ШЛ Манчестър Сити - Барселона 0-2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ Манчестър Сити - Барселона 0-2 FT
[center]
[/center]
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Тези цитати от правилника, които сте постнали не касаят конкретната ситуация. Касаят задържане на противник. В нашата ситуация задържане няма, има препъване. Иначе както единият страничен сбърка в тази ситуация, така другият страничен сбърка като ни вдигна несъществуваща засада, главният съдия пък сбърка като не отсъди дузпата още през първото полувреме за играта с ръка.
За хейтърчетата е ясно, че само чакат съдията да ни "подпре" за да почнат да се упражняват.
За хейтърчетата е ясно, че само чакат съдията да ни "подпре" за да почнат да се упражняват.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Alexx написа:Комунисти са! Ако не е държавната подкрепа която получават Барселона, никога няма да са на това нива. Плащат смешни данъци, смешни лихви на заеми и банда от държавни институции няма да позволят да фалират дори да не спазват каквато и да е финансова дисциплина. факт!
По-голяма глупост отдавна не бях чел. Държавна подкрепа? Кой, правителството в Мадрид ли подкрепя Барселона? Плащали смешnи лихви за заеми.? Я кажи колко, че да видим колко са смешни и ние да се посмеем. Писания ей така - на маса с една ракия и лимонада. HATE<HATE<HATE!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Футбол: Европейската комисия започва разследване на Реал (Мадрид) за незаконно финансиране от държавата Мадрид. Европейската комисия ще започне в най-скоро време разследване на Реал (Мадрид) за получаване на незаконна държавна помощ, съобщава Independent. Според информацията ръководството на Реал и градската управа на Мадрид са сключили през 1996 година сделка за продажба на земите около стадион „Сантяго Бернабеу” за строителство на търговски комплекс. През 1998 година земята е била оценена на 421 000 евро. През 2011 година градската управа на Мадрид откупува обратно земята срещу 22,7 милиона евро. Вместо сумата Реал получава земята за развитие на стадиона. От ръководството на Реал заявяват, че не са получили никакви специални привилегии по сделката от държавата. Ако клубът бъде признат за виновен, може да бъде наказан за нарушаване на финансовия феърплей.
---------------------
това какво е бе?
---------------------
това какво е бе?
Alexx написа:Футбол: Европейската комисия започва разследване на Реал (Мадрид) за незаконно финансиране от държавата Мадрид. Европейската комисия ще започне в най-скоро време разследване на Реал (Мадрид) за получаване на незаконна държавна помощ, съобщава Independent. Според информацията ръководството на Реал и градската управа на Мадрид са сключили през 1996 година сделка за продажба на земите около стадион „Сантяго Бернабеу” за строителство на търговски комплекс. През 1998 година земята е била оценена на 421 000 евро. През 2011 година градската управа на Мадрид откупува обратно земята срещу 22,7 милиона евро. Вместо сумата Реал получава земята за развитие на стадиона. От ръководството на Реал заявяват, че не са получили никакви специални привилегии по сделката от държавата. Ако клубът бъде признат за виновен, може да бъде наказан за нарушаване на финансовия феърплей.
---------------------
това какво е бе?
ФАКТ!