ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Мнениеот Middlesbrough » 25 апр 2012 10:36

THE G.A.M.E написа:
Middlesbrough написа:надяваме се догодина да се завърнат по силни от всякога и това е , а на Челси им пожелаваме успех на финала и това е : )

Няма догодина бро ... Имате много важен финал за Купата на краля !
Финал, който може поне малко да ви върне доброто настроение. :)

Друго си е да завършиш такъв тежък сезон с трофей !
Успех. ;)

тц нищо незначи тая купа за Барса , естествено ще искат да я спечелят , но главната цел беше ШЛ и след това Примера , но се провалиха ... нищо такъв е живота и футбола , САМО БАРСА , подкрепяме си отборите и това е !

Офтопик:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2012 10:37

blue avalanche написа:И кой бяха тези положения,дето Меси ги е изпуснал снощи,че нещо ми се губят? :roll:

Нямам напредвид само снощният мач ...
Макар, че и снощи имаше 2 много чисти положения ... Още във 2-рата мин. ако не се лъчжа и онова, дето излезе сам срещу Чех, но би в краката му.

И като сложиш още 2-3 и в първият мач ... Та пак пиша - аз лично не се сещам, кога Лео е пропускал толкова положения за седмица ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 апр 2012 11:12

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:И кой бяха тези положения,дето Меси ги е изпуснал снощи,че нещо ми се губят? :roll:

Макар, че и снощи имаше 2 много чисти положения ... Още във 2-рата мин. ако не се лъчжа и онова, дето излезе сам срещу Чех, но би в краката му.

И като сложиш още 2-3 и в първият мач ... Та пак пиша - аз лично не се сещам, кога Лео е пропускал толкова положения за седмица ...

На всеки може да се случи.Трагедията на Барса е,че зависи...САМО от Меси!
Снощи Шави,Иниеста,Меси и Алвеш си рамениха 100 000 паса пред дъгата на нак.поле и...толкоз!Всеки чака на другия да шутира към пустата му врата!Всеки чака другия да нахлуе в нак.поле!Защо,изобщо,влязоха Тейо и Кейта,след като никой не им подаваше?Ей така,за бройка?На Гуардиола не му ли увря главата,че Иниеста НЕ Е ляво крило?Като толкова много ти се иска игра по крилата,пусни Алвеш и Адриано.Щяха да свършат 100 пъти по-добра работа от някакъв си Куенка.
Казвал съм го и преди:Барса е със СТРАШНО къса скамейка!Няколко суперфутболисти титуляри(даже не са 11) и оттам нататък...нищо!Затова тази година Реал М станаха шампиони.Виж им резервната скамейка!Не може 60-70 мача да изиграеш с 10-ина човека!

barca_fen4e
Контакти:

Мнениеот barca_fen4e » 25 апр 2012 11:42

Viscaa Barcaa !!! Момчета не се отчаиваите.Предстои ни финал за купата на краля.Ако я вземем ще е добър край за сезона,а другият сезон се връщаме по силни от всякога !!!

Потребителски аватар
SSIW

Мнениеот SSIW » 25 апр 2012 11:47

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:

На всеки може да се случи.Трагедията на Барса е,че зависи...САМО от Меси!
Снощи Шави,Иниеста,Меси и Алвеш си рамениха 100 000 паса пред дъгата на нак.поле и...толкоз!Всеки чака на другия да шутира към пустата му врата!Всеки чака другия да нахлуе в нак.поле!Защо,изобщо,влязоха Тейо и Кейта,след като никой не им подаваше?Ей така,за бройка?На Гуардиола не му ли увря главата,че Иниеста НЕ Е ляво крило?Като толкова много ти се иска игра по крилата,пусни Алвеш и Адриано.Щяха да свършат 100 пъти по-добра работа от някакъв си Куенка.
Казвал съм го и преди:Барса е със СТРАШНО къса скамейка!Няколко суперфутболисти титуляри(даже не са 11) и оттам нататък...нищо!Затова тази година Реал М станаха шампиони.Виж им резервната скамейка!Не може 60-70 мача да изиграеш с 10-ина човека!

И всичко това четвърта година подред: пълен формат във всички турнири. Наистина много мачове се събраха, а голяма част от титулярите не са с някакъв извънземен фитнес (меко казано), като добавим и възрастта ... болното е, че въпреки всички негативни фактори, до 45-ата мин. на реванша пача си беше на 70-80 процента спечелен, всички козове бяха в ръцете им, за мене наистина една изумителна гршка на треньора, че не пренареди схемата. Но никой не е върнал миналото, единственото важно нещо в миналото са поуките за бъдещето, дано бъдат прочетени правилно. На феновете на Челси, още веднъж; честито и успех на финала! Изиграха по най-добрия ВЪЗМОЖЕН начин двата мача: прагматично с отчитане на всички реалности, с голям хъс , страхотни изяви на вратаря, отл. тактическа дисциплина, така че направиха нещата точно по начина, който тр. да ги направят ... с оглед на изброеното заслужиха това , което постигнаха.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 25 апр 2012 11:54

Точно така, подкрепяйте си отбора - това е най-важното! :) Може и 20 години Реал да не спечелят трофей, но винаги ще са в сърцето ми :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 апр 2012 12:12

Сега по-важното за Барса е дали Пеп ще остане и ще подпише нов договор.
Меси беше ли вкарал дузпата,край,Челси щяха да допуснат и още голове.
Но това е футбола.И най-великите са изтървали и ще продължават да пропускат дузпи.
Не може да бъде винен Меси за отпадането.
Куенка и Тейо има футбол в тях,но още им е рано за първия отбор на Барса.
Единият разочарова срещу Реал,а другия снощи.
Фабрегас е кавал и половина.
Мегана беше прав за него.Абсолютно излишен трансфер.

Честита победа на феновете на Челси,а за Барса остават изводите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (0:1), Вторник 24.04.2012г., 21:45ч.

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2012 12:40

100 години написа:
fcb_bg написа:Ей затова говорех - Моу е противното лице на футбола. И другите треньори тръгнаха да го копират с това отвращение. Това не е футбол.

И какво според теб трябваше да направят Челси с 10 човека срещу Барселона?

Те 2-та мача играха по един и същи начин. Стига сте оправдавали играта на Челси с картона на Тери.
На никой не му харесва футболът бетон, но един не си го казва.
Това ако е Футбол и то показван от отбори с претенции за званието Големи, аз спирам да гледам тази игра!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (0:1), Вторник 24.04.2012г., 21:45ч.

Мнениеот lorda1234 » 25 апр 2012 13:28

fcb_bg написа:
100 години написа:
fcb_bg написа:Ей затова говорех - Моу е противното лице на футбола. И другите треньори тръгнаха да го копират с това отвращение. Това не е футбол.

И какво според теб трябваше да направят Челси с 10 човека срещу Барселона?

Те 2-та мача играха по един и същи начин. Стига сте оправдавали играта на Челси с картона на Тери.
На никой не му харесва футболът бетон, но един не си го казва.
Това ако е Футбол и то показван от отбори с претенции за званието Големи, аз спирам да гледам тази игра!!!

Добре де вашата игра какво толкова беше.20-30 паса една топка дето в 95% от опитите излизаше.Ние сме играели страхливо?Та вие опитахте едва 2 пъти удари зад наказателното поле.Не ви стиган явно игра с човек повече и дузпа, следващия път може да помолите боклуците от УЕФА направо на финала да ви пуснат, за да не ревете после като ви бият.

Върни се в “Барселона”