Няма да има наказание за Тиери Анри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Няма да има наказание за Тиери Анри

Мнениеот maldin1 » 26 дек 2009 11:46

POPCORN написа:какво наказание бе?имаше съдя да го е видял да го е наказал той.какво ще ми наказват играч след 1-2 месеца.Тия уефа се чудят каква глупост да измислят вече.Както видяхме тия 6ма съдии в групите на Уефа бяха голяма боза!
Нищо не каза в момента.Има случай в които са наказвани футболисти ,треньори за много "по-малки" неща та ти ми викаш ,за няква ръка и в последствие победен гол ли ще го накажат? :mrgreen: :mrgreen:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 26 дек 2009 13:13

Разбирасе че няма да има , ако по видео записи ги наказват то трябва да накажат поне 1/4 от футболистите ;)
ORIGINALNI...BE =)

haha

Мнениеот haha » 26 дек 2009 17:22

Въпреки,че бях за Ейре и много се ядосвах на начина по който Франция се класира,аз лично не виждам защо Анри трябва да бъде наказан,да вярно е,че постъпката му е нечестна,но дори съдията да го беше видял(и по-скоро,ако искаше да го види) Анри щеше да получи жълт картон,доколкото знам правилата.Така,че смятам,че решението е правилно.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 дек 2009 13:19

ЕМИЛ написа:
RAYAN написа:
Бих се зарадвал на всеки световен шампион, различен от Бразилия и Италия !
За Франция е ясно, че няма как да станат, така, че за тях не се притеснявам :lol:

Аз мога да ти кажа кой-Испания ;)

За Анри,ако сте очаквали наказание....Няма да му дадът,вече всичко отмина,да ще се помни,но какво от това-всичко е минало-заминало 8-) Пък и като се има предвид кой е начело на УЕФА 8-)

Върни се в “Барселона”