Реал Мадрид-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Реал Мадрид-Барселона

Мнениеот fcb_bg » 13 апр 2010 18:07

RENAULT написа:
megan fox написа:
RENAULT написа: Не аз намесих Раул а един от вашите смешни фенчета ;) ;)
"Хааахахаха, знойните ти коментари цепят мрака, потребителю с ник на автомобил с емблема, наподобяваща женски полов орган!!!! Направи справка, кой има най-голям коефициент голове/мачове в Ел Класико и направи упражнението на щрауса, сещаш се нали? Отсега, смело завявам, че постижението на Раул е ИСТОРИЯ!
Хахаха, аман от душевно наранени разбирачи!"

Приемам забележката. ;)

Обаче ти реши да сравняваш успехите на Реал с тези на Меси, докато въпросният човек, който си цитирал ти говори за коефициента брой мачове в Ел Класико и отбелязани голове в тях. За нищо повече. (Или аз поне така си мисля)

Как да е, това не е важно. :)

Разбрахме се по въпроса. :)

:) :) Сега като видях мението на онзи смешник той ми е говорил за Ел класико аз съм го разбрал като цяло.Mоя грешка

Не си видял, не си прочел, не си разбрал... и аз излизам смешника, така ли? К'ва е тая логика, бе момче?! Изтъкнах само, че Меси е толкова добър, че рекорда на Раул от най-много вкарани голове в Ел Класико, със сигурност ще бъде подобрен. От Лионел Меси!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 13 апр 2010 18:15

Извинявам се отново баче.Моя грешка просто ме беше яд от загубата ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 апр 2010 18:36

RENAULT написа: Извинявам се отново баче.Моя грешка просто ме беше яд от загубата ;) ;)

Ок, няма да се стреляме, я! Големите играчи и отбори, знаят да побеждават, но знаят и да губят, а второто качество е не по-малко важно от първото! Това важи в пълна степен и за феновете, ако наистина искат да се наричат истински привърженици на отборите си! Айде, със здраве! Ще черпиш една К*меница, ако ни засече съдбата! ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 13 апр 2010 18:38

fcb_bg написа:
RENAULT написа: Извинявам се отново баче.Моя грешка просто ме беше яд от загубата ;) ;)

Ок, няма да се стреляме, я! Големите играчи и отбори, знаят да побеждават, но знаят и да губят, а второто качество е не по-малко важно от първото! Това важи в пълна степен и за феновете, ако наистина искат да се наричат истински привърженици на отборите си! Айде, със здраве! Ще черпиш една К*меница, ако ни засече съдбата! ;)

;) ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Барселона”