Барселона - Трансфери Лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maksus3
Контакти:

Re: Барселона - Трансфери Лято 2014

Мнениеот maksus3 » 11 юли 2014 15:25

Middlesbrough написа:
barca4ever написа:
Middlesbrough написа:
HoUs4oOL написа:Според мен трябва да минете към схема с двама нападатели,за да може и Лео и Суарес да са пълноценни.

Ми Неймар къде ще играе :?

халф :mrgreen:, възможно е Суарес и Неймар да са напред, а Меси за тях и да играем 4-3-1-2

И ще ни клецат яко :lol: :lol:

Ами ще ни клецат я, почти всички пари за селекцията хвърлихме по Суарез и пак никой не мисли за защитата, дето уж щяхме много да я подсилваме...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 юли 2014 15:41

Споко, ще вземем 1 централен, няма как да не вземем...в момента имаме само Пике, Масчерано(който за съжаление пак ще играе ЦЗ) и Бартра...иска ми се да купим Хумелс или Тиаго Силва, но май ще вземем Маркиньос...

П.П. Дано имаме късмет с програмата и първите кръгове са ни лесни, щото в началото ще сме само с Педро и невъзстановен Меси.... :|
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 юли 2014 15:41

kingofpop написа:Споко, ще вземем 1 централен, няма как да не вземем...в момента имаме само Пике, Масчерано(който за съжаление пак ще играе ЦЗ) и Бартра...иска ми се да купим Хумелс или Тиаго Силва, но май ще вземем Маркиньос...

П.П. Дано имаме късмет с програмата и първите кръгове са ни лесни, щото в началото ще сме само с Педро и невъзстановен Меси.... :|

Деулофеу и Алкантара : )

Офтопик:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юли 2014 16:04

Честит ви Суарес 8-) И мерси за Алексис :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 юли 2014 16:05

При положение , че имате от години проблеми в защитата хвърляте 90 милиона за нападател :? наистина има нещо грешно в трансферната ви политика се пак Суарес си е Суарес от 1 положение може да вкара 2 гола ! пожелавам му успех и дано вземе всички възможни трофеи с Барса.

Потребителски аватар
maksus3
Контакти:

Мнениеот maksus3 » 11 юли 2014 16:12

we are the champions написа:При положение , че имате от години проблеми в защитата хвърляте 90 милиона за нападател :? наистина има нещо грешно в трансферната ви политика се пак Суарес си е Суарес от 1 положение може да вкара 2 гола ! пожелавам му успех и дано вземе всички възможни трофеи с Барса.

Съгласен съм. С такава атака ще пукаме всеки, но трябва да помислим и за защита, че иначе и нас ще ни пукат :lol:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 11 юли 2014 16:20

maksus3 написа:
we are the champions написа:При положение , че имате от години проблеми в защитата хвърляте 90 милиона за нападател :? наистина има нещо грешно в трансферната ви политика се пак Суарес си е Суарес от 1 положение може да вкара 2 гола ! пожелавам му успех и дано вземе всички възможни трофеи с Барса.

Съгласен съм. С такава атака ще пукаме всеки, но трябва да помислим и за защита, че иначе и нас ще ни пукат :lol:

или ще гледаме повторение на края на 90-те години важно е да вкараме един повече от противника. Справка Барса-Атлетико 5:4 от 1996/7 :mrgreen:

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011

pomiqr163

Мнениеот pomiqr163 » 11 юли 2014 16:48

Неймар вляво, Суарес центъра, Меси вдясно и тримата си въртят позциите по време на мач. Зад тях Иниеста и Ракитич и по назад Масчерано и всичко е шест, ако се привлече централен защитник.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 11 юли 2014 16:49

barca4ever написа:
maksus3 написа:

или ще гледаме повторение на края на 90-те години важно е да вкараме един повече от противника. Справка Барса-Атлетико 5:4 от 1996/7 :mrgreen:

Ние това го пробвахме тази година.....Не ни се получи....и завършихме втори
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 11 юли 2014 17:16

9lives написа:
barca4ever написа:
maksus3 написа:

Ние това го пробвахме тази година.....Не ни се получи....и завършихме втори

нямахте късмет според мен, единствения мач на Ливърпул, който гледах беше загубава с Челси, Мауриньовци с 2 минавания на центъра ви вкараха 2 гола.

BARCAFOREVER
1992,2006,2009,2011

Върни се в “Барселона”