Los Che написа:[center]постни , безMESSнI[/center]
...и без Бускетс, Алба, Педро, Шави, Пике, Пуйол. Бих казал, че съставът ни е на направо "Б" отбора. Така, че се получи това, което всички искахме - Сеск да играе за "Б" отбора.
Играха с такова вяло настроение, че можем да сме благодарни на този абсолютно бездарен съдия, че изпращаме Леванте с нула точки за Валенсия. Тейо сбърка поне 20 топки и явно си е повярвал след двата гола предния мач. Тиаго сбърка с една по-малко - трябва да спре да прави постоянно пасове извъртайки си главата на другата страна, оказва се, че освен съперника и той не вижда къде подава топката. А Сеск само се пречкаше и се въртеше като миха без глава. Имам чувсвото, че и трньора не знае каква реално е позицията на Сеск, нещо като Меси, ама не точно. Добре, че поне вкара гола. За мен играч на мача е Ерик Абидал. Направи страхотни отнемания, от които можеха да последват много опасни контраатаки. Но стига толкова критика, все пак победихме, а има и такива мачове. За съжаление не ми доставиха онова удоволствие от играта, което като свърши мача и си мисля, колко много време има до следващата събота.
Поздрави и Честита победа!!!