Барселона - Валенсия 19.02.2012 от 22:30 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Барселона - Валенсия 19.02.2012 от 22:30 часа

Мнениеот Madridist » 20 фев 2012 18:34

Не гледах целия мач. Но от това, което видях смятам, че победата на Барселона е напълно заслужена и можеше да спечелят с много по-голям резултат. От вчерашния мач, за пореден път се убедих, че най-важния и ключов играч на Барселона в момента е Андрес Иниеста,който бавно и славно поема диригентската палка на Шави. Да - Лионел Меси е мега звездата в отборът на каталунците,уникален талант, футболистът с три поредни Златни топки и т.н., но Иниеста е точно тази искра ,която припалва гениалността в играта на Барселона. Относно титлата. Не споделям мнението нито на крайните фенове на Барселона (според които едва ли не, Примера е загубена и Пеп е подарил титлата на Реал Мадрид :shock: ), както и на крайните фенове на Реал Мадрид,които говорят за шпалири и разни други неща,които към днешна дата са само и единствено в сферата на фантазиите. Пике го беше казал много хубаво есента - купите се дават през месец май. Сега сме февруари. Има още достатъчно време. Честито на феновете на Барселона за победата над Валенсия. И успешна седмица на всички (без значение на кой отбор са фенове) :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Барселона - Валенсия 19.02.2012 от 22:30 часа

Мнениеот ZinedineZidane » 20 фев 2012 21:00

tatusindo написа:
ZinedineZidane написа:
barca4ever написа:другата седмица Реал играе с Райо който са в супер форма само на 2т от ШЛ са и се надявам да вземат нещо от Реал а ние бием Атлетико и става 7 т разлика и при победа в Класико Реал трябва да загуби още 4 т някъде

Естествено! Според мен хората, които обявиха Реал за шампион прибързват много. Футбол е в крайна сметка. Какво правим ако Барса си влезе в серия, а се контузят примерно Роналдо, Алонсо и Бензема?

За титла в момента да се говори е пресилено и напълно необмислено .... Ако Реал беше с някой друг треньор може би,но с Моу начело едва ли да изпуснат 10 точки ..... На мен ми стига ШЛ да вземем .... ;) :)

Разбира се! От страна на Барселона е ясно, че е така. Но и за обратното е прекалено рано.

AntrAcsA написа:Зизу, а дано ! От твоята уста в божите уши :)

:) Е, не съм казал нищо конкретно, но при толкова много мачове докрая просто не може да се говори самонадеяно. Колко пъти така съм губил на залагания, че няма как да не съм суеверен. Иначе е ясно, че Реал е много по-добра позиция.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Барселона”