Майорка - Барселона 24.03.2012 /19:00/ (FT 0-2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Майорка - Барселона 24.03.2012 /19:00/
Задължителна победа след новата грешка на Реал.
- Middlesbrough
- Контакти:
flyaway написа:Задължителна победа след новата грешка на Реал.
+1
задължетелно трябва да го земем този мач !

Офтопик:
- Joro_Barca
- Контакти:
Труден мач , дано да го вземем а и трябва както казахте задължително
и със 1 гол да е , но да е за нас 

Трябва ни задължителна победа.След двата поредни Х-са напрежението е в Мадрид и снощи се видя че си изпускат нервите вече 0-2
Задължителна победа,и с половин на нула да е,важни са 3-те точки.На Реал им трябва още една крива стъпка и са сдали титлата : ) !
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ

BARCELONA MES QUE UN CLUB
При евентуална предстояща загуба на Реал, ние сме сигурен шампион. Е, стига да вземем и домакинството срещу белите. Задължителна победа: 0:2
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
В нашият форум настроението е доста по ведро от "белия" форум. Все едно сме повели с 6 точки. Както се видя и ние и те губят точки, което е съвсем нормално. Още повече, че Реал играят доста уверено на Камп Ноу. Така, че една убедителна победа срещу Сосиедад би ги върнала в правилната посока, а и Жозе го е доказал, че срещу силни съперници играе добре (така беше и в Интер-синьо-черните губеха точки срещу отбори от втората половина на таблицата)-визирам мачовете срещу А.Мадрид, Валенсия, Севиля, Осасуна. Така, че ние да си вземаме мачовете и както каза Пеп, дано Реал да дойдат на Камп Ноу за да търсят титлата. Прогноза 2-3.

“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
-
- Контакти:
Отборът трябва да продължи с добрата серия в която се намира
1-3
1-3
- ICAKOV_FCB
Реал започнаха да издишат и трябва да ги притиснеме до стената здраво!
Според мен ще започнат:Валдес,Монтоя,Пике,Масчерано,Пуйол,Бускетс,Тиаго,Иниеста,Фабрегас,Меси,Тейо
Гуардиола ще даде почивка на Шави и Санчес заради мача в ШЛ срещу Милан,Алвес пък е наказан.
Прогноза:1-3(Меси,Иниеста,Тейо)
ПП Все още имаме шанс за требъл!
Според мен ще започнат:Валдес,Монтоя,Пике,Масчерано,Пуйол,Бускетс,Тиаго,Иниеста,Фабрегас,Меси,Тейо
Гуардиола ще даде почивка на Шави и Санчес заради мача в ШЛ срещу Милан,Алвес пък е наказан.
Прогноза:1-3(Меси,Иниеста,Тейо)
ПП Все още имаме шанс за требъл!

Пичове помагайте , ако някой е ходил на мач на Барса на Камп Ноу да казва , как си е купил билет и колко струват , аз искам да отида на Ел Класико и след това на евентуалния мач с Челси в ШЛ. колко струват билетите за Ел Класико и вярно ли е ,че са само за членове на клуба ? в официалния сайт пише ,че са между 106 и 129 евро .. това ме устройва , но кога ще ги пуснат и ще имам ли шанс да си взема билет като не съм член ? Датата на мача е 22 или 21 април в зависимост от това дали Барса ще отстранят Милан в ШЛ , защото мача с Челси/Бенфика е вторник 24 април и заради това мисля не са пуснали още билетите