Liga BBVA: Валядолид - Барселона - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Re: Liga BBVA: Валядолид - Барселона |08.03.2014г.| 17:00

Мнениеот gikahadji » 08 мар 2014 18:37

Ба направо ме хваща яд като ги гледам! :x
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 08 мар 2014 18:59

Голям подарък ни направихте . ;)
Изображение
Изображение
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 мар 2014 19:14

Дайренца,пак ли ви биха? :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 мар 2014 19:15

Пълно безхаберие ... от до ...
Честити калъфки
Не се взимат мерки вече цяла година и повече ...

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 08 мар 2014 19:19

Браво, все така играйте :!: Ама кво ли ви пука те нали паричките си течат в банковата сметка. Примера свърши и няма да се изненадам ако Сити поведе и ШЛ да свърши след 4 дни.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 мар 2014 19:23

enguerino написа:Браво, все така играйте :!: Ама кво ли ви пука те нали паричките си течат в банковата сметка. Примера свърши и няма да се изненадам ако Сити поведе и ШЛ да свърши след 4 дни.

И да не ни бият Сити , което няма и мен да ме изненада , то следващите ще ни елиминират така или иначе , Примера вече свърши , Реал ще ни бият и за купата и те така ...

Офтопик:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Liga BBVA: Валядолид - Барселона - 1:0 FT

Мнениеот fcb_bg » 08 мар 2014 20:15

Гледах мача само 15 мин, но коментарите и статиите са красноречиви. Пълната апатия обхванала отбора е плащеша. Разбираемо е и се очакваше да не играят на същото ниво от преди 3г. ама това на нищо не прилича. Не знам какво е правил Гуардиола за да ги кара да играят на макс 4 сезона, но определено вече трябва да си замине половината отбор. Добре ще е да има момчета с мерак за титли, не ми се гледат бездушни играчи на терена. Поне заради Пуйол или заради подкрепа към Иниеста да се бяха напънали мама му стара, те кат шматки се разкарват, еби му майката. Мислех, че вината е в треньора заради мерака му за по-директна игра, ама не е виновен в нищо човека. Тея не можеш ги накара вече да играят. Само Световното им е в главите. Испанците искат да дублират титлата и да останат в историята, Меси пък си го каза направо преди началото на сезона, че голямата му цел е световната титла с Аржентина и си го показва цял сезон.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 08 мар 2014 21:03

Виждам че всички яко плюят отбора, но аз съм на друго мнение. Днес научих за лошата новина с детето на Иниеста, и мисля че тази и още доста лоши новини като отказването на Пуйол, евентуалните трансфери на Масчерано, Педро и Алексис и сигурния на Валдес пречат на отбора да прогресира. Меси повръща вече 2-ри път в мач на Аржентина! От друга страна мисля че, при ръководството на Тата, Барса се превръща в турнирен отбор! Мача със Сити и класирането на финала за купата и загубите в лигата, мисля че са достатъчни предпоставки да мисля така. Ако накрая на сезона завършим 3-ти и спечелим Купата и ШЛ всички ще пеят друга песен! Не забравяйте, че Челси 2012 завършиха 6-ти в Англия !!!
Само БАРСА...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 мар 2014 21:49

ICAKOV_FCB написа:Виждам че всички яко плюят отбора, но аз съм на друго мнение. Днес научих за лошата новина с детето на Иниеста, и мисля че тази и още доста лоши новини като отказването на Пуйол, евентуалните трансфери на Масчерано, Педро и Алексис и сигурния на Валдес пречат на отбора да прогресира. Меси повръща вече 2-ри път в мач на Аржентина! От друга страна мисля че, при ръководството на Тата, Барса се превръща в турнирен отбор! Мача със Сити и класирането на финала за купата и загубите в лигата, мисля че са достатъчни предпоставки да мисля така. Ако накрая на сезона завършим 3-ти и спечелим Купата и ШЛ всички ще пеят друга песен! Не забравяйте, че Челси 2012 завършиха 6-ти в Англия !!!
Само БАРСА...

Спадът в отбора не е от тази седмица, а вече 3-ти сезон. Започна в последната година на Гуардиола. Там си го обясних с липсата на трансфери, идеята да се наложат още юноши и късата пейка. Но следващия сезон ясно показа, че тези момчета вече не са същите без Гуардиола. Сега с Мартино вече хептен е ясна даже и за феновете на кърлинга тая работа. Аз добре си помня последния сезон на Рийкард, направо си е дежа вю. Вярно е, че панаирите около Неймар, Росел, Меси и т.н. няма как да не се отразяват, ама чак да си безпомощен срещу Валядолид... За там си го обяснявам само с тотална липса на мотивация, а явно Мартино излиза, че не е чак толкова твърд с играчите, каквото име имаше в Аржентина. Само като се сетя с каква лека ръка пропиляха 5 т аванс и то в какви мачове и то с каква мърдашка игра...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Liga BBVA: Валядолид - Барселона |08.03.2014г.| 1-0 FT

Мнениеот fcb_bg » 08 мар 2014 22:00

Байерн ни свали на земята с една 7-ца, всички казаха, че ще се вземат необходимите поуки. Е какви бяха тези поуки? Да вземем Неймар, не 2-ма защитници и да изгоним заместника на издишалия Шави - Алкантара. И на всичкото отгоре ще правим Фабрегас нападател. Сякаш Неймар решаваше всички проблеми в нападението. Не че има много там, а само 1 - всички свикнаха Меси да вади мача. Вярно, Меси е феномен, но доброто нападение в случая на Барселона трябва да е разпределено по-пропорционално в головете. Не Меси 60, Педро 20, Санчес 15... Така не става, разберете. Казвал съм го и преди.

Върни се в “Барселона”