5-1

Писна ми направо да пиша като вкарва гол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот frostbite » 27 яну 2013 21:16
Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 21:17
frostbite написа:Меси
5-1![]()
![]()
Писна ми направо да пиша като вкарва гол![]()
Мнениеот burnedspy » 27 яну 2013 21:21
megan fox написа:burnedspy написа:megan fox написа:burnedspy написа:Засада при третия гол. Тоя страничния не е в час.
А преди това като ни отмениха гол, когато вдигнаха засада на Меси, каквото нямаше... Тогава защо не каза?!![]()
Написах, че страничния не е в час именно защото сгреши И преди това. При засадата на Меси замълчах, защото му беше първа грешка, а не защото е имало такава. Просто толкова си може човека.
Няма значение дали е първа, втора или десета... ФАКТ е, че когато грешката е във вреда на Барса, точно тогава всичките дето критикувате съдиите мълчите, но при първата грешка в полза на Барса и надавате вой до небесата! Е тая няма да я бъде! Или ще коментирате всичко обективно или ще си траете, когато ни подпират, също както си траете, когато ни режат!
П.П. 4:1 Хеттрик!
Мнениеот frostbite » 27 яну 2013 21:26
Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 21:27
burnedspy написа:Ако обичаш не ме слагай към някаква група хора към която няма как да попадам, Твърде малко мнения имам във форума, така че не прави прибързани заключения за мен. Без да се засягаш, но от моя гледна точка горното ти мнение много ме забавлява.
Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 21:29
frostbite написа:От много време ми прави впечатление, че след 5 гол отбора спира да играе,но има положения за 6 и от 3 години очаквам да го вкарат, дали ще е днес![]()
Мнениеот athom » 27 яну 2013 21:32
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 21:33
Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 21:33
athom написа:Не пречи и Осасуна да вкарат още един гол, за да ядосат "чудовището" и после да се чудят откъде им е дошло.![]()
![]()
Мнениеот burnedspy » 27 яну 2013 21:35
megan fox написа:burnedspy написа:Ако обичаш не ме слагай към някаква група хора към която няма как да попадам, Твърде малко мнения имам във форума, така че не прави прибързани заключения за мен. Без да се засягаш, но от моя гледна точка горното ти мнение много ме забавлява.
Пет пари не давам колко мнения имаш във форума! Ако ще да е само 1, след като то е насочено срещу Барселона не очаквай друго отношение от мен! Писнало ми е от провокатори и двойните им стандарти при коментирането на нещата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта