tibidabo написа:... и един мармот увива шоколада в станиол...![]()
![]()
![]()
Забрави да споменеш играта с ръка на Себа Фернандес при първия гол. Стъпването с бутоните на Уелингтон при втория, и това, че Малага направиха три пъти повече нарушения спрямо Барса. Явно параноята и световната конспирация съвсем те обсебила. Търсенето на теле под вола не носи нищо добро, най-много да ни станеш фен, гледайки под лупа всички мачове на отбора.![]()
![]()
![]()
Аз съм фен на Барселона момченце точно от този мач http://www.youtube.com/watch?v=zDpcheTgJ3g, който имах щастието да изгледам на живо. Гледал съм Барса още два пъти на живо, влизал съм на Камп Ноу, макар да нямаше футболен мач. Гледал съм на живо Милан на Ван Бастен и Гулит, Ливерпул на Сунес и Клемънс, Рома на Фалкао и Серезо, Реал М. на Щилике и Сантиляна, Ювентус на Зидан и още десетки отбори. Сегашната Барса е може би най-добрия тим поне от 40г.(ако го нямаше тимът на Бразилия от 1982г със Едер, Зико, д-р Сократес, Фалкао, Серезо, Сержиньо и т.н. нямаше да има никакво колебание), но и най-голямата футболна несправедливост със сигурност в историята на тази велика игра.