Барселона - ПСЖ 10.04.2013 /21:45/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Re: Барселона - ПСЖ 10.04.2013 /21:45/

Мнениеот frostbite » 10 апр 2013 23:48

Не съм доволен от играта. Или без Меси не стават нещата, или го правят нарочно да трупат слава на Меси. Тито да си ходи, като го видях при 1-0 ,преди да влезе Меси, как гледаше безпомощно и се молеше Меси да оправи нещата. Там е лошото, че резултатите са в негова полза и ръководството няма да го махне... :( :( Знаех си, че тази игра срещу Майорка не вещае нищо добро, по-добре Вия централен Педро и Алексис по крилата,ама откъде акъл за тактика. Поне страничния си свърши работата и не даде някой гол за ПСЖ от засада... Честито ни класиране.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

messi87
Контакти:

Мнениеот messi87 » 10 апр 2013 23:48

Остана някаква интрига,защото Меси се контузи предния мач.
Иначе още там мача се решаваше.

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 10 апр 2013 23:49

Ивайло Лудогорец написа:Честита победа , пожелавам ви Борусия да ви скрият топката :mrgreen:

Това е най-забавния избор, тъкмо Байерн да се счепкат с Реал. Като се има предвид Малага как вкараха два гола на немска земя, трябва там да се търсят многото голове.

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 11 апр 2013 00:21

Някой ще даде ли гиф с уникалния финт на Иниеста ? :?
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 00:29

Трябваше прогнозата ми да бъде: "ПСЖ няма да бие." Нищо, ще знам за следващия път. :roll: :lol: Имам едно такова чувство че полуфиналът ще бъде: Байерн - Барселона. Ще стане мазало там.
Нищо, в настроение съм тая вечер. Хайде, ще кажа честито класиране. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 апр 2013 00:32

След мача преди няколко седмици в Милано не вярвах, че ще има друг мач, в който да се ядосвам толкова много и да псувам така каруцарски, но ето, че съм грешал! Тази вечер в рамките на около 2 часа изрекох повече псувни и клетви, отколкото Стоичков за целият си престой на Камп Ноу! Емоциите, които напират в мен мога да ги сравня само с вулканично изригване! В момента изключително много се радвам, че не живея в Барселона или, че не съм бил на Камп-а да гледам мача на живо, защото в противен случай тая вечер със сигурност щях да намеря къде празнува отбора и да застрелям Тито Виланова и онази жалка карикатура на футболист, която определено е липсващото звено в теорията на Дарвин за еволюцията!

Чак не знам от къде да почна коментара си, та ще го карам както ми дойде:

Виланова, К*РВО, майка ти непоръбена, шибан боклЮк на мига си давай оставката, взимай си некадърният Роуравайлер и дим да ви няма! Толкова сте безидейни и малоумни, че не ставате за треньори и на отборченце от родната "В" група! Дори на най- омразните ми отбори не пожелавам такива некадърници за треньори! Още като видях стартовият ни състав и започнаха пристъпите на нервна криза, както и цунамито от псувни! Невъзстановеният Адриано започва като титуляр, без да е напълно готов за игра, без да има игрова практика... и сега като е отново контузен да го видим какво ще правят двамата дебили! А имахме толкова много опции в защита:
1. Буси - ЦЗ, Сонг - опорен
2. Сонг - ЦЗ
3. Бартра - ЦЗ, ако не му върви играта и прави много грешки (тая вечер просто нямаше как да направи повече грешки от Шакира...) го сменяш и толкова.
4. Абидал! Да, французина също няма игрова практика, но поне има много опит и по-важното е ЗДРАВ! Да, най-вероятно няма да може да изкара цял мач, затова нищо не пречеше да бъде сменен към 60-тата минута примерно от Бартра...

Оня олигофрена дето го домъкнахме от Лондон защо по ангелите беше титуляр?! Кога най-после Тито и ротвайлера му (Роуравайлера) ще загреят, че когато Сеск е на терена, че дефакто сме с човек по-малко?! Толкова ли не го виждат това нещо?! Тиаго щеше да се справи само милион пъти по-добре, най-малкото нямаше да се пречи!
Педро ляво крило... WTF?! :shock: :o :shock: И защо по ангелите?! След като е било решено бездарника да е титуляр и без това нищо не прави... поне него да бяха пратили на левият фланг, че Педро да си играе на десният, където му е далеч по-удобно и където е доста по-силен. И без това Алба и Иниеста много добре взаимодействат по левият фланг, та имахме нужда от подсилване на десният, но разбира се малоумника, чумата да го тръшне няма толкова сиво вещество, за да го проумее това, да не говорим, че няма и никакво мъжество да си даде оставката! Аз ако бях треньор и след такъв мач да скъсам по подобен начин нервите на всичките фенове на отбора на мига щях да си дам оставката, но от Виланова е ясно, че мъжество не трябва да се очаква!

Много слаби Шакира и Бускетс! Тия двамцата толкова много нерви ми изхабиха тая вечер, че не е истина! Вината за гола на ПСЖ бе изцяло тяхна! Бускетс цял мач беше като муха без глава, не знаеше къде се намира и какво прави, постоянно го нямаше в зоната му на опорен халф и франсетата направиха доста опасни атаки през центъра, точно защото Буси го нямаше или правеше големи глупости! А колкото до Пике... това определено му беше най-слабият мач за нас! Тотално неадекватен, тялом бе на терена, но духом бе някъде другаде! Толкова му бях набрал, че в един момент докато го псувах за пореден път му пожелах Шакира да му изневери с цялата съблекалня на Реал Мадрид и да забременее от Пепе... :twisted: :!:

Валдес и той пак с дежурната си изцепка, мама му некадърна! Онова изпълнение на аут, което за малко не ни с трува втори гол във вратата просто нямам думи! Да хваща пътя към п ървият отбор, който го поиска, направо без пари да им го даваме, само и само да се отървем от него, че даже можем да им предложим ПРОМОЦИЯ - да го вземат в комплект с Фабрегас + доплащане от наша страна!!!

Останалите играха горе долу добре, дон Андрес отново беше над всички и се мъчеше да тегли отбора напред. Компанията, с която гледах мача ми е свидетел, че прогнозирах, че изравнителният гол ще е дело на Педро. :)

Надявам се слабата игра да се дължи на високомерие и на липсата на Меси и Пуйол, защото в противен случай срещу останалите съперници ще ни е доста тежко. Дано да ни се падне Борусия, че хем е най-лесният съперник, хем да им го върнем тъпкано от името на Малага!

Ония безхаберници Щарк и помощниците му от първият мач повече никога да не получават наряди за мачове на Барса, че заради тяхното малоумие от Париж и гола от засада на Ибра за малко да отпаднем...

Честито класиране за 1/2 финалите, дано останалите да не сте изхабили чак толкова много нерви като мен...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 11 апр 2013 00:42

megan fox написа:

Честито класиране за 1/2 финалите, дано останалите да не сте изхабили чак толкова много нерви като мен...

Баш толкова не. :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 апр 2013 00:43

LSFC 1914 написа:
FCBarcelona7 написа:Честит 6-ти пореден полуфинал каталунциии ! Браво на ПСЖ много добре играха. Ся чакаме немците на полуфинала :twisted: :twisted:

До тук бяхте. Финала е Реал - Борусия Дортмунд :geek:

Да, да и един станиол завива мармота в шоколад... Нека да ни се падне Борусия и финала е напълно ясен - Барса - Байерн!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 апр 2013 00:56

delije_sever написа:Много постно беше това катарско дерби. Барселона си играха в познатия на всички стил - симулации и лежане по терена. Накрая бавеха времето и с големи мъки хванаха равния.

Ей го де и тоя тарикат, пак да се изкаже неподготвен, както винаги! Нещо май забравяш първият мач, забравяш нередовният гол на Ибра, забравяш, че за реванша ги нямаше Меси и Пуйол, като аржентинеца се наложи да влиза на пожар КОНТУЗЕН! Ама от теб толкова! Франсетата като поведоха и не бавеха играта, така ли?! Лежане..., а тия френски престъпници може би трябваше да убият някого, за да получат картон! Първият мач контузиха Меси и Маскерано, тоя мач направиха всичко по силите си, за да контузят Алба, Адриано е отново контузен, но разбира се ти великият разбирач говориш за лежане... Добре, че ги има такива забавни типове - последователи на Къци като теб, че малко да ми се оправи кривото настроение!

Баси равносметката: 2 мача с ПСЖ и общо трима контузени след мачовете с тях, но нашите били лежали..., доооооооообре!

Както се казва: Благодаря ти, че те има! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 11 апр 2013 01:02

Изображение
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Барселона”