ШЛ: Челси - Барселона - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Re: ШЛ: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот Blue Varna » 19 апр 2012 00:09

0007 написа:Такам,първо да ви поздравя.Играхте много добре и си ни надиграхте,късметът обаче днес беше на наша страна.Страшно ми е неприятно,когато любимият ми отбор е принуден да се окопае така,но срещу Барса е оправдано.Ние не сме отборът от преди 3 години,по-слабички сме оттогава,а и като се сетя за всичките пъти,в които късметът не е бил на наша страна...Сами помните мача през 2009,а и финала през 2008.Тъй че съм страшно щастлив от резултата и раздаването-това ни е максимумът на възможностите на този етап.Още сте фаворити,но това е доста добър турнирен резултат за нас.Ще поживеем,ще видим ;)

Респект!Ето с такива фенове е приятно да се дискутира футбол.Таман бях почнал да се разочаровам и от този форум,че стана като всички останали-пълно с пъпчасали пубери пишещи единствено за да се заядат или оплюят даден отбор или футболист
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 19 апр 2012 00:14

Blue Varna написа:
0007 написа:Такам,първо да ви поздравя.Играхте много добре и си ни надиграхте,късметът обаче днес беше на наша страна.Страшно ми е неприятно,когато любимият ми отбор е принуден да се окопае така,но срещу Барса е оправдано.Ние не сме отборът от преди 3 години,по-слабички сме оттогава,а и като се сетя за всичките пъти,в които късметът не е бил на наша страна...Сами помните мача през 2009,а и финала през 2008.Тъй че съм страшно щастлив от резултата и раздаването-това ни е максимумът на възможностите на този етап.Още сте фаворити,но това е доста добър турнирен резултат за нас.Ще поживеем,ще видим ;)

Респект!Ето с такива фенове е приятно да се дискутира футбол.Таман бях почнал да се разочаровам и от този форум,че стана като всички останали-пълно с пъпчасали пубери пишещи единствено за да се заядат или оплюят даден отбор или футболист

Добре казано. Хвърлих едно око във форума на Челси да им честитя победата на техните фенове, обаче там е тотална помия! И то благодарение на двама-трима, които редовно се изхождат в темите за нашите мачове.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 апр 2012 00:20

Blue Varna написа:

така си е : )
Лека от мен , чакаме другите мачове : )

Офтопик:

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 19 апр 2012 00:21

Mi moga da kaje samo che igraxte dobre obache mai razbraxte che bez cherven karton za nas i duspa za vas nqma da stane ,daje komentatora go kaza,tva e istinata ,inache vse oshte ima revansh ama ako sluchaino sudiqta pak sviri normlno shte vi pobedim tova e !!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 апр 2012 00:25

И аз искам да поздравя трезво-оценяващите фенове на Барса. ;)

Колегата " 0007 " ги е казал добре нещата ...

Само липсата на шанс ви попречи тази вечер, да си тръгнете поне с реми от "Моста".
Особено положенията на Санчес и Сеск през първото полувреме си бяха задължителни.

Челси показа характер ...
Като че ли, то за друго нямат и сили срещу съперник като Барселона.
Тимът от Лондон можеше да се надиграва с Барса, но преди години.
Сега е немислимо ...

Очаква ни още по-тегав реванш.
И причината за това ще са моите хора ...
Ама, както посочих по-горе, няма как.
Просто "Сините" от Лондон нямат нужната бройка качествени футболисти, за да тръгнат в чисто футболен аспект - с атакуваща игра да спечелят класирането си.

Аз лично очаквам голове и в двете врати на Ноу Камп.
Въпроса е, кой колко ще вкара ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 19 апр 2012 00:38

Липсата на късмет беше основния фактор Барселона днес да не победи.Въпреки коварния турнирен резултат,според мен Барселона са фаворит.Вече ако Челси поведат там нещата доста ще натежат за англичаните.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Митьо Пищова

С колко гола Барса ще бие Челси на реванша

Мнениеот Митьо Пищова » 19 апр 2012 00:41

аз залагам на 5:0 3 гола на Крал Меси 1 гол на Крал Карлес и 1 гол на Шави великолепни
Обичаааам манкенкиии къпа ги в жакузита, мажа ги с мед и млякооо, джабуря ги с газиранаа водаа. Аз съм Митьо Пищовааа любимеца на народаа, грижа са обичам бедните , честните хора израснали на селооо катоо мен

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 апр 2012 01:06

Сеск ако беше вкарал 1 от 2 те 10000% положения първото отиваха на разлика още тоя мач...първо от 1 метър не уцели топката ок....ама после сам срещу Чех за чий му беше да го прехвърля....забий го в ъгъла и се приключваше...а сеа заради него ше се мъчим още 90 мин катеначо...все пак честита победа на сините ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 апр 2012 01:13

Кой ще прави темата за Класикото...не е ли време вече :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Барселона”