SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да е започваш пак, защото ми писа да провокираш останалите, хайде да си имаме уважението.
Той е фен на манчестър не него му е простено всички техни фенове си признават само техния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 23:10
SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да е започваш пак, защото ми писа да провокираш останалите, хайде да си имаме уважението.
Мнениеот SkArY_9 » 17 дек 2009 23:10
Lord of memory написа:SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да е започваш пак, защото ми писа да провокираш останалите, хайде да си имаме уважението.
как веднага обаче комплексаджийте изкачат като куци пилета на стрелбище, спирам че ми писна да им се подигравам на смешниците, изтъпява да се гавриш с по-тъпи от теб.
Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 23:12
SkArY_9 написа:Lord of memory написа:SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да е започваш пак, защото ми писа да провокираш останалите, хайде да си имаме уважението.
как веднага обаче комплексаджийте изкачат като куци пилета на стрелбище, спирам че ми писна да им се подигравам на смешниците, изтъпява да се гавриш с по-тъпи от теб.
Аз го казах, нямам нищо против теб, но прекаляваш![]()
И за последен път спазвайте добрия тон
Мнениеот SkArY_9 » 17 дек 2009 23:20
Мнениеот soundtrack » 17 дек 2009 23:21
Мнениеот n1kee » 17 дек 2009 23:38
Мнениеот Marvel-x » 18 дек 2009 01:17
Мнениеот _RoKi_ » 18 дек 2009 12:35
Извинявам се,че се отплесвам от темата,но няма как...Не мога да се съглася,че като фен на МЮ не уважавам другитеbattlestar31 написа:SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да е започваш пак, защото ми писа да провокираш останалите, хайде да си имаме уважението.
Той е фен на манчестър не него му е простено всички техни фенове си признават само техния отборИ не уважават другите
Мнениеот soUman » 19 яну 2010 16:36
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта