Btovfan80 написа:Абе вие тъпи ли сте или какво???? Май четете между редовете! НЕ МОЖЕ С ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ДАДЕН ФУТБОЛИСТ В ЕДИН СЕЗОН, ДА ГО ОБЯВИТЕ ЗА НАЙ-ВЕЛИК!!!!!!!! Защо ми гледаш аватара, не съм твърдял никога, че Кристияно Роналдо е най-добрия! Просто сте смешни и не желая повече да събеседвам с вас!
Само че не е само един сезон глупако! Освен предният сезон не забравяй и настоящият! Да не говорим, че самият Марадона обяви Меси за по-добър от Пеле и... Марадона!!! Или се смяташ за по-голям разбирач от МАРАДОНА??!
Btovfan80 написа:[offtopic]Какъв КЕШ търсиш в Бразилия бе малоумник?!!!![/offtopic]
Малоумника си ти! През последните години най-престижните отличия като Златна топка и Играч номер едно на годината на ФИФа се присъждат на играч, който е спечелил ШЛ през сезона или поне е играл на финала (изключение е Канаваро)!!! От новата генерация играчи, който и да иска да бъде включен в списъка на най-добрите ще трябва да е спечелил ПОНЕ веднъж ШЛ!!!
А и в крайна сметка, за да се определи кой е най-добър... поне според мен е честно да се види кой какви трофеи има! ШЛ е един от най-важните трофеи в света, така че логично е да се гледа кой колко КЕШа има!!!