Новините за БАРСЕЛОНА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Новините за БАРСЕЛОНА !
Разгеле. Вратарчето най-накрая изритан.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
С какво се друса този
Шефът на Барса: Луис Енрике има договор до 2016-та, доволни сме от него
Шефът на Барса: Луис Енрике има договор до 2016-та, доволни сме от него
- Middlesbrough
- Контакти:
Луис Енрике:
“Меси не беше единственият отсъстващ от тренировката в понеделник. Рафиня и Жереми Матийо също не бяха на линия. А иначе по същество - продължителността на престоя на всеки един треньор в даден клуб се определя от резултатите. Това е най-логичното нещо. Усещам подкрепата на ръководството и играчите и продължавам да работя както в първия си ден тук.”
“Целта ми е да си върша работата по възможно най-добрия начин. Не съм получавал ултиматум от президента, с който постоянно поддържаме връзка. Концентриран съм, мотивиран съм и мисля за нещата, които можем и трябва да подобрим. Няма смисъл да ми задавате въпроси за неща, които са извън контрола ми. Продължавам напред със същата вяра. Няма как резултатът срещу Реал Сосиедад да не ни афектира - играчите, треньорите, феновете.”
“Говоря с всичките си играчи. Нещата, които се случват в съблекалнята си остават там. Няма да потвърдя, но няма и да отрека каквото и да било. Няма да ви дам информация за това, което се случва зад кулисите. Няма как да се отнасям към всички играчи по един същ начин, както не правя това и с децата си.”
“Безброй пъти съм ви обяснявал за Лионел Меси и няма да го правя отново. Той е най-добрият играч в света и в нашия отбор. Казвал съм го толкова много пъти, че просто няма смисъл да го повтарям.”
“Новината за Субисарета е тъжна, с него работихме в последната ми година в Барса Б, както и сега. Лично за мен това не е приятно, но не желая да разтягаме тази тема. Суби даваше 100% от себе си в работата си в клуба.”
“Елче не се движи добре в Ла Лига. Ще разчитам на няколко играчи от “Б” отбора за тази среща.”
“Срещал съм се с всички играчи. Разговарял съм с всички играчи. При това много пъти - без значение дали става дума за Лео Меси, за Неймар, за Луис Суарес или пък за Жорди Масип."
-------------------------------------------------------------------------------------
"Нямам никакви проблеми с нито един играч. Отношенията ни са същите, каквито бяха в началото на сезона. Уважението е взаимно и това не се е променило. Говоря си с всеки един от тях."
"Чака ни напрегната седмица, и изобщо - много интересен месец януари. Ако продължим за Купата, след това ни чака Реал Мадрид или Атлетико."
"Истината е, че Рафа (Рафиня) беше болен в понеделник, а Меси имаше някакви стомашни проблеми. Бяхме наясно с това."
"Дали един треньор остава на поста си, зависи главно от резултатите. Това е първото и основно нещо, което трябва да знае всеки треньор. Усещам подкрепа и от играчите, и от клуба. Не се съмнявам в тази подкрепа. Ще продължа да си върша работата със същия професионализъм всеки ден. Нямам намерение да потвърждавам или отричам каквито и да било слухове. Уверен съм, мотивиран, и мисля какво можем да подобрим."
"Жалко, че Субисарета беше уволнен. Това със сигурност разклаща позициите ми, защото именно той ме назначи на поста през лятото. Често общувам с президента и не съм получавал никакъв ултиматум."
Истинската история на конфликта Меси - Енрике
Отношенията между Лионел Меси и Луис Енрике са крайно влошени - двамата не си говорят, пише в днешния си брой вестник "Спорт". Прекъсването на общуването не е плод на един лош момент, а на цялостно натрупване, разказва барселонският вестник в материал, озаглавен "Истинската история на конфликта".
Всичко започва на първата пресконференция на астурианския специалист като наставник на Барселона. Неговите думи "Аз съм лидерът на отбора" засягат не само Лео, а и други звезди в съблекалнята на каталунците. Ла Пулга предпочита да замълчи, за да види как ще се развият отношенията с новия треньор в предстоящите седмици.
Следващият камък в градината на Лучо е напускането на двама от големите приятели на "десетката" - Сеск Фабрегас и Хосе Мануел Пинто. Друг ход, въздействал сериозно върху влошаването на отношенията, е желанието на Енрике да отстрани от всякакво влияние към първия тим Пепе Коста, който е близък приятел на аржентинеца. Президентът Джосеп Мария Бартомеу остава учуден колко голямо разочарование в отбора е предизвикало желанието за отстраняване на Коста и затова спира неговото напускане.
Идва мачът със Селта на "Камп Ноу" и шокиращата загуба на Барселона. След поражението става факт първото голямо спречкване между Меси и Луис Енрике. Аржентинецът обвинява директно треньора, че не е заложил на най-добрия състав за двубоя с "небесносините". Лео е съгласен, че не е изиграл най-добрия си мач, но недоумява защо специалистът е подбрал онези 11.
От този момент нататък връзката между двамата не е същата. Те спират да си говорят. Два силни характера се сблъскват, никой не отстъпва и се стига да безумната ситуация да няма общуване между треньора и най-добрия му футболист. "Спорт" припомня, че не за първи път южноамериканецът е бил в конфликт с треньор на Барса, като дори се споменава за обичания от "синьо-червените" Джосеп Гуардиола.
Раздорът между Лео и Лучо взима връх на 2 януари. На тренировка, открита за приятели и роднини на играчите, двамата се нападат пред всички с обидни фрази, нецензурни думи и определения. Два дни по-късно Меси пропуска първото полувреме на "Аноета". След поражението в гостуващата съблекалня става доста напрегнато. Меси открито заявява своето разочарование от оставането на пейката и че е пуснат на почивката, за да спасява главата на треньора.
На 5 януари хиляди фенове на Барса идват на "Мини Естади", за да се порадват на любимците си. В 10,30 часа (местно време) Лео не е в спортния център и наставникът моли Пепе Коста да му се обади по мобилния телефон. Мегазвездата не отговаря на обаждането. Следва позвъняване на телефона на половинката му Антонейя, която също не вдига.
В този момент Енрике решава да глоби Меси за липса на дисциплина. Решен е да го направи, но тримата капитани - Чави Ернандес, Андрес Иниеста и Серхио Бускетс, го разубеждават. Днес Лео поднови тренировки с отбора без много шум. Развръзката на конфликта предстои.

Офтопик:
Това да се въртиш около един играч е грешка и клуба ще страда в скоро време, а вече може и да е почнал. Това не бива да продължава и да се слуша думата само на един човек в случаят Меси и той да решава косвено кой да си ходи и кой не.
Бъдещето на Луис Енрике зависи от Меси
Бъдещето на треньора на Барселона Луис Енрике зависи от конфликта му с Лионел Меси, пише Marca.
Според испанското издание все още не е ясно, дали наставникът ще бъде уволнен, но едно от условията, които стоят пред него, е да подобри отношенията си с аржентинския национал.
Президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу не е гарантирал нищо пред старши треньора. Босът обаче е провел разговор и с Луис Енрике, и с Лионел Меси, като е настоял за справяне със ситуацията.
Треньорът ще трябва да отстъпи и да се опита да поправи отношенията си с нападателя, тъй като футболистът се ползва с пълната подкрепа на ръководството.
През последните седмици се заговори, че между наставника и Лионел Меси има напрежение, а слуховете сочат, че играчът дори може да премине в Челси.
Бъдещето на Луис Енрике зависи от Меси
Бъдещето на треньора на Барселона Луис Енрике зависи от конфликта му с Лионел Меси, пише Marca.
Според испанското издание все още не е ясно, дали наставникът ще бъде уволнен, но едно от условията, които стоят пред него, е да подобри отношенията си с аржентинския национал.
Президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу не е гарантирал нищо пред старши треньора. Босът обаче е провел разговор и с Луис Енрике, и с Лионел Меси, като е настоял за справяне със ситуацията.
Треньорът ще трябва да отстъпи и да се опита да поправи отношенията си с нападателя, тъй като футболистът се ползва с пълната подкрепа на ръководството.
През последните седмици се заговори, че между наставника и Лионел Меси има напрежение, а слуховете сочат, че играчът дори може да премине в Челси.
- Capitan Puyol
Естествено че зависи от Меси. Луис Енрике е г-н Никой. Какво е дал той на Барса и какво Бог Меси. Ако сложим нещата на везната, май ще се счупи откъм едната страна.
Да не говорим, че Енрике е бивш мадридист и е целувал емблемата на Реал след гол срещу Барса 1995г.

Да не говорим, че Енрике е бивш мадридист и е целувал емблемата на Реал след гол срещу Барса 1995г.

