Пеле: Меси да вкара 1000 гола преди да го сравняват с мен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Пеле: Меси да вкара 1000 гола преди да го сравняват с мен

Мнениеот JohnnieWalker » 13 апр 2010 16:44

Btovfan80 написа:Стига с тази Меси-мания! Твърде рано му е да го обявяват за най-велик! Да, в момента играе страхотен футбол, но нито Пеле, нито Марадона са станали легенди с представянето си само в един сезон! Изчакайте края на кариерата му, нямам нищо против тогава да го обявите за легенда! 8-)

Защо да няма "Меси-мания" ?! Защото не се казва Крищяну Роналду ? Да ти припомня ли защо половината момчета ходят изпедерастени по улицата ? Не виждам нищо лошо в това да се кефиш на най-добрия играч в света от доста години насам ?

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 13 апр 2010 17:41

JohnnieWalker написа:
Madridist написа:Аржентинеца Меси и 2000 гола да вкара,никога няма да бъде признат от бразилеца Пеле за по-голям от него. ;)

+1

+2
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 14 апр 2010 01:00

megan fox написа:И не само това! Само си помислете преди колко години Пеле е играл и сравнете тогавашните защитници със сегашните!!! Тогава защитниците са били толкова жалки, че нямам думи! Нека Пеле да се опита да вкара 1000 гола на сегашните защитници! Трудно ми е да си представя как ще развинти играчи като Малдини, Пуйол, Куман, Тери, Видич и тн!!! ;)
Да не говорим, че много от головете му са отбелязани в неофициални мачове, за които няма точна статистика, а самият Пеле е казал колко десетки гола е вкарал в тях + да не забравяме всичките контроли на Бразилия играни с африкански отбори, които Бразилия е печелила с по 15-20:0, с 10-12 гола вкарани от Пеле за един мач! Все едно сега да пуснем Барселона да играе срещу отбор от родната "А" и/или "Б" група, или пък Бразилия/Аржентина да играе с националният отбор на Люксембург (примерно)!

И не на последно място: Колко КЕШа има Пеле?! А да вярно, той няма нито един!
JohnnieWalker написа:Защо да няма "Меси-мания" ?! Защото не се казва Крищяну Роналду ? Да ти припомня ли защо половината момчета ходят из********ени по улицата ? Не виждам нищо лошо в това да се кефиш на най-добрия играч в света от доста години насам ?

Абе вие тъпи ли сте или какво???? Май четете между редовете! НЕ МОЖЕ С ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ДАДЕН ФУТБОЛИСТ В ЕДИН СЕЗОН, ДА ГО ОБЯВИТЕ ЗА НАЙ-ВЕЛИК!!!!!!!! Защо ми гледаш аватара, не съм твърдял никога, че Кристияно Роналдо е най-добрия! Просто сте смешни и не желая повече да събеседвам с вас!

[offtopic]Какъв КЕШ търсиш в Бразилия бе малоумник?!!!![/offtopic]
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 апр 2010 19:00

Btovfan80 написа:Абе вие тъпи ли сте или какво???? Май четете между редовете! НЕ МОЖЕ С ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ДАДЕН ФУТБОЛИСТ В ЕДИН СЕЗОН, ДА ГО ОБЯВИТЕ ЗА НАЙ-ВЕЛИК!!!!!!!! Защо ми гледаш аватара, не съм твърдял никога, че Кристияно Роналдо е най-добрия! Просто сте смешни и не желая повече да събеседвам с вас!

Само че не е само един сезон глупако! Освен предният сезон не забравяй и настоящият! Да не говорим, че самият Марадона обяви Меси за по-добър от Пеле и... Марадона!!! Или се смяташ за по-голям разбирач от МАРАДОНА??! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Btovfan80 написа:[offtopic]Какъв КЕШ търсиш в Бразилия бе малоумник?!!!![/offtopic]

Малоумника си ти! През последните години най-престижните отличия като Златна топка и Играч номер едно на годината на ФИФа се присъждат на играч, който е спечелил ШЛ през сезона или поне е играл на финала (изключение е Канаваро)!!! От новата генерация играчи, който и да иска да бъде включен в списъка на най-добрите ще трябва да е спечелил ПОНЕ веднъж ШЛ!!!

