ШЛ: Барселона - ПСЖ :: 21.04.2015 :: 2-0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Барселона - ПСЖ :: 21.04.2015 :: 21:45ч.
Феноменален Сан Андрес!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Не му върви на Меси.
-
- Контакти:
Тоя Давид Луиз не става и за Хасково. За 2 мача 4 негови гола.
Makarona87 написа:Тоя Давид Луиз не става и за Хасково. За 2 мача 4 негови гола.
Все пак ФИФА го избра в идеалния състав за 2014 г., въпреки че на Световното с другия идеален защитник инкасираха най-много голове.
Честито момчета! С изключение на издънката от миналата година,Барса отново е в топ 4. Страхотна игра, Алвеш беше много добър и добри смени за ЛЕ.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- ICAKOV_FCB
Браво на Неймар! Важното е, че няма контузени и наказани футболисти! Надявам се да не се паднем с Байерн на полуфинал (много силни домакини са), но каквото такова...
ФОРСА БАРСА!!!
ФОРСА БАРСА!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
Аз им гледах снимчици от тренировките...
Браво на Барса... Големци испански...
Само ми кажете Неймарчо пипа ли топката или си няма талант момчето?
Ето тук има интересни отзиви погледнете сайтчето: http://www.uznai.bg/company/gong.bg/
Браво на Барса... Големци испански...

Само ми кажете Неймарчо пипа ли топката или си няма талант момчето?

Ето тук има интересни отзиви погледнете сайтчето: http://www.uznai.bg/company/gong.bg/
-
- Контакти:
pomiqr268 написа:Makarona87 написа:Тоя Давид Луиз не става и за Хасково. За 2 мача 4 негови гола.
Все пак ФИФА го избра в идеалния състав за 2014 г., въпреки че на Световното с другия идеален защитник инкасираха най-много голове.
Давид Луиш ако не беше в комерсиалната ВЛ, щеше да си е посредствен защитник. Разликата между него и Тиаго Силва е от небето до земята. Голям ботушар е.
Нищо лично де, има и добри намеси, може да изнася топката, има добър далечен пас и удар... Когато до него има добър партньор (в случея Тиаго) е добре, обаче когато трябва индивидуално да се оправя, изгаря...
Не гледах мача, понеже играха Байерн, да попитам - как игра Златан?
Serafim написа:pomiqr268 написа:Makarona87 написа:Тоя Давид Луиз не става и за Хасково. За 2 мача 4 негови гола.
Давид Луиш ако не беше в комерсиалната ВЛ, щеше да си е посредствен защитник. Разликата между него и Тиаго Силва е от небето до земята. Голям ботушар е.
Нищо лично де, има и добри намеси, може да изнася топката, има добър далечен пас и удар... Когато до него има добър партньор (в случея Тиаго) е добре, обаче когато трябва индивидуално да се оправя, изгаря...
Не гледах мача, понеже играха Байерн, да попитам - как игра Златан?
Сег като се замисля той игра ли снощи?

Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
sunscres92 написа:enguerino написа:Ако нещата вървят нормално мисля да се прехвърля на Байерн, че там ще е напечено. Освен ако няма ЧК аз съм спокоен
Поне 3-4 картон ще трябва да има.
Още във втората минута Давид Луиз трябваше да поеме към душовете, за взизането с бутоните в десния крак на Иниеста
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!