JohnnieWalker написа:
Да ама "революцията на Кройф " от 2006 година на сам има 3 КЕШ за 6 години, а "революцията на Саки" има точно 0
Тъй ли? Интересно... титлата на Интер продължение и развитие на коя ли тактика ще да е? Или преди това на Ютд които ви отстраниха именно по подобен подреден и прибран начин.. макар и леко променен... нормална градация във времето. Както промените които прави Пепе в сегашната ви схема в сравнение с тази на Кройф...
И да не отваряме дума коя "революция" изкара тия титли... и как се елиминираха добре подредените отбори изповядващи другия тактически идеал... като челси

защо написа:Саки беше треньор на Милан в края на 80-те, демек още преди Кройф да направи оня отбор. И играта на Милан при него няма нищо общо с играта при Капело. Впрочем, тогава топката почти не влизаше в половината на Милан, та те не играеха в никак нея, нито подредено, нито неподредено.
Последно?Началото бе поставено от така наречения „тотален футбол”, изповядван от Аякс през 70-те години.
Между другото аз Капело от 20 г не съм виждал да "не излиза от чуждото поле" в дербита... ама де да знам