А и в крайна сметка, за да се определи кой е най-добър... поне според мен е честно да се види кой какви трофеи има! ШЛ е един от най-важните трофеи в света, така че логично е да се гледа кой колко КЕШа има!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 апр 2010 09:36

Ти наистина си олигофрен!!! :shock: Колко играча са печелили златната топка ???? Всички те ли са като Пеле и Марадона??? Аз може и да не разбирам от футбол, но за теб се убедих със сигурност, че е така!!! 8-)

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 15 апр 2010 19:23

Btovfan80 написа:Ти наистина си олигофрен!!! :shock: Колко играча са печелили златната топка ???? Всички те ли са като Пеле и Марадона??? Аз може и да не разбирам от футбол, но за теб се убедих със сигурност, че е така!!! 8-)

Не ме разбираи погрешно,но си тръгнал да спориш с фенове на Барселона в форум за Барселона..... :roll: :roll: :roll: :roll: няма смисъл
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 апр 2010 20:31

Btovfan80 написа:Ти наистина си олигофрен!!! :shock: Колко играча са печелили златната топка ???? Всички те ли са като Пеле и Марадона??? Аз може и да не разбирам от футбол, но за теб се убедих със сигурност, че е така!!! 8-)

Кога форумните драскачи като теб ще се научат първо да мислят какво им е било казано и едва след като асимилират казаното и вникнат в смисъла му, едва тогава да отговарят?!!
Разбира се, че НЕ всеки носител на Златната топка е на нивото на Пеле и Марадона, но за да бъдеш на нивото на Пеле и Марадона, едно от условията е да си печелил ШЛ и Златната топка поне по веднъж!!! Просто ако наистина си от класата на двамата велики южно американци, то тези две отличия неменуемо ще ги имаш в колекцията си!!!
Капиш :?:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 апр 2010 23:51

megan fox написа:Кога форумните драскачи като теб ще се научат първо да мислят какво им е било казано и едва след като асимилират казаното и вникнат в смисъла му, едва тогава да отговарят?!!

С пълна сила важи за тебе!!!

megan fox написа:Разбира се, че НЕ всеки носител на Златната топка е на нивото на Пеле и Марадона, но за да бъдеш на нивото на Пеле и Марадона, едно от условията е да си печелил ШЛ и Златната топка поне по веднъж!!! Просто ако наистина си от класата на двамата велики южно американци, то тези две отличия неменуемо ще ги имаш в колекцията си!!!
Капиш :?:

Тука вече си противоречиш, може би страдаш от раздвоение на личността?! :roll:

Nightfate написа:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 апр 2010 01:26

Не си противореча!!!
Казах "ЕДНО ОТ УСЛОВИЯТА"!!! Толкова ли е трудно да го проумееш това нещо?! Не казвам, че САМО ТОВА Е УСЛОВИЕТО, А ЧЕ ТОВА Е ЕДНО ОТ УСЛОВИЯТА! Ако за теб няма разлика... много жалко за теб!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 16 апр 2010 18:21

Златната топка е отличие за най-добрия европейски играч, а Пеле е играл само в Сантош и няма как да спечели Златната топка. В Бразилия има Копа Либертадорес, която представлява Южноамериканското ШЛ и Пеле я печели 2 пъти. Печели 2 пъти и Интерконтиненталната купа, където играят носителят на Копа Либертадорес и КЕШ. Определено има спечелени отличия. Друг е върпоса, че бразилец никога няма да признае аржентинец за по-велик както и обратното !

Върни се в “Барселона”