Барселона - Гранада FT 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Барселона - Гранада 22.09.2012 /23:00ч/ Ла Лига 5 кръг

Мнениеот Middlesbrough » 25 сеп 2012 13:39

Сеск ще вкара гол във финала на Шампионската лига този сезон ! :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 сеп 2012 15:41

megan fox написа:
tibidabo написа:
enguerino написа:Валдес спасява, Шави решава ;)

а Сеск пропилява

Дойдехте ли най-после на моя акъл, време ви беше, да го осъзнаете това, само една година ви го повтарям... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мегън, ти понякога не вдяваш, когато ти говорят (не се обиждай, нищо лично). Аз никога не съм твърдял, че Сеск ми е любимец. Твърдя, че Сеск е бил доста ефективен и полезен играч през миналия сезон. Обстоятелство, което ме изненада и мен самия. Даже, ако си спомняш казах, че и аз съм му набрал заради левашкия прокуск срещу Челси в ШЛ. Но, както и да е. Важното е да вкара победен гол на Уембли догодина. :) :) :) :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 сеп 2012 17:41

И 10 да вкара на Уембли пак няма да ми се промени мнението към тоя лигоч! Не може с няколко силни мача, пък бил единият от тях във финала на ШЛ да оправдава цял сезон мишкуване! Или ще играе като Меси, Пуйол, Шави и Иниеста във всеки мач или да се маха! Такива примадони не ни трябват, дето да ги чакаме евентуално веднъж на 10 мача да играят силно! Фабрегас е при нас вече от сумати време, скоро ще изиграе своя мач номер 50 със синьо-червената фланелка, а сумарно има десетина силни мача! Баси плачевното представяне!

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Барселона”