Годината на Барселона:Буки Помия!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Годината на Барселона:Буки Помия!!!

Мнениеот badboy95 » 13 апр 2014 00:15

sandi74 написа:Само абсолютно доказани футболни лаици бъкел не вдяващи абсолютно нищо от това странно и супер непознато за тях добиче футболчето може да са очаквали успешен сезон за трагичната Барселонка.

boabbb написа:Ей Богу, вашия бог Меси не можел да бележи от игра :o Толкова ли нямаше една дузпа да му дадат на момчето, бе :lol: :lol: Букитата са ясни, бникога не са назад ;)

Gary Shaw написа:Такъв край заслужава медийния балон - Барселона
Бърз и болезнен край за 3/4 дена .

Смешен отбор със заядливи и болни фенове мислещи се за бого избрани като си подават 1 00000 пъти топката и са нещи повече от другите отбори
както каза колегата - Закривай !

Santiago Munezz написа:Това,че който хване непослушната Барсичка я надува като тъпан на селска сватба не значи,че букитата и са виновни.

Подкрепям колегите. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 13 апр 2014 04:29

Red_Pride написа:daka я кажи сега Ливърпул ще вземат ли титлата в Англия и Атлетико ли е новия носител на ШЛ :?

Според мнението му - не се знае до последно :lol: Букитата може да са решили едно, но поради потоците от пари да решат друго в последния момент и нещата да се променят! Само не си мислете обаче, че мачовете се играят! Всичко е предрешено :!:

Ако се съди по хората на тая планета, не искам да знам какви същества има във вселената :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 13 апр 2014 08:29

За фанатизирания запалянко винаги има нещо скрито и конспиративно в загубата на фаворитизирания отбор. А когато загубите идват една след друга, настава тревога за футбола изобщо...
На футбола ужасно много му пука от това...вече толкова години!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 13 апр 2014 08:39

Грешката им беше, че вчера нито един не тръгна да пада за дузпа - може ли такова нещо? Досега всяка симулация им се свиреше. Безпристрастните фенове ги мразят тези циркови артисти. Грозна работа! Принципно съм за Реал, но мисля, че тази година Атлетико просто заслужават да станат шампиони!
Image

pomiqr149

Мнениеот pomiqr149 » 13 апр 2014 13:52

castiel написа:Това беше с Барса и тоя им стил на игра , всеки който гледа футбол вече знае как да ги спре.... Трябват корени промени с добър тренер/незнам откъде изровиха този анонимник , да води такива велики футболисти/.

Пропуснал си началото на сезона. Меси го одобри.

„Харесвам Тата Мартино. Той е страхотен треньор и го доказа в Клаусурата и с това, което направи за отбора. Той кара отборите си да играят добре и ние го уважаваме“, заяви Меси. Испанските медии считат тъкмо Мартино за фаворит да поеме Барселона пред имена като Андре Вилаш-Боаш, Михаел Лаудруп, Марсело Биелса, Луис Енрике и Руби.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 апр 2014 15:03

Барселона да продължават да тренират съндър и как да падат симулирайки нарушение :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 апр 2014 15:15

За повечето коментари по темата няма какво да кажа, старата песен на нов глас! Колкото до автора- до някъде си прав, но не съм съгласен че букитата са виновни за слабия сезон на Барса, нареждат се някой мачове, но на толкова високо ниво е по вероятно УЕФА да си нареди нещо от колкото те :) Даже в едно интервю на Стоичков, той каза че ШЛ и Златната топка са наредени! Виновно е ръководството, защото още от сезон 2011/2012 всички пищят че отбора няма защита, а Субисарета и компания купуват Неймар, който уж щеше да идва след световното! Сред такава конкуренция без защита е почти невъзможно да стигнеш до края!
castiel - Тата не е кой да е, спечели Аржентинското първенство с Нюелс Олд Бойс и мисля че е доста добър тактик ( спрямо показаното в Класиките до този момент), просто няма защита, и когато в предни позиции не върви играта и не се вкарват голове отбора издъхва!
ПП Мисля (не защото съм фен на Барса), че ако Реал не успеят да вземат ШЛ тоя сезон, където правят много добри мачове, то ще е и заради техните проблеми в защита.
[wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Барселона”