Милан-Барселона - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Милан-Барселона - 1:1

Мнениеот tibidabo » 23 окт 2013 12:51

fcb_bg написа:Тоя Падрето от какво толкова е доволен не мога да разбера, че постоянно ни го натяква, как отборът играл добре, как тоя играл добре, оня какво направил????????? В такава дупка на посредственост влизаме, че няма излизане после. Нямаме голови положения на едната ръка да ги изброя за 2 мача. Освен мача с Леванте, аз във всеки друг съм се съм се съмнявал до последните минути в крайния успех. След края на мача с Осасуна бях разочарован, ама си викам, случва се, може да пестят сили за Милан и Реал. След мача снощи вече започвам да се съмнявам дали ще вземем точка от Реал с това бледо подобие на игра. На хартия 1-1 в Милано си е добре. Ама да не биеш опашкар в Испания и да вдигаш въшките на закъсалия Милан вече не е на хубаво. Ако това ще е приносът на Мартино за развитието на отбора работата направо започва да мирише. Защото аз не виждам никакви нови идеи от този човек, а просто си караме в старото русло с надеждата, че нещата ще станат както си бяха преди 3г. Байерн май малко ни биха, щом нещата си вървят по старому.

Принципно съм съгласен, но да не забравяме, че имахме доста контузени играчи. А и важното е да видим какви ще са резултатите от февруари нататък. Тогава със сигурност, ще можем да кажем дали Тата е прав или не. Определено имаме нужда от промяна и според мен тя трябва да започне от Шави. Наколко пъти го споделих, че Шави е станал много предвидим и праволинеен играч, а освен това доста бави играта. А и в дефанзивен план вече не е много полезен (не че имам нещо против Шави, но според мен годинките вече си казват думата). Топката се движи бавно защото и играчите не се движат достатъчно без топка. Едно време когато играч получеше топката в център имаше поне 3-4 опции за пас, а сега най-често пасовете са към Бускетс или Пике. Бих желал да видя Иниеста на мястото на Шави, а един Сержи Роберто например на позицията на Иниеста. Трябва ни малко повече бързина и креативност. Тази заучена комбинация с пас надясно към Алвеш вече я правим по 20-тина пъти на мач в последните 3-4 години.А КПД-то ни при ъглови удари е нулева от 3 години.

P.S. Щях да забравя! Все още се чудя какво прави Алексис в нашия отбор? :shock:

[offtopic]Някой има ли намерение да прави тема за Ел Класико?[/offtopic]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Барселона”