Официално: Херардо Мартино пое Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Официално: Херардо Мартино пое Барса

Мнениеот megan fox » 18 авг 2013 11:19

Честно казано домързя ме да прочета всичко, което сте изписали, същото важи и останалите теми, прекалено дълго ме нямаше, но пък да си споделя мнението за новият ни треньор. :)

Първо не мога да опиша радостта си, че се отървахме от дебила Тито. Пожелавам му бързо оздравяване, но този човек НЕ става за треньор и да не се занимава с неща, които не умее и не разбира! Сега за Тата. Ръководството на клуба меко казано ме изуми с избора си на треньор. Аз лично тоя аржентинец никога не го бях чувал и ддз имам си едно наум (все пак Росел направи Тито треньор...), но нека видим какви ще ги свърши. Контролите ни не бяха много показателни, отначало испанските ни национали ги нямаше, защото получиха по-дълга почивка заради Купата на Конфедерациите, а после разни мачлета с отборчета като Малайзия няма как да ни покажат какво може отбора. Разгрома над Сантос за нашият трофей определено не беше очакван, но и тоя мач не е показателен. Тата през цялата си кариера е водил само отбори в Южна Америка, знае какво да очаква от тях, а и бразилците бяха дошли за приятелски мач, който беше част то сделката за Неймар (да ни е честит) и не очакваха чак така жестоко да ги пребием. Но както знаем европейският футбол е друга бира, да не говорим за ШЛ и дано Тата да се справи.

Но и Тата дава индикации, че нещо му куца. Тия негови изказвания, че не ни трябва ново ЦЗ нещо не ми допадат. Карлес не е вечен, виждаме, че все по-често се контузва и видяхме колко проблеми имахме миналият сезон и в крайна сметка нищо не се направи по въпроса! Не знам за вас, ама според мен Мартино се опита да маскира неуспеха на Росел да доведе качествен защитник в отбора, друг е въпроса, че Давид Луйс нямаше да ни пасне на играта, но това да го оставим на страна. Нашите много бързо се отказаха от привличането на Тиаго Силва от ПСЖ. Трябваше да са малко по-упорити и най-вече да предложат повече пари или да включат играч към парите.

Днес ни е първият мач в Примера и го чакам с нетърпение. Леванте в никакъв случай не могат да се мерило, просто нямат нашата класа, но все пак това ще е първи официален досег на Тата до европейският футбол, да видим. Успех и дано да не ни скъса нервите, както го направиха Тито и Роура миналият сезон!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”