THE G.A.M.E написа:blue avalanche написа:И кой бяха тези положения,дето Меси ги е изпуснал снощи,че нещо ми се губят?

Нямам напредвид само снощният мач ...
Макар, че и снощи имаше 2 много чисти положения ... Още във 2-рата мин. ако не се лъчжа и онова, дето излезе сам срещу Чех, но би в краката му.
И като сложиш още 2-3 и в първият мач ... Та пак пиша - аз лично не се сещам, кога Лео е пропускал толкова положения за седмица ...
На всеки може да се случи.Трагедията на Барса е,че зависи...САМО от Меси!
Снощи Шави,Иниеста,Меси и Алвеш си рамениха 100 000 паса пред дъгата на нак.поле и...толкоз!Всеки чака на другия да шутира към пустата му врата!Всеки чака другия да нахлуе в нак.поле!Защо,изобщо,влязоха Тейо и Кейта,след като никой не им подаваше?Ей така,за бройка?На Гуардиола не му ли увря главата,че Иниеста НЕ Е ляво крило?Като толкова много ти се иска игра по крилата,пусни Алвеш и Адриано.Щяха да свършат 100 пъти по-добра работа от някакъв си Куенка.
Казвал съм го и преди:Барса е със СТРАШНО къса скамейка!Няколко суперфутболисти титуляри(даже не са 11) и оттам нататък...нищо!Затова тази година Реал М станаха шампиони.Виж им резервната скамейка!Не може 60-70 мача да изиграеш с 10-ина човека!