Днес ли връчват титлата на Барса?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: Днес ли връчват титлата на Барса?

Мнениеот to6kata1912 » 23 май 2009 23:22

Ем те неска байерн играха с новите си екипи с Щутгарт
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 23 май 2009 23:25

Днес им връчват купата,а в сряда,ще им дадът пълна мрежа с голове :lol: :lol: :lol: :twisted: (в кръга на шегата,не искам да се заяждам ;) )
Изображение

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 23 май 2009 23:26

Ами те за финалаа Барселона са домакин, демек играят с титулярните екипи- можеби и тези същите, аа Манчестер ss белите, а за догодина са ми много интересни ако това вярно са им екипите на манчестърите хаахах смсял бяло с червена лента и червено с някакъви връзки на врата !
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 23 май 2009 23:32

bai mile написа:Ами те за финалаа Барселона са домакин, демек играят с титулярните екипи- можеби и тези същите, аа Манчестер ss белите, а за догодина са ми много интересни ако това вярно са им екипите на манчестърите хаахах смсял бяло с червена лента и червено с някакъви връзки на врата !

Какво му е смешното? Видя ли на националния отбор на Англия новите? Почти същите - бели с връзки над гърдите. Просто има някаква ретро вълна, връщат се към корените или нещо такова.
Миналата година на мача с Ман Сити, когато се отбелязваше годишнина от трагедията в Мюнхен, пак играха с ретро екипи, без лого на спонсор и такива неща. На мен поне ми харесаха, беше нещо много различно и добро ;)

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 23 май 2009 23:34

pirin_blg написа:
bai mile написа:Ами те за финалаа Барселона са домакин, демек играят с титулярните екипи- можеби и тези същите, аа Манчестер ss белите, а за догодина са ми много интересни ако това вярно са им екипите на манчестърите хаахах смсял бяло с червена лента и червено с някакъви връзки на врата !

Какво му е смешното? Видя ли на националния отбор на Англия новите? Почти същите - бели с връзки над гърдите. Просто има някаква ретро вълна, връщат се към корените или нещо такова.
Миналата година на мача с Ман Сити, когато се отбелязваше годишнина от трагедията в Мюнхен, пак играха с ретро екипи, без лого на спонсор и такива неща. На мен поне ми харесаха, беше нещо много различно и добро ;)

да така е на мен също ми харесва, нещо ново е... дай новите на Англия, не съм ги виждал

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 23 май 2009 23:39

Оп, пообъркал съм се малко, не са с връзки, а с копчета :mrgreen: моля за извинения

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 23 май 2009 23:42

Феновете полудяха заради червения картон. Ебаси гледката ;)

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 23 май 2009 23:44

Ее не е нещо кой знае какво новия екип на Англия.. смисъл друго е онзи резервния на манчестър с връзките... по ми е интересен той.Ама да ви кажа по - интересно е да излзят с по ретро елементи по екипите, стига с тия дивутии, едни и същи екипи.То на Барселона резервния през какви ли цветове не мина... електриково, небесно-синьо, сега е розово най после..
;)

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 23 май 2009 23:55

bai mile написа:Ее не е нещо кой знае какво новия екип на Англия.. смисъл друго е онзи резервния на манчестър с връзките... по ми е интересен той.Ама да ви кажа по - интересно е да излзят с по ретро елементи по екипите, стига с тия дивутии, едни и същи екипи.То на Барселона резервния през какви ли цветове не мина... електриково, небесно-синьо, сега е розово най после..
;)

Предполагам това за розовото го казваш с ирония :mrgreen:
Иначе за ретро екипите, аз съм "за". Имам един екип на Ман Ютд, още от времето когато Sharp им беше спонсор. Еми повече ми харесва. Ето сега и Барса - с повече сини и червени ленти, друго си е ;)
И понеже си фен на "Левски", според мен много бяха готини екипите, когато там беше логото на Pepsi и доставчик беше Diadora, помниш ли ги? ;)

Върни се в “Барселона”