ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT (2:1 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- barca4ever
- Контакти:
Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 21:45
Предпочитам с тази игра да паднем днеска, щото ако се натресем на Байерн, тва от миналата година ще ни се стори като хубав сън
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Атлети трябваше да води с 2 разлика, но мачът е 90 минути!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Атлети трябваше да води с 2 разлика, но мачът е 90 минути!
Те па всеки удар им е във вратата, даже и от супертрудните позиции...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Единственото хубаво е, че падаме само с 1-0. Абе къде е Меси??? Да не е закъснял да хване автобуса за стадиона? Толкова слаб не съм го виждал досега. Втория му пропуск е показателен
. Единственият, който мога да отлича до момента е Неймар. Дано се стегнат второто, напоследък първите полувремена си ги проспиват.

Последна промяна от gikahadji на 09 апр 2014 22:44, променено общо 1 път.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Не е добре работата, дано измъкнем 1-1 и в продълженията квото стане....Меси изпорти 2 чисти гола....
Е, това на Масчерано според мен не беше дузпа
Неймар е най-добър за нас..

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Не е добре работата, дано измъкнем 1-1 и в продълженията квото стане....Меси изпорти 2 чисти гола....
Чиста дузпа с червен картон е това! Може ли тоя малоумник да го хваща при положение, че е ясно че онзи само това чака. Пълен абсурд! Пожали ни, но след това компенсира яко и двете дузпи срещу Фабрегас ги имаше.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Принципно не гледам много футбол вече, особено испански, но този Пинто не беше ли много зле преди? Какво прави в Барселона 

kingofpop написа:Не е добре работата, дано измъкнем 1-1 и в продълженията квото стане....Меси изпорти 2 чисти гола....
Абе, баш стабилно си го хвана за десния бицепс, имаше си дузпа. Той в Пул на обичайната си позиция беше ренде и всеки 3-ти мач с червен, ние централен ще го правим такъв суперрисков играч, ебати ташака.
По-бездушен и безидеен треньор след Виянова не мислех, че ще вземем. Какви са тези центрирания бе, бахти малоумника. Пълен безидейник. Вън!
Честито на Джак и всички фенове на Атлети! Ще викам за вас!