Съдиите в Испания са в БЯЛО !
Друго няма какво да кажа ...
Иначе браво на Меси, отново ще издуха Роналдо и този сезон , който има 12 гола само от ДУЗПИ ...
Барселона - Гранада 20.03.2012 /22:00/ (FT 5-3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Гранада 20.03.2012 /22:00/
AntrAcsA написа:Съдиите в Испания са в БЯЛО !
Друго няма какво да кажа ...
Иначе браво на Меси, отново ще издуха Роналдо и този сезон , който има 12 гола само от ДУЗПИ ...
[offtopic]

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Хубава победа,Куенка този път добре се представи,за ФеноМеси и Шави няма какво да се каже повече.Дани Алвеш както се казва,попадна в неподходящия момент на неподходящото място.В Майорка сме без него,но вече набираме скорост и ще се справим.Само ми е интересно кога на Бернабеу ще свирят 2 дузпи за гостите

LIMASSOL написа:Хубава победа,Куенка този път добре се представи,за ФеноМеси и Шави няма какво да се каже повече.Дани Алвеш както се казва,попадна в неподходящия момент на неподходящото място.В Майорка сме без него,но вече набираме скорост и ще се справим.Само ми е интересно кога на Бернабеу ще свирят 2 дузпи за гостите![]()
Е как кога? Когато цъфнат налъмите...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Защо си мисля, че точно ВИЕ да говорите за съдиите, е комично?
Не стига, че толкова много трофеи ви подариха в последните пет години, ами плачете?
Съдиите от 20 години са в "синьо-червено". Друго няма какво да се каже по този въпрос. Казаното от мен е достатъчно красноречиво.
Меси ще настигне по величие Джордан, когато отиде в друг клуб и постигне поне част от успехите, които има вече. Колко спечелени Световни купи има всъщност, че нещо нямам спомен скоро Аржентина да са печелили Мондиал?
Не стига, че толкова много трофеи ви подариха в последните пет години, ами плачете?
Съдиите от 20 години са в "синьо-червено". Друго няма какво да се каже по този въпрос. Казаното от мен е достатъчно красноречиво.
Меси ще настигне по величие Джордан, когато отиде в друг клуб и постигне поне част от успехите, които има вече. Колко спечелени Световни купи има всъщност, че нещо нямам спомен скоро Аржентина да са печелили Мондиал?
hrclspr12 написа:Защо си мисля, че точно ВИЕ да говорите за съдиите, е комично?
От 20 години съдиите са в "синьо-червено" ?

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/11/55/5d27f598c4191155.jpg[/rimg]
hrclspr12 написа:Защо си мисля, че точно ВИЕ да говорите за съдиите, е комично?
Смешен си. Но продължавай да си вярваш на небивалиците...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]