Да ти кажа честно, че ако аз успея да постигна някога успехите на Пеп (не че имам намерение) бих се радвал да ме наречеш алчен "плешивец" (въпреки, че съм далеч от това определение).

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот tibidabo » 05 фев 2013 22:15
Мнениеот stn » 06 фев 2013 21:13
Мнениеот Los Che » 07 фев 2013 15:53
megan fox написа:stn написа:Значи Пеп поема Барселона лятото 2008 и Меси започва да играе под негово ръководство мачове септември 2008 и за 3 месеца прави толкова силно впечетление на хората, че му дават награди. Не е лесна твоята. Никога не си бил прав за нищо, колкото и да ти се иска. Само се виж как си противоречиш самичъкПочти всичките отличия, които си посочил Лос Че Меси ги получи в началото на 2009-а, когато се връчват отличията за 2008-а!!!!
Като се има предвид, че даже не знаеш кога започва сезона в Примера - Август месец какъв е смисъла да дискутирам каквото и да е било с теб?Както винаги пак се издъни!
![]()
![]()
![]()
Мнениеот tibidabo » 07 фев 2013 17:24
Los Che написа:megan fox написа:stn написа:Значи Пеп поема Барселона лятото 2008 и Меси започва да играе под негово ръководство мачове септември 2008 и за 3 месеца прави толкова силно впечетление на хората, че му дават награди. Не е лесна твоята. Никога не си бил прав за нищо, колкото и да ти се иска. Само се виж как си противоречиш самичъкПочти всичките отличия, които си посочил Лос Че Меси ги получи в началото на 2009-а, когато се връчват отличията за 2008-а!!!!
Като се има предвид, че даже не знаеш кога започва сезона в Примера - Август месец какъв е смисъла да дискутирам каквото и да е било с теб?Както винаги пак се издъни!
![]()
![]()
![]()
И двамата сте прави, но Неваляшко е по-прав , че иначе няма да миряса.
Тогава Примера започва през август. На 31 август е първия мач Последната среща от кръга завършва през септември![]()
Numancia пляска варса с 1:0 с гол Mario Martínez Rubio.
Víctor Valdés
Márquez
Puyol
Dani Alves
Abidal
Xavi
Iniesta
Touré Yaya
Eto'o
Messi
Henry
Първенството се открива на 30.08. със срещата Valencia- Mallorca 3:0 с голове на Вия, Мата и Висенте.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта