Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

burnedspy
Контакти:

Re: Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 26.02.2013; 22:00

Мнениеот burnedspy » 27 фев 2013 10:42

fcb_bg написа:Защо все Ти и такива като Теб мелите за симулациите на каталунците? Как пък един хубавец няма да цъфне и да каже Пепито какво направи...

Завист и злоба.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 фев 2013 10:50

fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо

Не беше Алонсо, а Кедира. ;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2013 10:54

riak4 написа:
fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо

Не беше Алонсо, а Кедира. ;)

?! Алонсо си помня аз, ама по-важното е, че от всичките неща които съм казал в поста, ти спориш точно за това. Мерси.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 фев 2013 10:59

Преди 2 години Барселона бе обявена за най-великият отбор на всички времена от доста хора и специалисти. Меси,Шави,Иниеста,Пуйол,Пике,Алвеш,Валдес,Фабрегас,Педро,Алексис,Вия, Масчерано,Бускетс. Като погледнем тези играчи може би наистина е така. Но дали всъщност това е вярно, дали Барселона е най-великият отбор на всички времена. По-скоро не. Преди 2 години Барселона помля всичко по пътя си към Уембли, а там смаза и Юнайтед. Заслужено вдигнаха 4-та титла от Шампионската Лига, но ето там някъде нещо се обърка. Дойде първо Реал Мадрид, след това Челси, загуби от отбори с по-скромен бюджет и по-скромни играчи от тези на Барселона. За да се стигне до вчера. Това бе кулминацията на падежа на Барселона, свободно падане, което бе леко укрепено от Тито Виланова, но едва ли и той щеше да спре Реал Мадрид и Жозе Моуриньо от покоряването на "Ноу Камп". "Най-великият играч за всички времена" бе повече от сянка на себе си и бе направен за смях от едно 19-годишно момче от Франция. Шави и Иниеста в този мач показаха колко точно е зависима Барселона от Лионел Меси. Меси бе обезвреден, дори изхвърлен и изолиран от целия двубой от защитата на гостите както никога досега. Дали от умора и пренатоварване е друг въпрос, но е факт, че Меси не е онзи Меси, който побеждаваше отборите още в тунела на стадиона. Той е далеч от тази си форма, от това си излъчване, излъчване на Бог, както много хора го определяха. Впечатлението за страхотната безидейност на "най-креативния" и "най-атрактивен" отбор в света бе някак си подминато на "Сан Сиро". Вчерашната трагичност по отношение на положения пред врата на Диего Лопес бе просто умопомрачителна. И в заключение Барселона ще победи следващия си противник в Ла Лига, но какво от това. Едва ли успех, при тази преднина в класирането, на Бернабеу е нещо с което футболистите на Барселона да се гордеят. Тестът за тях бе в два мача този сезон. И двата ги загубиха. Защо загубата от Милан да е провал ли ? Най-слабият отбор на Милан в последните да не кажа 40 години се подигра с Барселона както Реал го направи вчера, а Барселона не можа дори да отправи точен удар към врата на съперника, ето защо.

П.П Някой ще кажат, че критиката ми е пресилена. Да, може и така да е, ако на мястото на Барселона бе Ливърпул или Интер. Отбор провъзгласен за най-добрия в историята, зведата, на който печели Златната топка 4 пъти си мисля, че заслужава такива очаквания и когато те се окажат неудоволетворени идва критиката, с която горепосочените звезди и легенди трябва да се справят.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 27 фев 2013 11:10

Най-нормалното се случи и Барселона за пореден път загуби елиминационен двубой срещу топ отбор. Всеки път, когато излязат срещу някой от грандовете в Европа изпитват изключителни затруднения. Интер на Моуриньо, Челси, Милан, та дори Арсенал и без едно две съдийски рамена отбора се лута на 30 метра от наказателното поле на противника. Ще кажете Байерн М, но тогава "баварците" бяха в криза, а първия финал срещу Юнайтед го взеха на късмет, а във втория вече наистина доминираха. Барселона са безидейни, лесно разгадаеми и всеки топ отбор може да им се противопоставя.

Само не мога да разбера "капацитетите" какво е виновен Тито и как се иска оставката на човек, който не е на пейката? Сметка трябва да се държи на президента, който остави отбора без треньор. Начело с Тито Барса счупи всички рекорди в Испания, а да кажеш, че само Кройф може да оправи отбора... Вземете се стегнете.

Фабрегас какво е виновен, че го слагат на позиция, която не е за него?

Жалко, че само Валдес се маха лятото. Много други трябва да го последват или да ги сложат на скамейката. Алвес, Бускетс, Шави, Педро, Санчес стават за Ла Лига, но за ШЛ са под нивото в елиминационната й фаза. Да, Шави вече не е за големи мачове. На Пуйол му е време да закачи бутонките на стената :oops:

Меси никога не е бил Бог. Винаги срещу гореспоменатите отбори се губи на терена.

Лятото на отбора му трябва Бейл, Фалкао, Ернанес, ако искат да се върнат на правилния път.
Последна промяна от stn на 27 фев 2013 11:22, променено общо 2 пъти.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2013 11:11

Умишлено ли пропускаш "вещата" намеса на Пойол в ситуацията :lol: И от кога вратарската намеса се счита за калитарски рикошет :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 фев 2013 11:12

CTAHKO написа:

Умишлено ли пропускаш "вещата" намеса на Пойол в ситуацията :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2013 11:14

CTAHKO написа:

Умишлено ли пропускаш "вещата" намеса на Пойол в ситуацията :lol: И от кога вратарската намеса се счита за калитарски рикошет :?

Ами Пуйол се подхлъзна, а пък след рикошет да ти дойде точно на крака топката ако не е калитарство, моля да ми обясниш какво е.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2013 11:18

fcb_bg написа:
CTAHKO написа:

Ами Пуйол се подхлъзна, а пък след рикошет да ти дойде точно на крака топката ако не е калитарство, моля да ми обясниш какво е.

Да бе,единия изритал топката калитарски,другият се подхлъзнал калитарски.Нищо че преди да се подхлъзне му счупиха кръста и за капак,вратаря взе че изби калитарски,към най-големия калитар и той взе че ви вкара калитарски гол :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 27 фев 2013 11:24, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 фев 2013 11:20

fcb_bg написа:
riak4 написа:
fcb_bg написа:Пък като чета какви заглавия се пишат по медиите, какви високопарни мнения има колко велик бил Реал снощи, ми става ебати смешното. Кво прави Реал снощи - игра си в защита, разчитайки на контри и би с гол от дузпа, гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо, и гол при който Варан имаше късмет че топката не отиде 4см по-нагоре. Кое им беше толкова великото? Ефективни - да. Велики - не.

Ако така е най-лесно да се спре Барса защо да не се играе така?! :roll:

Ами защото става въпрос за Реал М, не за Сарагоса. Реал си имат идентичност и тя не е това което са в момента. Милан и те не са това което показаха на Сан Сиро. Снощи Реал би 1-3 не не смаза Барса. Когато Барса бие Реал 3-1, направо ги смазва от бой. Хващаш ли ми мисълта?

Схванахме! Ще перифразирам така. Барса са толкова тъпи, че за да бият с 3-1 трябва да смачкат тотално съперника, а ако са равностойни - падат 1-3. Тоест имат много възможности, но поради умствен дефицит КПД-то им остава ниско. Правилно ли те разбрах?

Върни се в “Барселона”