Liga BBVA: Барселона - Бетис |05.04.2014| 3-1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Liga BBVA: Барселона - Бетис |05.04.2014| 3-1 FT

Мнениеот tibidabo » 06 апр 2014 22:07

daniel875 написа:Всеки естет харесва много повече бразилците, отколкото аржентинците. Вие обаче не играе като бразилците от времето на Зико, а и не само, а като съвременните келеши от тази страна. Тяхното днес не е футбол, а пародия на играта. Аржентина не помня да е играла впечатляващо, но хубавото е дисциплината, организацията. "Атлетико" в някои отношения неприятно ви копират, но затова сте виновни вие, защото принудихте света да се опитва да печели с много неприятни за гледане средства. "Дюшекчиите" не реват като вас срещу съдиите, футболистите им са водени от сериозен човек като Симеоне. Изпускат нерви, но не прекаляват, а и все пак те са аржентинци и уругвайци. Има обаче една интересна разлика между двете националности, които уж играят сходно. Уругвай е голям отбор от първите години на световните шампионати, впоследствие също имат постижения.
"Атлетико" е единственият отбор, спечелил най - голямото отличие в света, без да е носител на европейската купа. Това е класа.

Честно да ти кажа и дума не разбрах от поста ти. Като кои играем и не играем последно?!? Принудихме света да печели с неприятни средства...какви са те? Безброй пасове и владеене на топката? И как по точно го принудихме? И е много неприятно един толкова голям "специалист" като теб да нарича националния отбор на Бразилия - келеши.
"Има обаче една интересна разлика между двете националности, които уж играят сходно..."
и каква е разликата?
Много е лошо да носиш омраза и завист между ребрата си. Освен, че скъсява живота, намалява и неговото качество. Наслаждавай се малко повече на футбола и недей залива форума ни с жлъчни словоизлияния всеки мач.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2014 09:54

Поредната победа с дузпи :roll: Ужасия, Меси го направихте бог направо, чупи рекорди по голове ... А, ама те половината били от дузпи, бе :mrgreen: :lol: :lol: Смех :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 07 апр 2014 17:44

boabbb написа:Поредната победа с дузпи :roll: Ужасия, Меси го направихте бог направо, чупи рекорди по голове ... А, ама те половината били от дузпи, бе :mrgreen: :lol: :lol: Смех :lol:

Изображение
Ох, как обичам, когато си говорите глупости наизуст :!: Ко :?: Не :!:
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 08 апр 2014 20:22

Аз пък най-обичам да гледам точно такива като тебе как се опитват да затапват друг с подобни снимки без да си правят труда да проверяват надписа на снимката дали е верен. Приемате всяка подобна снимка за достоверна и се заливате да ги пускате с цел да затапвате, а всъщност показвате колко сте жалки с такива опити. Нали се сещаш, че и аз мога да направя такава снимка, само че в полза на Роналдо и ти ще го приемеш ли за достоверна? Налазилите сте фейсбук в най-различни трол страници и като ви пуснат такава снимка и с такъв надпис вече изпадате в екстаз и пълните форумите с нея и се опитвате да затапвате. Същата мога да извадя и аз само, че в обратната посока взета от трол страница против Барселона.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 09 апр 2014 01:03

Най обичаш да хейтваш! Що не ме обориш с факти вместо да ми разтягаш локуми? Аз ти давам фактите само от Примера, пък като толкова знаеш намери от всички турнири и ме обори ако можеш.
Меси: 25
Осасуна, Сантандер, Алмерия, Реал М, Майорка, Бетис, Сантандер, Атлетик Б, Сарагоса, Леванте, Малага - 2, Еспаньол - 2, Реал М, Хетафе, Еспаньол, Осасуна, Валенсия, Леванте, Валенсия, Реал М - 2, Еспаньол, Бетис
Роналдо: 36
Депортиво, Сантандер, Атлетик Б, Еспаньол, Малага, Сантандер, Атлетик Б, Хетафе, Малага, Барселона, Хетафе, Хетафе, Райо Валекано -2, Осасуна, Атлетико М - 2, Севиля, Атлетик Б -2, Леванте, Атлетико М, Гранада, Райо Валекано, Депортиво - 2, Селта, Хетафе, Барселона, Селта, Хетафе, Елче, Малага, Севиля, Сосиедад, Барселона.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 09 апр 2014 17:23

gikahadji написа:Най обичаш да хейтваш! Що не ме обориш с факти вместо да ми разтягаш локуми? Аз ти давам фактите само от Примера, пък като толкова знаеш намери от всички турнири и ме обори ако можеш.
Меси: 25
Осасуна, Сантандер, Алмерия, Реал М, Майорка, Бетис, Сантандер, Атлетик Б, Сарагоса, Леванте, Малага - 2, Еспаньол - 2, Реал М, Хетафе, Еспаньол, Осасуна, Валенсия, Леванте, Валенсия, Реал М - 2, Еспаньол, Бетис
Роналдо: 36
Депортиво, Сантандер, Атлетик Б, Еспаньол, Малага, Сантандер, Атлетик Б, Хетафе, Малага, Барселона, Хетафе, Хетафе, Райо Валекано -2, Осасуна, Атлетико М - 2, Севиля, Атлетик Б -2, Леванте, Атлетико М, Гранада, Райо Валекано, Депортиво - 2, Селта, Хетафе, Барселона, Селта, Хетафе, Елче, Малага, Севиля, Сосиедад, Барселона.

'Що си праи'ш труда да му отговаряш въоПще? Не си струва. Той сега се кефи, че ти си прахосал поне половин час от живота си да му докажеш нещо, в което и той е убеден. JUST IGNORE!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 09 апр 2014 19:58

О, със сигурност не съм си изгубил времето, най-малко пък съм го направил заради него. Много полезна и интересна информация, аз не вярвах, че наистина толкова фрапантна е разликата. Все пак тролчетата като него не са един и двама :lol:

Върни се в “Барселона”