megan fox написа:Еми време е нашите да се разиграят... Баси смешният гол!
Смешен , ама Гол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот arsenvengerin » 21 фев 2013 13:24
megan fox написа:Еми време е нашите да се разиграят... Баси смешният гол!
Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2013 13:24
kingofpop написа:Абе тея дето казват, че няма игра с ръка, слепи ли са![]()
То не е нужно да си кой знае колко добре с очите, за да видиш, че топката се удря в главата му и после в дясната ръка....да не говорим, че вчера ясно се видя играта с ръка, тук камерата е такава, че се опитва да докаже, че няма игра с ръка, но пак е повече от очевадно обратното....както и да е, това не оправдава ужасно слабия мач на Барса
Мнениеот enguerino » 21 фев 2013 13:27
Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2013 13:31
enguerino написа:Целия отбор на Барселона изигра много слаб мач. Винаги им е било трудно да превключат отново за мачовете от Шл, спомнете си Щутгарт, Лион... но за съжаление сега резултата е и много лош и почти невъзможен за обръщане. Аз съм песимист за реванша не защото не вярвам в отбора, че ще направи всичко възможно да спечели и най-вероятно ще е близо до крайния успех. Просто си мисля, че Милан ще вкара 1 гол и ще е почти невъзможно да се обележат 4. Ако трябва да се погледне от някаква позитивна страна дори и 2:0 ще е достатъчно което значи 1 гол до 20 мин и после имаш цял мач за да отбележиш още 1. Има 3 седмици дотогава, сега е важно да спечелят срещу Севиля, а една хубава победа срещу Реал Мадрид ще вдъхне много оптимизъм на отбора.
Мнениеот arsenvengerin » 21 фев 2013 13:38
megan fox написа:Teo написа:Край, Барса се сбогува с ШЛ !!
2:0 ето го човека с ръката, да ви е честит
П.С. Той знаеше че топката ще литне и въздуха и си дигна ръцете, айде стига, Барса не играят нищо....
Недей бърза! Те Милан имат опит как се отпада в Испания, след отличен първи мач на Сан Сиро. А определено нашият състав е по-силен от онзи на Депортиво!
Мнениеот Neron » 21 фев 2013 13:56
Мнениеот enguerino » 21 фев 2013 13:58
fcb_bg написа:enguerino написа:Целия отбор на Барселона изигра много слаб мач. Винаги им е било трудно да превключат отново за мачовете от Шл, спомнете си Щутгарт, Лион... но за съжаление сега резултата е и много лош и почти невъзможен за обръщане. Аз съм песимист за реванша не защото не вярвам в отбора, че ще направи всичко възможно да спечели и най-вероятно ще е близо до крайния успех. Просто си мисля, че Милан ще вкара 1 гол и ще е почти невъзможно да се обележат 4. Ако трябва да се погледне от някаква позитивна страна дори и 2:0 ще е достатъчно което значи 1 гол до 20 мин и после имаш цял мач за да отбележиш още 1. Има 3 седмици дотогава, сега е важно да спечелят срещу Севиля, а една хубава победа срещу Реал Мадрид ще вдъхне много оптимизъм на отбора.
Лошото е, че откакто Виланова не е с отбора, играта не върви. Вижда се, че и в първенството куца отборът, положителното са само резултатите. Доста се съмнявам, че Барса ще отстрани Реал за купата. Просто с Роура не става. Трябва си треньор и това е.
Мнениеот we are the champions » 21 фев 2013 14:00
Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2013 14:06
we are the champions написа:ТакаСнощи Милан изнесе лекция как трябва да се играе срещу Барса.... а за първия гол никакво нарушение играта с ръка първо е неумишлена второ е от доста близо растояние
така де запознайте се с правилника на футбола преди да спорите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост