Реал Мадрид - Барселона FT 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона FT 2-1

Мнениеот Middlesbrough » 05 мар 2013 20:47

ПП пхаха и да не си мислиш, че най-лошото нещо на света за един фен са резултатите? Най-гадно поне за мен е, когато хора като Дел Пиеро си отиват. Резултатите са просто моментно настроение! Аз дори си обичам повече отборите, когато са на зор. Така, че боричкането за топ 4 и Лига Европа не са малки цели през този сезон.

+1 :cry:

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 02.03.2013 /17:00ч/ Ла Лига 26 кръг

Мнениеот tibidabo » 06 мар 2013 00:41

Sardukar написа:
kingofpop написа:
riak4 написа:
kingofpop написа:Не отговаряте на тоя фен на Челси, нека избива омраза....

Просто му пожелайте успех в Лига Европа и в боричкането за топ 4 и така :lol: :lol: :mrgreen: :twisted: :lol:

Ти си уникален! :mrgreen:

Това е самата истина, колкото и да не ти харесва ;)

Мерси за късмета, попе ;) Факт е, че този сезон ЧЕЛСИ отпадна от ШЛ, което е анти-рекорд. Рита в турнира Лига Европа и ще се бори до последно за класиране в топ 4. Бори се и в ФА КЪП! Само, че има една разлика. Силният състав на ЧЕЛСИ или това, което беше останало от него превъзмогна трудностите и спечели две купи от отписана позиция. Победи Валенсия, когато трябваше. Обърна Наполи след първата среща. Наби Бенфика. Обърна Барса в реванша. Обърна Байерн М на финала в Мюнхен. Фенчетата на изкуственото отборче от Лондон видяха, че в отбора им са играли ( и продължават да играят) хора с манталитет на победители. Футболисти с топки! Ще видим вашите мега звезди от какво тесто са, когато излязат с/у Милан и са опрени до стената. ЧЕЛСИ като клуб и миналогодишния състав каквото имаха да доказват го доказаха! Поздрави!

ПП пхаха и да не си мислиш, че най-лошото нещо на света за един фен са резултатите? Най-гадно поне за мен е, когато хора като Дел Пиеро си отиват. Резултатите са просто моментно настроение! Аз дори си обичам повече отборите, когато са на зор. Така, че боричкането за топ 4 и Лига Европа не са малки цели през този сезон.

За Дел Пиеро, Неста, Пуйол, Гигс и още няколко футболиста си абсолютно прав.

Но не бих се съгласил с теб, че едва ли не е по-добре да си опрян до стената отколкото да си си свършил работата предварително. Това звучи като оправдание на човек без амбиции (без да се обиждаш, абсолютно нищо лично към теб. Забелязвам, че си един от малкото обективни фенове във форума). Така имаш винаги готово оправдание. Да ама първия мач паднахме с 2-0. Да ама треньора ни беше бездарник и т.н. Свърши си добре работата, пък да видим дали няма да си доволен. Все пак за 10-те си години Абрамович наля 1 млрд. паунда. Да бяхме го казали ние дето всяка дупка я запълваме с човек от школата да. Не мога да се съглася, че слагайки си ръкана сърцето ти си по-доволен от това да се борите за 4 място в Премиършип, отколкото да защитавате ШЛ.

А това с футболистите с "големите топки" ми звучи малко като децата на общи работници да спорят на кой татко му е по-силен. Големите топки помагат веднъж, за другото трябва интелект, тактика, психика, постоянна работа и предварителна подготовка. Вини Джоунс беше футболист с "огромни топки", но във киното се справя далеч по-добре. Уважавам те много и нямам ни най-малкото намерение да се заяждам или да те обиждам. Поздрави.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 02.03.2013 /17:00ч/ Ла Лига 26 кръг

Мнениеот megan fox » 08 мар 2013 18:34

riak4 написа:[
Поне не съм, като теб да гледам Барса докато играят Челси. :mrgreen:

Че то Барселона ако не гледаш, то кого? :? :shock: :?

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Барселона”