Барселона - Гранада FT 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Барселона - Гранада 22.09.2012 /23:00ч/ Ла Лига 5 кръг
Сеск ще вкара гол във финала на Шампионската лига този сезон ! :Д

Офтопик:
megan fox написа:tibidabo написа:enguerino написа:Валдес спасява, Шави решава
а Сеск пропилява
Дойдехте ли най-после на моя акъл, време ви беше, да го осъзнаете това, само една година ви го повтарям...![]()
![]()
![]()
Мегън, ти понякога не вдяваш, когато ти говорят (не се обиждай, нищо лично). Аз никога не съм твърдял, че Сеск ми е любимец. Твърдя, че Сеск е бил доста ефективен и полезен играч през миналия сезон. Обстоятелство, което ме изненада и мен самия. Даже, ако си спомняш казах, че и аз съм му набрал заради левашкия прокуск срещу Челси в ШЛ. Но, както и да е. Важното е да вкара победен гол на Уембли догодина.

“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
И 10 да вкара на Уембли пак няма да ми се промени мнението към тоя лигоч! Не може с няколко силни мача, пък бил единият от тях във финала на ШЛ да оправдава цял сезон мишкуване! Или ще играе като Меси, Пуйол, Шави и Иниеста във всеки мач или да се маха! Такива примадони не ни трябват, дето да ги чакаме евентуално веднъж на 10 мача да играят силно! Фабрегас е при нас вече от сумати време, скоро ще изиграе своя мач номер 50 със синьо-червената фланелка, а сумарно има десетина силни мача! Баси плачевното представяне!

Barcelona - Mes que un club