Яки wallpaper-и с подписите на играчите на Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Яки wallpaper-и с подписите на играчите на Барселона
новия им стадион е супер.....дано да имам и късмета да гледам и накои мач там....от испанските отбори сам запалянко на РЕКРЕАТИВО

FORZA CESENA !!!
Rodn1 написа:Според мен това заслужават...но да не продължвам...
И кой пък си ти, че точно твоето мнение да е миродавно? Да не си хванал Господ за жезъла, че ще се правиш на шефче? Гледай си жалкото българско първенство, самозалъгвай се, че това в България е футбол и недей да посещаваш разделите на истинските футболни отбори!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Rodn1 написа:Според мен това заслужават...но да не продължвам...
И кой пък си ти, че точно твоето мнение да е миродавно? Да не си хванал Господ за жезъла, че ще се правиш на шефче? Гледай си жалкото българско първенство, самозалъгвай се, че това в България е футбол и недей да посещаваш разделите на истинските футболни отбори!
Никъде не съм казал че мнението ми е меродавно.И че съм шефче още повече.Ще ти кажа едно.Много е лесно да аплудираш , а е много по-трудно да подкрепяш и да милееш.Сигурен съм че ти си от тези дето пляскат,а барселона като изпаднат в криза ще станеш от юнайтед или челси!
А дали някой има нещо на целия отбор от тази година пак голям размер ,че ми трябва за desktop-a 
Формата е временна , класата е вечна !!!
LoLo написа:А дали някой има нещо на целия отбор от тази година пак голям размер ,че ми трябва за desktop-a
Колко точно? Имам няколко големи картинки на отбора от този сезон.
Виж това.
Последна промяна от megan fox на 01 фев 2010 22:16, променено общо 1 път.
Rodn1 написа:Сигурен съм че ти си от тези дето пляскат,а барселона като изпаднат в криза ще станеш от юнайтед или челси!
Съжалявам, но грешиш! От 1990-а година съм фен на Барселона (до голяма степен станах фен на каталунците заради Стоичков) и от тогава насетне винаги съм подкрепял само тях и никой друг!
- FK_Montana
- Контакти:
[offtopic]ако някой има уолпейпъри с автографи и снимки на други известни играчи от други отбори да ги пусне в тема[/offtopic]
ЦСКА Шампион
FK_Montana написа:[offtopic]ако някой има уолпейпъри с автографи и снимки на други известни играчи от други отбори да ги пусне в тема[/offtopic]
[offtopic]Подкрепям Монтана
Наистина са доста добри снимките,благодаря на автора
_RoKi_ написа:FK_Montana написа:[offtopic]ако някой има уолпейпъри с автографи и снимки на други известни играчи от други отбори да ги пусне в тема[/offtopic]
[offtopic]Подкрепям МонтанаДайте и на други отбори,или пишете ми на ЛС
[/offtopic]
Наистина са доста добри снимките,благодаря на автора
Ми като изявен фен на Барселона имам само на техни настоящи и бивши играчи. Мисля, че имам на Фиго и Роналдо Феномена, на Ицата разбира се, но все като играчи на Барса.
Иначе радвам се, че ви харесаха wallpaper-ите.