да не е Станко ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот kingofpop » 04 апр 2016 04:18
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот Middlesbrough » 04 апр 2016 12:50
Мнениеот kontrol » 04 апр 2016 17:05
Мнениеот paceto » 04 апр 2016 19:45
Мнениеот boabbb » 05 апр 2016 13:56
Мнениеот Middlesbrough » 05 апр 2016 14:03
boabbb написа:Много слаб мач на тримата в атака за Барса. Реал надигра Барса, едва след като остана с 10 души ... Неправилно отменен гол на Реал и заслужена победа. Изнендващо слаба, за мен, Барса - ако са така срещу Атлети, са го закъсали
Мнениеот boabbb » 05 апр 2016 14:10
Middlesbrough написа:boabbb написа:Много слаб мач на тримата в атака за Барса. Реал надигра Барса, едва след като остана с 10 души ... Неправилно отменен гол на Реал и заслужена победа. Изнендващо слаба, за мен, Барса - ако са така срещу Атлети, са го закъсали
Един път да напишеш нормален и правилен коментар :Д , значи може
Мнениеот Middlesbrough » 05 апр 2016 14:11
boabbb написа:Middlesbrough написа:boabbb написа:Много слаб мач на тримата в атака за Барса. Реал надигра Барса, едва след като остана с 10 души ... Неправилно отменен гол на Реал и заслужена победа. Изнендващо слаба, за мен, Барса - ако са така срещу Атлети, са го закъсали
Един път да напишеш нормален и правилен коментар :Д , значи може
Тука коментираме мач, а мисля, че то се видя ясно за какво иде реч. Като цяло по-слабо Класико от обикновено се получиАз принципно гледам да се майтапя, не е забавно да си винаги сериозен
Футболът не беше на високо ниво - е, не дърводелска работа като някой мач на Боро, но все пак ...
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта