Лео Меси пред TV7: Бербатов няма да дойде в Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Лео Меси пред TV7: Бербатов няма да дойде в Барса

Мнениеот stefani » 21 ное 2013 16:53

Така спрягаха Бербо и за Милан :lol: Него не го искат никъде , а Барса дори не са си и помислили някога :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 16:58

stefani написа:Така спрягаха Бербо и за Милан :lol: Него не го искат никъде , а Барса дори не са си и помислили някога :lol:

Ще го вземат някъде, където ще си му плащат милиончета, не се притеснявай :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 21 ное 2013 17:50

Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!

Така започва стихотворението на ненадминатия Христо Ботев „В механата“.

а вий... вий сте идиоти!

А така завършва.

Идиоти колкото щеш. Не от вчера, не от онзи ден. Идиотите изпълзяват от черупките си и пръскат завист. Съскат като змии и клепат този, на който със сигурност са се радвали. Клепат го, защото е успял, защото е стъпил на върха, защото е велик. Ей това не ни е наред на нас, българите. Злобата и завистта продължават да ни съсипват. Защо Христо Стоичков ще е успял и всичко ще му е о`кей, като може да е паднал на земята като куче. Защо ще връчва „Златната обувка“ на Лионел Меси, какъв е той, сигурно пак се е набутал, просейки известност. Вчера той беше там, а вие къде сте?! А вий...вий сте идиоти, които никога няма да бъдете там. Няма да се докоснете до звездите, няма да бъдете звезда. Стана ми драго, че един българин застана до една от най-големите звезди на съвременния световен футбол. Зарадвах се, че Стоичков беше сред големите, сред звездите, които продължават да го уважават. Меси стои мирно и слуша какво му казва един българин. Българин, който в страната си е плют като последния измамник и предател. Българин, който е свой на чуждото място и чужденец в родината си.

Ей това ни е проблемът на нас българите. Не признахме Митата Якимов, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Матей Казийски и още и още. Тях ги носеха и продължават да ги носят на ръце в чужбина и им целуват краката, а у нас „абе, мани го тоя, не става.“ Така ги отказахме всички, а после се вайкаме и анализираме – длъжен е да играе за България. Защо?! Какво им даде България? Да не би любовта към Стоичков да е била повече от тази в Барселона. Дали в някоя друга страна е имало повече критики срещу Бербатов от родината му? Вие, ако сте на тяхно място, ще играете ли за България само за едната чест. Днес играеш за честта и фланелката, утре пак, вдругиден, ама накрая ти писва, става ти тъпо, че си късаш гъза за България, а насреща...Плюване, интриги, скандали. Критикували звездите на Запад. Така е, дори ги разкъсват понякога. Но ги и носят на ръце, защото те са звездите, които носят гордостта на страната. А тук. Стоичков ловувал, ама защо ловувал, сигурно има келепир някакъв, яде и пие по горите. Имал дърва в двора, ама защо ги има, сигурно ги е откраднал, нали се има там с еди кой си. Стоичков не можел да говори английски, руски, излагал се, бил простак, псувал, ритал, отказал се от родината си. Е, й...Вчера той беше там, а вий... вий сте идиоти!

СТЕФАН РАЛЧЕВ

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 ное 2013 18:25

Къде, къде точно му целуват краката на Бербатов? КЪДЕ!? Аз допреди да ни забоде ножа в гърба го боготворях този сладур, но след това осъзнах що за човек е това. Мерси от такива.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 ное 2013 18:52

Хич не му трябва на Берба при тия диваци. Отбор в който един играч назначава треньори, гони нападатели, овиква младите играчи че не му подават и иска всички да го боготворят е всичко друго, но не и отбор. Дори в мъгливата и неприветлива Англия да остане нашият човек по-добре ще е.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 21 ное 2013 18:56

urkoto написа:Къде, къде точно му целуват краката на Бербатов? КЪДЕ!? Аз допреди да ни забоде ножа в гърба го боготворях този сладур, но след това осъзнах що за човек е това. Мерси от такива.

В Леверкузен, в Лондон, дори в Манчестър е по-обичан отколкото в родината си!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 18:58

urkoto написа:Къде, къде точно му целуват краката на Бербатов? КЪДЕ!? Аз допреди да ни забоде ножа в гърба го боготворях този сладур, но след това осъзнах що за човек е това. Мерси от такива.

И що трябва някой да му целува краката, възможно е просто хората да го оценяват като човек и като футболни качества. Има много хора, които ще го помнят винаги заради хет-трика срещу Ливърпул и 5-те гола срещу Блекбърн, само още 3-ма други футболисти са го постигали това в историята на Висшата Лига. Сър Алекс в автобиографията си казва, че Бербатов е един страшно добър футболист, който просто не е успял да се впише в играта на отбора. Факта, че Лечков го мразеше и постоянно нещо ревеше в медиите изигра ролята си, като не те искат, защо да оставаш :?:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 21 ное 2013 23:09

Бербатов ще ходи, където му каже жена му. Тя каза във Фулъм, той отиде във Фулъм. Точка. Ако каже Барса, ще Барса. Ама надали.
Сега тука да се дъвчете и давите, всичко зависи от Бербатовица. :)
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Върни се в “Барселона”