Барса ще си решат мача още в германия
Прогноза: 1:3
Щутгарт - Барселона (23.02 ; 21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Щутгарт - Барселона (23.02 ; 21:45)
1 на 0 за Щутгарт
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Офф този специалист Цанко колко глупости изприказва, особено за Максуел - от втория отбор идвал, дебютант, само не каза, че е на 18 години. То и псевдокоментаторите толкова знаят!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
опааааааа 1:0 за Щутгарт 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Великолепен Щутгарт, но според мен от това полувреме изводът е, че Барса ще продължи. При реален резултат 3-0, Щутгарт се оттегли само с гол аванс, а такова полувреме надали ще повторят немците.
За съдиите...после някой да ми обяснява, че в ШЛ нямало тенденциозност, че били случайни грешките и т.н. Пффф...
За съдиите...после някой да ми обяснява, че в ШЛ нямало тенденциозност, че били случайни грешките и т.н. Пффф...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Аз съм фен на швабите от времете на Краси Балъков там и съм много радостен от играта на отбора.Не съм виждал досега някой така да мачка Барса
Имаше и дузпа,но като си спомня 2006-та и 2009-та година не се съм много изненадан от съдийството...

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Е вие пък да не го похвалите малко и гледай - Барса изравниха :D
Много ме е яд за швабите.При 1-0 имаше чиста дузпа,а при гола на Барса-засада.И преди някой да спомене за играта с рЪка на голлинията-преди това Ибрахимович спря топката с рЪка!
не съм вярвал че барса могат да играят толкова слабо особенно през парвите 45 мин.
,но мога смело да кажа, че това е добър резултат за барса,аз поне очаквам 2:0 на реванша
И за пореден път се обеждавам въпреки гола ,че това "дърво" Ибрахимович не е за Барса но......
цял мач никаде го нямаше,поне това е моето мнение аааааааа да ,гола каде вкара-хаха големият футболист.Има такива момчета къде седят на пейката като Къркич,Педро,Джефрен но името на "дървото" си казва думата БАРСА ЗАВИНАГИ

Барса май са единственият футболен отбор в света, където играта с ръка не се счита за нарушение. От УЕФА тотално им сбъркаха представите за феърплей и гледам все повече играчи от тима на Гуардиола си позволяват да нарушават правилата. Явно са спокойни понеже знаят, че ще им се размине. И този път....
Много слабо съдийство! За пореден път със специалното участие на каталунците.

Много слабо съдийство! За пореден път със специалното участие на каталунците.