Аржентинският централен защитник на Барселона Габриел Алехандро Милито попадна в групата на "лос кулес" за двубоя с Динамо Киев утре вечер - последен сблъсък от групите на Шампионската лига. 29-годишният бранител на "синьо-червените" повече от година и половина не е бил в група за футболен двубой след тежката контузия в коляното.
Наставникът Джосеп Гуардиола включи 20 футболисти за пътуването до Украйна. Хефрен Суарес ще остане в Барселона заради болки в коляното.
Източник : http://sportal.bg/news.php?id=209602
Дано бързо да влезе в ритъм с отбора,с него Барселона става още по-добра във защита !
Габи Милито в групата на Барса след 19 месеца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Габи Милито в групата на Барса след 19 месеца
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Re: Габи Милито в групата на Барса след 19 месеца
Най-после Милито се оправи....С нетърпение очаквам да го видя в защитата с Пуйол и Алвеш
С малко повече мачове ще си паснат идеално 

- Lord_VOODOO
Време беше да се възстанови и да почне да играе..., но се учудвам, че отбора го е картотекирал за ЕКТ...
Дано да си върне старата форма и да показва нивото на игра от преди 2 години. Бтв изведнъж отбора се пренасити от защитници: Пуйол, Пике, Маркез, Чигрински, Алвеш, Абидал, Максуел и Милито...
Дано да си върне старата форма и да показва нивото на игра от преди 2 години. Бтв изведнъж отбора се пренасити от защитници: Пуйол, Пике, Маркез, Чигрински, Алвеш, Абидал, Максуел и Милито...

Верно има цели 5 централни защитници, ма толко по-добре. Пуйол трябва да си почива от време на време. Чигрински хабер си нямам за кво го купиха, като Рафа е страшен. За Пике няма какво да се говори. Най-добрия защитник в света в момента и за доста години напред. Ма нека има. Щом Пеп ги е събрал толко много, значи има защо.
- Lord_VOODOO
BoB0 написа:Верно има цели 5 централни защитници, ма толко по-добре. Пуйол трябва да си почива от време на време. Чигрински хабер си нямам за кво го купиха, като Рафа е страшен. За Пике няма какво да се говори. Най-добрия защитник в света в момента и за доста години напред. Ма нека има. Щом Пеп ги е събрал толко много, значи има защо.
За Пике не съм съгласен с теб! За последната една година най-добрият защитник в света е Карлес Пуйол!!! Само си спомни мача с Реал как беше навсякъде и колко пъти имаше ершителни намеси! Пике е добър, но в последните 7-8 мача на показва най-добрата си форма и прави идиотски грешки! Хеле последните 5-6 гола, които са ни вкарани са все следствие на малоумни грешки на Пике или Серхио Бускетс!!!
Най-добрия централен бранител за мен в момента е Джон Тери
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Lord_VOODOO написа:BoB0 написа:Верно има цели 5 централни защитници, ма толко по-добре. Пуйол трябва да си почива от време на време. Чигрински хабер си нямам за кво го купиха, като Рафа е страшен. За Пике няма какво да се говори. Най-добрия защитник в света в момента и за доста години напред. Ма нека има. Щом Пеп ги е събрал толко много, значи има защо.
За Пике не съм съгласен с теб! За последната една година най-добрият защитник в света е Карлес Пуйол!!! Само си спомни мача с Реал как беше навсякъде и колко пъти имаше ершителни намеси! Пике е добър, но в последните 7-8 мача на показва най-добрата си форма и прави идиотски грешки! Хеле последните 5-6 гола, които са ни вкарани са все следствие на малоумни грешки на Пике или Серхио Бускетс!!!
И за мен Пике е най-потенциалният защтиник в света и до година ще стане най-добрият .. Толкова мачове измъкна момчето.В момента се сещам за неговата грешка срещу Рубин за гола на Карадениз,а ако говориш за автогола срещу Осасуна,на мен ли ми се струва или преди това за пореден път в мача на Маркес му беше счупен кръста,за да се стигне до опасност пред вратата ..
Това е чувството,което в нас гори ..