Madridist написа:Masaba написа:Цял свят призна Камата,само България не го оцени!
Откога на Ромарио прякора му е Животното?
Съгласен съм с теб, че Стоичков е най-известното българско име по света. Едва ли има човек,който да поставя под съмнение гениалните му футболни качества, хъса и желанието с които играе. Лично на мен Стоичков не ми харесва,когато говори, че България нищо не му е дала, че се чувства повече каталунец от българин и т.н. Също така в Барселона помагаше изключително много на местната школа с всякакви средства. А на децата,които играят в ЦСКА или Марица, какво е купил,какво е помогнал ? Лично аз не съм чул, ако някой знае нека сподели
.
Явно човек "и добре да живее", може да прави грешки! Тази вечер, за втори път ме вкарваш в шок!..............А аз някак си за себе си те приех за нормален потребител!.............Това, което четеш от журналистите ама в 80% не е вярно! Христо Стоичков, никога, ама никога не се е е отказвал от Родината си! Просто ма най-малка идея нямаш, този човек колко много е помогнал, и колко продължава да помага!......... До тука с този потребител!.............За другите, имах удоволствието да гледам този мач, завърши 4-0, може и да бъркам, но написаха, че два гола на Стоичков и един на Ромарио, но аз като че ли си спомням по 2 на двамата! Това няма значение, това беше звездния мач на нашето момче, което беше навсякъде по терена! Гола на Ромарио ( ако е бил един?!) Ицето му метна топката от маааалко зад централната линия в полето на Барса, между двама ОГРОМНИ за габаритите на Ромарио защитници! Но Стоичков го намери точно на мястото му!..................Спомням си, че след мача, все пак успяха да направят някакво интервю със Стоичков, и го питаха , е как така?! И той го отговори много просто и точно: "Ами когато отбора вижда, че ти върви играта, всички топки започнаха да ги дават на мене!"..............А на него не само му вървеше.............той го и можеше!!!!!.................