''Новият Гуардиола'' изведнъж стана ''бившия мадридист''
Типично за хора интелигентни, но твърде пристрастни в мненията си, за да имат ОБЕКТИВНА оценка и поглед върху случващото се, нали така Хер Капитано

CSKA69 написа:Capitan Puyol написа:Надявам се на ново лято 2008. Луис Енрике влиза в ролята на Пеп и разчиства плявата, след което правим требъл и използваме факта, че всички мислят Барса за мъртва както беше през 2008г!![]()
Това определено помогна на Гуардиола тогава и другите отбори играеха по-отворено срещу нас конкретно през 2008/2009. Само дето няма как Меси да влезе в ролята на Роналдиньо и да напусне за да се повтори 1 към 1 ситуацията от 2008г.
Не ми е работа да коментирам вашия отбор, но много ще се заблудите, ако си помислите, че Луис Енрике може да е новия Гуардиола! Съжалявам, но за мен е посредствен треньор, който вместо да ви вдигне може да задълбочи кризата при вас! Питайте феновете на Рома какво мислят за треньорските качества на бившият играч на Реал Мадрид и Барселона

TV3: След тайна среща с Бартомеу, Меси предложил Рийкард за треньор
Не виждам това как би се случило по времето на Кройф.Или тази информация е fake, или наистина нещата са зле !
Не виждам това как би се случило по времето на Кройф.Или тази информация е fake, или наистина нещата са зле !
Офтопик:
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- paceto
- Контакти:
Това наистина дано не се окаже вярно, защото ако е така пада сериозно петно върху имиджа на Меси. През годините на няколко пъти бивши играчи на отбора подхвърлиха нещо такова, ама тук в последният месец нещата доста се засилиха щом чак и каталунски медии излизат с подробни статии, а както знаем те рядко си позволяват да пишат такива неща още повече за Меси.
Направо да слагат Меси за президент на лято и да се знае, че той коли и беси, а не само на догадки
Направо да слагат Меси за президент на лято и да се знае, че той коли и беси, а не само на догадки

paceto написа:Това наистина дано не се окаже вярно, защото ако е така пада сериозно петно върху имиджа на Меси. През годините на няколко пъти бивши играчи на отбора подхвърлиха нещо такова, ама тук в последният месец нещата доста се засилиха щом чак и каталунски медии излизат с подробни статии, а както знаем те рядко си позволяват да пишат такива неща още повече за Меси.
Човека вкарва по 50 гола на сезон, спечели 2 ШЛ с решителните голове във финалите с Юнайтед, квото ще да коли и беси за нас си е големец

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Inmessionante
- Контакти:
Когато в отбора има криза, нормално е да се взема под внимание мнението на големите. Тоест ще се съобразяват с Меси и това е, защото видяхме, когато той спре да играе, какво става. Всеки отбор се съобразява с мнението на големите си играчи, от които зависи много. Не е само Барселона.
Меси е напълно в правото си в случая. Енрике се дъни. А дефакто от момента, в който Пеп Гуардиола напусна отбора, Барселона на практика играе без треньор или ако се намеси треньора, той взема някакви безумни абсурдни решения, които никой не може да разбере. Омръзна ми да си правят експерименти с треньорската позиция. Не харесвам Енрике и съм абсолютен песимист, от момента, в който обявиха името му. Въобще не става за Барса. Преди него случващото се на треньорската позиция пак беше абсурдно за голям отбор. И резултата от тези експерименти е на лице.
И да си довърша мисълта за Меси. До момента единствено не одобрявам конфликта му с Давид Вия и последвалото му напускане. За останалото си е ок.
Меси е напълно в правото си в случая. Енрике се дъни. А дефакто от момента, в който Пеп Гуардиола напусна отбора, Барселона на практика играе без треньор или ако се намеси треньора, той взема някакви безумни абсурдни решения, които никой не може да разбере. Омръзна ми да си правят експерименти с треньорската позиция. Не харесвам Енрике и съм абсолютен песимист, от момента, в който обявиха името му. Въобще не става за Барса. Преди него случващото се на треньорската позиция пак беше абсурдно за голям отбор. И резултата от тези експерименти е на лице.
И да си довърша мисълта за Меси. До момента единствено не одобрявам конфликта му с Давид Вия и последвалото му напускане. За останалото си е ок.
#THEREWILLBEHATERS ....... винаги
`
`