fcb_bg написа:Защо все Ти и такива като Теб мелите за симулациите на каталунците? Как пък един хубавец няма да цъфне и да каже Пепито какво направи...
Завист и злоба.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот burnedspy » 27 фев 2013 10:42
fcb_bg написа:Защо все Ти и такива като Теб мелите за симулациите на каталунците? Как пък един хубавец няма да цъфне и да каже Пепито какво направи...
Мнениеот riak4 » 27 фев 2013 10:50
fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо
Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2013 10:54
riak4 написа:fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо
Не беше Алонсо, а Кедира.
Мнениеот KingKenny » 27 фев 2013 10:59
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Мнениеот stn » 27 фев 2013 11:10
Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2013 11:11
fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мнениеот KingKenny » 27 фев 2013 11:12
CTAHKO написа:fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо
Умишлено ли пропускаш "вещата" намеса на Пойол в ситуацията
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2013 11:14
CTAHKO написа:fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо
Умишлено ли пропускаш "вещата" намеса на Пойол в ситуациятаИ от кога вратарската намеса се счита за калитарски рикошет
Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2013 11:18
fcb_bg написа:CTAHKO написа:fcb_bg написа:гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо
Умишлено ли пропускаш "вещата" намеса на Пойол в ситуациятаИ от кога вратарската намеса се счита за калитарски рикошет
Ами Пуйол се подхлъзна, а пък след рикошет да ти дойде точно на крака топката ако не е калитарство, моля да ми обясниш какво е.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Мнениеот drvasko98 » 27 фев 2013 11:20
fcb_bg написа:riak4 написа:fcb_bg написа:Пък като чета какви заглавия се пишат по медиите, какви високопарни мнения има колко велик бил Реал снощи, ми става ебати смешното. Кво прави Реал снощи - игра си в защита, разчитайки на контри и би с гол от дузпа, гол след паническо чистене на Алонсо и калитарски рикошет който попадна точно на крака на Роналдо, и гол при който Варан имаше късмет че топката не отиде 4см по-нагоре. Кое им беше толкова великото? Ефективни - да. Велики - не.
Ако така е най-лесно да се спре Барса защо да не се играе така?!![]()
Ами защото става въпрос за Реал М, не за Сарагоса. Реал си имат идентичност и тя не е това което са в момента. Милан и те не са това което показаха на Сан Сиро. Снощи Реал би 1-3 не не смаза Барса. Когато Барса бие Реал 3-1, направо ги смазва от бой. Хващаш ли ми мисълта?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта