Виланова взима Алба в Барса?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Виланова взима Алба в Барса?

Мнениеот LIMASSOL » 08 май 2012 10:15

Днес в каталунските вестници има доста подробна информация какви са трансферните планове на Барса.След среща на Росел,Субисарета,Пеп и Тито са взели решение от тези 11 човека да се изберат 3-ма : ляв бек,централен защитник и нападател.Бюджета е около 100млн евро.
Изображение
леви бекове: David Alaba - Bayern Múnich,Jordi Alba - Valencia,Siqueira - Granada,Gareth Bale - Tottenham
централни: Thiago Silva - AC Milan,Javi Martínez - Athletic Club,Jan Vertonghen - Ajax,David Luiz - Chelsea
нападатели: Adrián - Atlético de Madrid,Fernando Llorente - Athletic Club,Robin Van Persie - Arsenal

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 май 2012 18:03

ако трябва да избирам : )

Алба , Хави Мартинез или Тиаго Силва може и Вертонген ... нападател хмм никой от изброените искам ми се Хълк : (
Еден Азар също много ме кефи но той отива в Челси май ...

Офтопик:

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 13 май 2012 19:52

Луис, Бейл и РВП, но звучи прекалено хубаво, за да е истина.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 25 май 2012 12:01

Трябва да се види и от кого ще се освободят първо. Защото ако продадат Дани Алвеш например, ще трябва да се търси и десен бек - не вярвам да разчитат само на Монтоя. Иначе 40+ милиона за Бейл ми се струват доста неразумна сделка при възможността да се взвме Алба за 10-тина. Въобще не се знае как ще пасне британеца на стила в Испания, докато Алба всв пак е учен в школата на Барса. А и по този начин ще може да се даде наистина сериозна сума за централен защитник. Аз много се надявам да изкушат Тиаго Силва, според мен е перфектен вариант. Те двамата с Компани са двамата най-добри СВ в света в момента. Но от Сити няма как да купиш основен играч в момента, просто няма шанс. Както и от Челси впрочем. Така че и Луиш отпада. Според мен Хави Мартинес е втори вариант, ако не успеят с Тиаго. Защо никой не споменава Неймар като говорим за нападатели? Или той или някой като Ларсон и Гудьонсен, че даже и Анри, който би седял и на скамейката в 50% от мачовете(Дрогба, Бербатов). Йоренте не е необходим, Вия цялата си кариера е играл таран, само в Барса го слагат на крилото, където не е толкова полезен. Но той вероятно също вече излиза от категорията на основен играч и доста ще поседява на пейката според мен.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 май 2012 09:27

Алба,Хави Мартинес и Йоренте ми звучат най-реално като цели.На всичко отгоре и тримата са испански национали :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юни 2012 01:05

Алба ще играе в Реал май.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 юни 2012 11:39

Alexx написа:Алба ще играе в Реал май.

добър е, ама и да дойде няма да ни вдигне класата да иде в Реал все тая, така че не е фатално и да го изпуснем, дано вземем поне Бейл или Тиаго Силва :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 22 авг 2012 20:25

Супер трансфер, Алвеш от ляво
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer