Барселона привлича Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Барселона привлича Бербатов

Мнениеот tibidabo » 17 май 2012 09:19

AMG написа:
Anyway написа:
tibidabo написа:Истински бих се радвал да дойде. Преди 4 години се надявах адски много да дойде в Барса, но не беше писано. Малко ме съмнява, но аз твърдя, че ни трябва играч, който да е вече в преминал върха на кариерата си и няма нищо против да стои повечко на пейката - пример Пинто. Ще стискам палци.

Според мен Дрогба е точно човек който описваш към края на кариерата си е ,договора му свършва и има пре достатъчно опит и според мен ако имат вариант Бербатов или Дрогба биха избрали Дрогба

Ти би държал Дрогба на пейката?

А на кого на мястото го виждаш? Титуляр на мястото на Санчес, Вия, Меси или Педро? Много ясно, че ще прекара 60-70% от времето на пейката.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 17 май 2012 20:21

Вие не сте в час, съвсем сте бунадясали. Дрогба е по-добър и от Вия, и от Санчес, да не говорим за Педро.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 17 май 2012 22:30

AMG написа:Вие не сте в час, съвсем сте бунадясали. Дрогба е по-добър и от Вия, и от Санчес, да не говорим за Педро.

В момента е по-добър само от Вия, защото испанеца не играе още. Иначе на шах и табла. Да Дрогба е невероятен играч, но в момента от към физическа подготовка вече не е на нужното ниво. Как го виждаш цял мач да пресира противниковите играчи, например 50 последователни мача. Нали видя, че не успява два мача един след друг да изиграе. Ако го вземем би трябвало да играе не повече от 20-30 минути на мач или в краен случай 60 минути, ако е титуляр. Това, че изигра няколко мача в края на сезона не означава, че вече може да поддържа същото темпо 9- 10 месеца. Не ме разбирай пограшно. Аз и Сандро Неста много го харесвам, но вече не е същия.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 17 май 2012 22:57

Ааа, чакай малко. Тук говорим за съвсем различни неща. Ти говориш, дали е готов физически за това, което го чака в Барса, а не дали ще се справи чисто-технически. Може да играе 20-30-60 минути на мач, не защото е по-слаб от Санчес, Педро, Вия и пр., а защото това са му силите на този етап. Още по-неуместно пък е да се говори, дали е удачно да се държи на скамейката.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 май 2012 03:56

Как може да сравнявате Дрогба с Педро, който тази година е трагичен :o ....Дано земем Митко, Дрогба или Суарез....един от тримата искам :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 18 май 2012 09:14

Въпросът беше дали трябва да стои на пейката или да е твърд титуляр, а не кой какво качества има. Затова и според мен 60-70% от времето ще е на пейката. Но, както се казва...рибата в морето, ние тигана сложихме. :)

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 19 май 2012 23:37

Искам само да чуя какво ще каже сега tibidabo, независимо от крайния резултат на финала в ШЛ?! Чуй и помни: Дрогба може цял мач да ти се лигави, но дойде ли положение, той не изтърва!

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 21 май 2012 19:10

Вие сериозно ли си вярвате, че Дрогба ще напусне Челси заради Барселона след цирковете през 2009 година ?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 май 2012 01:38

C'mon Chelsea написа:Вие сериозно ли си вярвате, че Дрогба ще напусне Челси заради Барселона след цирковете през 2009 година ?

Дрогба е уникален играчи на терена, и извън него....сигурен съм, че онези жестове бяха плод на гнева му, който е оправдан разбира се, той и без това се извини след това....така че мисля, че няма да откаже да дойде в Барса, ако 2 та отбора се разберат ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 22 май 2012 10:17

така че мисля, че няма да откаже да дойде в Барса, ако 2 та отбора се разберат

Договора му изтича в края на месеца и става свободен агент,обаче най-вероятно щял да ходи в Чайна при Анелка.

Върни се в “Барселона”