Liga BBVA: Валядолид - Барселона - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Liga BBVA: Валядолид - Барселона - 1:0 FT

Мнениеот paceto » 10 мар 2014 03:36

sl321 написа:Мъчил съм се да бъда обективен в много случаи ( естествено че не винаги съм бил де),и сега без да искам да провокирам никой тук, ще кажа че вече спокойно мога да кажа че Барселона на Пеп е в миналото,а Барселона на Тата,мата и т.н е съвсем друг филм.Последния мач затвърди тенденцията на спад в играта на Барселона от вече два месеца.
Гледам доста от мачовете на Барселона,и този си мисля че беше като че ли най-слабия от мисля че поне 5 години насам.
Мисля си даже че Ман С може да обърне Барселона в сряда,въпреки че като ги гледам и тях,не са в много добра форма,а 2 гола преднина на чужд терен са си доста.
В общи линии,може да се каже че Барселона в последно време придоби образа на един от добрите отбори в Европа и Испания,а не на най-добрия,както беше до скоро.
"Животът е радост и тъга" както казва Шишо Бакшишо!

До колкото знам Агуеро се завръща в игра, а това ще създаде проблеми на защитата.
Манчестър Сити имат шанс, само ако се възползват от психологичното състояние на отбора от провалите в последните мачове и да успее да ги излъже с ранен гол. Не вкарат ли гол преди почивката няма да имат никакъв шанс, но не вярвам Барселона да са чак толкова зле и да изпуснат тези два гола преднина още повече на техен терен като ще се играе. Всичко си има първи път, но не вярвам да е точно сега момента за такава глупост или чудо знам ли как да го определя.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 10 мар 2014 10:12

sl321 написа:Мъчил съм се да бъда обективен в много случаи ( естествено че не винаги съм бил де),и сега без да искам да провокирам никой тук, ще кажа че вече спокойно мога да кажа че Барселона на Пеп е в миналото,а Барселона на Тата,мата и т.н е съвсем друг филм.Последния мач затвърди тенденцията на спад в играта на Барселона от вече два месеца.
Гледам доста от мачовете на Барселона,и този си мисля че беше като че ли най-слабия от мисля че поне 5 години насам.
Мисля си даже че Ман С може да обърне Барселона в сряда,въпреки че като ги гледам и тях,не са в много добра форма,а 2 гола преднина на чужд терен са си доста.
В общи линии,може да се каже че Барселона в последно време придоби образа на един от добрите отбори в Европа и Испания,а не на най-добрия,както беше до скоро.
"Животът е радост и тъга" както казва Шишо Бакшишо!

Такива са нещата от живота. Важното да се казват проблемите и да се вземат решения, а не да се забива главата в пясъка и да се твърди, колко сме добри и колко сме велики. Играта я няма никаква, което е лошото в случая. Началото на края е започнало отдавна...
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 мар 2014 15:30

не знам къв идиот трябва да си, да мислиш че съседите на Юнайтед имат и 1 процент шанс :mrgreen: :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Барселона”