Ето това й е интересното на Примера!!! Кой би повярвал, че при 0:3 Сарагоса ще намери сили да намали резултата до 2:3??! Дузпата според мен беше очевидна, така че това 2:4 си е напълно нормално!
Отново видяхме един феноменален Меси, който се забавляваше на терена, но и също така ми направи лошото впечатление, че докато не направи хетрика си... Меси играеше доста егоистично и отказваше да подава на съотборниците си, дори, когато бяхя в по-изгодни позиции от него!
Много ме беше яд на трите брутални пропуска на Ибра! Вижда се, че е изпаднал в психологическа дупка и дано този гол от дузпа да му помогне! Това, което прави впечатление при него, че е невероятен черноработник и че не се лакоми! Ибра опреелено играе за отбора - нещо коренно различно от годините му в Интер! Сега босненският швед прави отлични асистенции, извежда съотборници, сваля високи топки, влачи по двама противникови играчи на гърба си... остава само да почне отново да бележи и ще бъде перфектният таран!
В същото време обаче се видя, че отново сме трагични в защита! Не играят ли в двойка Пуйол с Пике имаме много големи проблеми! Маркез е много зле, Максуел още повече, добре че Абидал се възстанови и ще бъде на разположение за мача в сряда! (За тези, които не знаят в сряда ще има междинен кръг!)
Мисля, че трите ни точки са напълно заслужени, честита победа на всички барселонисти!