БАРСЕЛОНА- ИНТЕР, Сряда, 28 април 2010, 21:45 по ПРО.БГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: БАРСЕЛОНА- ИНТЕР, Сряда, 28 април 2010, 21:45 по ПРО.БГ

Мнениеот UltraBlue » 29 апр 2010 00:33

L_Messi написа:Честито на Интер, постигнаха си целта. Те се представиха много добре в първия мач, а във втория избраха и изпълниха по възможно най-добрия начин тактиката, с която да запазят преднината си. Надявам се Гуардиола и ръководството да си направят нужните изводи къде и с какво са сбъркали и как може да подсилят отбора през лятото.

Лелеее доживяхме един трезвомислещ фен на Барселона! Браво, чест ти прави за мнението 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 29 апр 2010 00:34

UltraBlue написа:
vladitol написа:Е това пък е върха- ръка не се свири... абе вие ханбални фенове ли сте бе??? :lol: Ше ме скъсате от смях :lol: :lol: :lol:

язък че си Левскар.Ръката е плътно прилепена до тялото му,нарушение не се свири всеки себе уважаващ съдия няма да даде нарушение :!:

Когато това влияе пряко на резултата и води до гол се свири пич![/quote]
Това пък как го измисли? :? :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 апр 2010 00:34

UltraBlue написа:
Tommi написа:
Middlesbrough написа:Горд съм с футболен клуб Барса :) , Гуардиола е доста по слаб треньор от Мауриньо а Интер са жалък отборт !

Не, Гуардиола не е по-слаб треньор, просто в този мач направи някои грешки, които се оказаха фатални. Моуриньо ако беше толкова голям треньор, за времето, което е в Интер щеше да сглоби отбор, който да се надиграва с Барса, а нямаше да играе за 0:0, с 10 централни защитници.

Абе всеки уважаващ се треньор няма да тръгне да го прави! Гуус Хидинк ви показа миналата година как се прави, тогава съдията попречи, но сега Моуриньо го повтори, за да боли повече! Когато трябваше да се надиграва с вас, той го направи- резултата беше 3:1! Така че стига сте говорили глупости и приемете реалноста!

Първо, не съм фен на Барса, затова не влагам никакви пристрастия.
Второ, никой треньор няма да се надиграва с Барса, защото каталунците в момента са доста пред останалите европейски грандове. Никой друг треньор не е изтрадил такъв отбор през последните години, затова пак казвам, че Гуардиола не е слаб треньор
Трето, примерът с Хидинк не е много удачен, защото Барса сами изпуснаха първия мач, а реваншът можеше да е протоколен. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 29 апр 2010 00:37

Ако първият мач беше равен или с минимална победа за Барса,Интер въобще нямаше да изглежда по този начин днес,но както писах преди това,обстоятелствата заставиха Мауриньо да избере този начин на игра,който в крайна сметка се оказа успешен за Нерадзурите,очертава се много интересен финал и можем да си пожелаем зрелищен и резултатен мач и....нека по-добрият да победи.Лека нощ на всички.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 апр 2010 00:41

Tommi написа:Трето, примерът с Хидинк не е много удачен, защото Барса сами изпуснаха първия мач, а реваншът можеше да е протоколен. :)

Е какво са изпуснали... беше абсолютно същата история! Спомни си и малко преди това барса 2-1 Челси(на Моуриньо)- пак същата тактика. Просто това е начина да се отстрани този отбор 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
румбата
Контакти:

Мнениеот румбата » 29 апр 2010 01:05

Помня Барселона от 15-16 години и те си играят винаги ганкиното :) На тях не им трябва треньор,не им трябва тактика.Тези момченца още от малки са научени да прескачат топката и да си я подават по ширина на Ноу Камп.Ако някой от професорите говори за такъв тип надиграване– прав е ,никои други играчи не прескачат по-добре топката и не си я подават по-добре по ширина :)

Потребителски аватар
miro_plovdiv

Мнениеот miro_plovdiv » 29 апр 2010 07:32

ZinedineZidane написа:Най-грозният мач от лигата, поне засега!

Казваш смешен мач?А какво ще кажеш за играта на Интер?в 30 мин. жълт картон на julio cesar за бавене на играта-това ли вие играта? 75/25% владеене на топката , Специалния и той щеше да влезне да се отбранява с опълченците на Ноу Камп. Колко точни паса имахте? 60 :lol: Заслужено Продължавате , но с такава игра няма да стигнете далеч, Още по кофти ще е да достигнете до финал и с грозна игра да загубите , защото това ви очаква.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 апр 2010 08:04

Честито на Интер,когато трябваше да играят ви победиха с 3:1.На Барселона им трябваше още един гол но за жалост не успяха да го вкарат ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 29 апр 2010 09:47

Някои фенове тук май не могат да губят :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2010 10:22

Аз лично бих посъветвал каталунците да се отърват час по-скоро от това дърво Ибрахимович. Толкова слаб нападател съм сигурен, че никога не е играл при тях. И двата мача пълен статист, след като излизаше Барселона заиграваше много по-добре и ставаха положения за гол. Да не говорим,че имаше един период преди месец,когато беше контузен и тогава Меси за две седмици вкара три хеттрика-Валенсия, Сарагоса, Арсенал. Не знам дали е съвпадение или не е, но просто се вижда, че този играч въобще не е за такъв голям отбор като Барселона и по никакъв начин не се вписва в игровия стил на каталунците.
Другото което искам да кажа е за единствения футболист на каталунците, който винаги ми е бил антипатичен. Това е Даниел Алвеш, за мен е провокатор, симулант и прехвален играч. Мача снощи го гледах с приятели и като почна им казах, че се хващам с всеки на бас, че днес поне веднъж Алвеш ще се хвърли за дузпа. И какво гледам в 90-та минуа отново гмурване в пеналтерията и веднага поглед към съдията. Първия мач пак направи една майсторска симулация. В Примера, дори Барселона да води с 5-0 съм забелязал,че пак си пада по инерция за дузпа, явно при него е станало хронично заболяване.
За вчерашния мач мога да кажа, че Интер играха на Ноу Камп както всички очакваха след резултата от първия мач.Барселона пък стигаха до наказателното поле и оттам пълно безсилие. С човек повече един час и имаха четири точни удара към вратата за целия мач. Интер опазиха Меси и спечелиха битката. И в двата мача аржентинеца почти не се забеляза. Според мен с Иниеста на терена, резултата и крайния победител можеше да е друг.
Поклон за Мауриньо, сигурен съм, че ако вземе някой гранд от България ще го добута до осминафинал на ШЛ. За мен португалеца е най-добрия треньор на 21 век-шампион на Португалия,Англия и Италия. Носител на УЕФА, носител на ШЛ. 8-)

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”