ШЛ 1/8 финал Милан - Барселона, 20.02.2013, 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал Милан - Барселона, 20.02.2013, 21:45

Мнениеот arsenvengerin » 21 фев 2013 13:24

megan fox написа:Еми време е нашите да се разиграят... Баси смешният гол!

Смешен , ама Гол
Обичам Левски

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2013 13:24

kingofpop написа:Абе тея дето казват, че няма игра с ръка, слепи ли са :)

То не е нужно да си кой знае колко добре с очите, за да видиш, че топката се удря в главата му и после в дясната ръка....да не говорим, че вчера ясно се видя играта с ръка, тук камерата е такава, че се опитва да докаже, че няма игра с ръка, но пак е повече от очевадно обратното....както и да е, това не оправдава ужасно слабия мач на Барса :!:

Ами то винаги става така - появява се 1 клип и някои не приемат нищо друго освен него. Да, ама този клип е само от една камера, а вчера показаха от над 5 позиции положението и се видя играта с ръка. Има клип и в нета с различни повторения, но не - валиден май е само този по-горе.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 21 фев 2013 13:27

Целия отбор на Барселона изигра много слаб мач. Винаги им е било трудно да превключат отново за мачовете от Шл, спомнете си Щутгарт, Лион... но за съжаление сега резултата е и много лош и почти невъзможен за обръщане. Аз съм песимист за реванша не защото не вярвам в отбора, че ще направи всичко възможно да спечели и най-вероятно ще е близо до крайния успех. Просто си мисля, че Милан ще вкара 1 гол и ще е почти невъзможно да се обележат 4. Ако трябва да се погледне от някаква позитивна страна дори и 2:0 ще е достатъчно което значи 1 гол до 20 мин и после имаш цял мач за да отбележиш още 1. Има 3 седмици дотогава, сега е важно да спечелят срещу Севиля, а една хубава победа срещу Реал Мадрид ще вдъхне много оптимизъм на отбора.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2013 13:31

enguerino написа:Целия отбор на Барселона изигра много слаб мач. Винаги им е било трудно да превключат отново за мачовете от Шл, спомнете си Щутгарт, Лион... но за съжаление сега резултата е и много лош и почти невъзможен за обръщане. Аз съм песимист за реванша не защото не вярвам в отбора, че ще направи всичко възможно да спечели и най-вероятно ще е близо до крайния успех. Просто си мисля, че Милан ще вкара 1 гол и ще е почти невъзможно да се обележат 4. Ако трябва да се погледне от някаква позитивна страна дори и 2:0 ще е достатъчно което значи 1 гол до 20 мин и после имаш цял мач за да отбележиш още 1. Има 3 седмици дотогава, сега е важно да спечелят срещу Севиля, а една хубава победа срещу Реал Мадрид ще вдъхне много оптимизъм на отбора.

Лошото е, че откакто Виланова не е с отбора, играта не върви. Вижда се, че и в първенството куца отборът, положителното са само резултатите. Доста се съмнявам, че Барса ще отстрани Реал за купата. Просто с Роура не става. Трябва си треньор и това е.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 21 фев 2013 13:38

megan fox написа:
Teo написа:Край, Барса се сбогува с ШЛ !!

2:0 ето го човека с ръката, да ви е честит :lol:

П.С. Той знаеше че топката ще литне и въздуха и си дигна ръцете, айде стига, Барса не играят нищо....

Недей бърза! Те Милан имат опит как се отпада в Испания, след отличен първи мач на Сан Сиро. А определено нашият състав е по-силен от онзи на Депортиво! ;)

Хей , много си упорит
Обичам Левски

Потребителски аватар
m1l3n40
Контакти:

Мнениеот m1l3n40 » 21 фев 2013 13:50

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... k3wfgh7I4I Все още ли виждате игра с ръка ??? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 фев 2013 13:56

Стига сте рИвали бе. Много ясно се вижда че топката се отбива в главата на Сапата още повече че преди това топката рикошира в ръката на играч на Барселона.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 21 фев 2013 13:58

fcb_bg написа:
enguerino написа:Целия отбор на Барселона изигра много слаб мач. Винаги им е било трудно да превключат отново за мачовете от Шл, спомнете си Щутгарт, Лион... но за съжаление сега резултата е и много лош и почти невъзможен за обръщане. Аз съм песимист за реванша не защото не вярвам в отбора, че ще направи всичко възможно да спечели и най-вероятно ще е близо до крайния успех. Просто си мисля, че Милан ще вкара 1 гол и ще е почти невъзможно да се обележат 4. Ако трябва да се погледне от някаква позитивна страна дори и 2:0 ще е достатъчно което значи 1 гол до 20 мин и после имаш цял мач за да отбележиш още 1. Има 3 седмици дотогава, сега е важно да спечелят срещу Севиля, а една хубава победа срещу Реал Мадрид ще вдъхне много оптимизъм на отбора.

Лошото е, че откакто Виланова не е с отбора, играта не върви. Вижда се, че и в първенството куца отборът, положителното са само резултатите. Доста се съмнявам, че Барса ще отстрани Реал за купата. Просто с Роура не става. Трябва си треньор и това е.

Може и да си прав, но ситуацията е такава че никой не е виновен. Нито Виланова е искал да е болен и да отсъства, нито пък трябва да се съди Роура, защото и той е в трудно положение в което не е искал да попада. Бих обърнал внимание и на друго отбора вече 7-8 години е на върха (без финалния етап на Франк), като последните 5 сезона загубите са сведени до минимум, а от всяка загуба се прави трагедия. Това малко или много влияе психически на отбора от които се иска всеки мач: 1.победа, 2. с повече от 2 гола и 3. с хубава игра и мачкане на съперника и не винаги става. Написах го и в една друга тема, според мен Барселона ще е отново фактор в Шл, но може би след няколко сезона когато не е толкова фаворитизирана и главната цел на противника не е да руши играта ;)

П.п. И въпреки всичко все още има реванш и дори при отпадане сезона може да е много добър. В Епропа само Байерн, Юве и Ман. Ю може да направят по-добър сезон и донякъде Реал
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 21 фев 2013 14:00

Така :roll: Снощи Милан изнесе лекция как трябва да се играе срещу Барса.... а за първия гол никакво нарушение играта с ръка първо е неумишлена второ е от доста близо растояние :) така де запознайте се с правилника на футбола преди да спорите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2013 14:06

we are the champions написа:Така :roll: Снощи Милан изнесе лекция как трябва да се играе срещу Барса.... а за първия гол никакво нарушение играта с ръка първо е неумишлена второ е от доста близо растояние :) така де запознайте се с правилника на футбола преди да спорите.

Абе, умишлена, неумишлена, ама всеки си реве за дузпите на Челси,а пък неумишлената ръка на Абидал доведе до отмяна на гола на Къркич срещу Интер. Ама карай, щом е за Барса, ние трябва да зубрим правилниците.
Не ме разбирайте погрешно, за мен главният виновник за загубата е отборът, не съдията. Но трябва да се отчита всичко както си е.

Върни се в “Барселона”