го направиха за около 10 минути, като създадоха 3 добри положения, а след това и вкараха. Колкото до ВЛ - това със сигурност е най-интересното за гледане първенство, но в никакъв случай най-силното. Дали ще се играе срещу Елче, Ейбар, Алмерия и Гранада, или срещу Лестър, Бърнли, Астън Вила и КПР е едно и също. Публиката в Англия е на много по-високо ниво, както и терените като цяло са по-добри.
Последна промяна от sapio0o на 25 фев 2015 17:54, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 фев 2015 17:53

smoothc написа:
Английските отбори толкова си могат просто.

Нещо много бързо ви пораснаха работите,Мадридисти :)
Фразата-нарицателно "ОсминаРеал" случайно да помниш?
2005-Ливърпул
2006-Арсенал
2007-Ливърпул
2008-Манчестър Юнайтед/Челси
2009-Манчестър Юнайтед
2011-Манчестър Юнайтед
2012-Челси

Не забравяйте и фактите,че във Висшата лига се играе без зимна пауза,а също така и отношението на УЕФА към английските отбори!
90% от всички скандални решения и абсурдни ситуации в елеминациите...неизменно бяха свързани с ущърб на английски отбори и то винаги в най-напечените моменти,когато нещата отиваха на зле за другия отбор(най-често испански).

Осминареал е поредната безсмислена глупост от някое злобно фенче. Тези няколко поредни години на отпадане на 1/8 финал бяха наистина много тежки. Всеки отбор минава през такъв период, спокойно. Те и Байерн нямаха 12 години титла в Европа, но никой не го споменава. Стане ли въпрос за Реал обаче, хейтърските мнения са на линия. Не случайно това е най-големият клуб в света.Това феновете на Юнайтед сте с най-големите усти, нямам намерение да споря с вас. Ще ви видим в близките 10 години, аз ти казах. Факт е, че Реал имаше труден период в последните години, но кой клуб няма? Ето сега вие сте в доста сложна ситуация, а Ван Гаал не знае къде се намира. Ако той ви класира в топ 4, при конкуренцията на далеч по-силните към момента Арсенал и Ливърпул, аз лично ще се извиня за думите изречени по негов адрес. За мен той е надценен треньор. :roll:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 фев 2015 18:08

sunscres92 написа:
kingofpop написа:
smoothc написа:Като цяло да ти кажа,изобщо не ме интересува кой ще се разиграе.
Важното е Байерн Мюнхен да спечелят Шампионската лига,за другите ми е все тая :)

шансът това да стане е около 2-3 %....Байерн са слаби в момента ;)

а пък тва, че Лампард и Бони ще почнат титуляри много ме уплаши, то Бони особено е супер надценен според мен :mrgreen: :o

В момента, са много малко добрите отбори, имам предвид наистина добрите. Барселона за мен нямат шанс, нищо особено не са. Точно Байерн са няколко класи над Барса към момента и те или Реал, а може би и Челси ще решат титлата. Малко повече самочувствие и този мач ставаше неприятен за Барселонците, Джеко....

Най-обичам такива съчинения. Еди кой си бил класи отгоре, но видиш ли...Всичко се вижда в края на май (за някои и по-рано)...Късмет?!?!...Сити играха точно 15 минути, през другото време имаха безплатни билети. Късмет е, че Неймар се лигавеше вместо да вкара, а Суарес не направи хеттрик, късмет е че Меси не вкара дузпата и добавката, и че гредата не позволи на Алвеш да се разпише. Късмет е, че Сити имат някакви теоритични шансове на реванша.

Я ми напомни как свършиха Байерн при гостуването си на Етихад есента или гостуването си в Украйна предната седмица? Те и миналата година бяха класи отгоре, но Реал им скриха топката... а ние само месец преди това изкопчихме победа на Бернабеу. Във футбола 2+2 не винаги е 4. Поздрави.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 фев 2015 18:21

paceto написа:Има то, толкова колкото има аз да стана космонавт :)

Паце, няма нужда от такива жертви. Реваншът си го взимате! Малко ирония никога не вреди!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 фев 2015 18:31

sapio0o написа:
sunscres92 написа:
sapio0o написа:
sunscres92 написа:Дузпата е 100%, въпреки че съдията направо я чакаше с нетърпение да я свири. Този Червен картон беше напълно излишен и неоснователен, тъкмо Сити надиграваха тотално другият отбор, и мачът си вървеше към Х, а защо не и нещо повече и всичко свърши с този картон. Все пак, с Туре на терена, шансовете на Сити не са толкова лоши, ако разбира се, пак няма дузпа или червен картон, защо не и 2-те - които не знам защо са постоянно в мачовете между английски и испански отбори и винаги в полза на испанските. Явно, футболът в ШЛ е твърде мек.

Човек, стига ги оправдава бе. :mrgreen: Барса и с 10 души щяха да си бият. Радвай се, че след 0:2 спряха да играят, иначе отиваше на 4,5. :)

П.С: Английските отбори толкова си могат просто. Писнало ми е да слушам за това колко са силни отборите от ВЛ, как това е най-силното първенство. Като почна да слушам тези от Диема.. Юнайтед-Ливърпул било най-голямото дерби в света. :shock: Единствено момчетата от Челси правят нещо, независимо дали с много късмет и автобуси пред вратата. Юнайтед преди 3 години бяха унижени от Билбао. За какво говорим просто. :roll: Арсенал играят красив футбол, но и те биват разкрити в ШЛ и най-много да стигнат до 1/4 финал тази година. Ако не са опълченците на Моуриньо да избиват срама.. :lol:

Това за лигата е въпрос на вкус, не само Диема твърдят, че ВЛ е най-силното, докато това за Юнайтед - Ливърпул - ще е пристрастно от моя страна да давам мнение, но това са отборите с най-много фенове(комбинирано). Вероятно за теб е Ел Класико, както и за много други. Това за англисйките отбори в Европа е факт, но само последните 2-3 години, като преди това те бяха доминанти, а Реал знаем че не бяха на Топ ниво в турнира.

Гарантирам ти на 100%, че единствено в България и Англия феновете на Юнайтед и Ливърпул са повече от тези на Реал и Барса. Провери нявсякъде и ще се убедиш. Не напротив, не са глупости. Барса след като поведоха с 0:2, имаха поне още 3 чисти положения и само липсата на концентрация предотвратиха головете. След това вече нямаше смисъл да натискат за още и ти го знаеш. Иначе беше нормално в един момент от мача, Сити да опитат да минат центъра и го направиха за около 10 минути, като създадоха 3 добри положения, а след това и вкараха. Колкото до ВЛ - това със сигурност е най-интересното за гледане първенство, но в никакъв случай най-силното. Дали ще се играе срещу Елче, Ейбар, Алмерия и Гранада, или срещу Лестър, Бърнли, Астън Вила и КПР е едно и също. Публиката в Англия е на много по-високо ниво, както и терените като цяло са по-добри.

Феновете на Юнайтед през 2009 бяха повече от тези на Реал и Барса взети заедно, главно заради феновете в Азия, но едва ли това е от значение. Започна едно преливане от Юнайтед в Реал, заради Роналдо и тези на Барса се увеличиха заради титлите и Меси, но все още Юнайтед е с най-много фенове. Отборите, които изреди може и да е едно и също, но поне аз съм на мнение, че 5-16 място в Англия е по-силно, не много по-силно, но отборите са по-силни. Виж един Юнайтед с какви играчи и един от най-добрите мениджъри, аз не съм съгласен с това твърдение, но повечето хора са на това мнение, едва ли ще е в Топ 4.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 фев 2015 18:35

sunscres92 написа:
sapio0o написа:
sunscres92 написа:
sapio0o написа:

Феновете на Юнайтед през 2009 бяха повече от тези на Реал и Барса взети заедно, главно заради феновете в Азия, но едва ли това е от значение. Започна едно преливане от Юнайтед в Реал, заради Роналдо и тези на Барса се увеличиха заради титлите и Меси, но все още Юнайтед е с най-много фенове. Отборите, които изреди може и да е едно и също, но поне аз съм на мнение, че 5-16 място в Англия е по-силно, не много по-силно, но отборите са по-силни. Виж един Юнайтед с какви играчи и един от най-добрите мениджъри, аз не съм съгласен с това твърдение, но повечето хора са на това мнение, едва ли ще е в Топ 4.

Ван Гаал не е сред най-добрите мениджъри. Юнайтед няма да бъдат в топ 4 - Арсенал и Ливърпул ще са там.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 фев 2015 18:37

Стане ли въпрос за Реал обаче, хейтърските мнения са на линия.

Реал Мадрид до 2003 бяха наистина класика в жанра,но след напускането на Висенте дел Боске...всичко се разми и комерсиализира.
Толкова милиарди се хвърлиха,а насреща една "футуристична" какофония от индивидуалности(звезди).
Липсваше колективизмът като фундамент за изграждането на една устойчива и дългосрочна перспектива.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 фев 2015 18:38

smoothc написа:
Стане ли въпрос за Реал обаче, хейтърските мнения са на линия.

Реал Мадрид до 2003 бяха наистина класика в жанра,но след напускането на Висенте дел Боске...всичко се разми и комерсиализира.
Толкова милиарди се хвърлиха,а насреща една "футуристична" какофония от индивидуалности(звезди).
Липсваше колективизмът като фундамент за изграждането на една устойчива и дългосрочна перспектива.

Напълно си прав. И все пак изглежда, че това е в миналото. Сега нещата стоят по друг начин.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 фев 2015 18:44

Искаш ли да ти кажа(по мое мнение) по какво ще се разбере...дали Реал Мадрид са достатъчно устойчиви,за да играят финал в Берлин?
[offtopic]Ако спечелят на "Камп Ноу" на 22-03-2015.[/offtopic]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 фев 2015 18:46

#sapio0o Смела прогноза, но лично за мен, няма да да стане така.

Върни се в “Барселона”